עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

כן

• תגובות 71
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל לא כדאי כ"כ לקחת את האולטרה,אני לא מציע לך לשלם עוד 500-600 שקל בשביל האולטרה,עם OC קליל אתה מגיע עם הGT לרמת האולטרה.

תלך על ה6800GT.

פורסם
  • מחבר

אבל לא כדאי כ"כ לקחת את האולטרה,אני לא מציע לך לשלם עוד 500-600 שקל בשביל האולטרה,עם OC קליל אתה מגיע עם הGT לרמת האולטרה.

תלך על ה6800GT.

אני משלם עוד 200 שקלים בשביל האולטרה. אני לא חולם לעשות OC בטח ובטח שלא לכרטיס חדש ועוד ברמה כזאת.

פורסם
  • מחבר

אחרי שגמרתי לשבור את הראש בעניין הכרטיס, התחלתי לשבור את הראש בעניין הספק. הומלץ לי כאן על ספק של אנרמקס המצויינת אבל הוא היה "רק" 350W. החלטתי שאם לקנות אז כבר 400. לצורך העניין הקצבתי לעצמי 400 שקלים. הבנתי ש-HEC הם סבבה ומצאתי את הספק הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11132

האם הוא יוכל להחזיק פנטיום 4 עם 2 דיסקים קשיחים, דיוידי, צורב דיוידי ושלוש מאווררים 80 מ"מ? והכי חשוב את ה-6800ULTRA.

תודה.

פורסם

כן

פורסם

תלך על ה6800GT.

אתה לא יכול לעשות OC ולהגיע לרמה של אולטרה

יש סיבה למה לאולטרה יש שני מולוקסים ול-GT רק אחד

כניראה שצריך איזה מוד מתח

פורסם

לא נראה לי אחי... חוץ מזה יהיה מעניין לראות איזה מוד מעניין ברשת שמוסיפים עוד מולקס וסוחטים את הכרטיס, אני היתי עושה את זה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול למצוא איזה לינק לביקורת על ה-6800ULTRA של 3D-CLUB? הבנדל מעניין אותי... :-*

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים ש ה XL יותר חזק מ ה GT שיש לכם ביקורת באתר שמראה בברור ש ה GT חזק ולפעמים לא במעט מה XL...

פורסם

אחרי שגמרתי לשבור את הראש בעניין הכרטיס, התחלתי לשבור את הראש בעניין הספק. הומלץ לי כאן על ספק של אנרמקס המצויינת אבל הוא היה "רק" 350W. החלטתי שאם לקנות אז כבר 400. לצורך העניין הקצבתי לעצמי 400 שקלים. הבנתי ש-HEC הם סבבה ומצאתי את הספק הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11132

האם הוא יוכל להחזיק פנטיום 4 עם 2 דיסקים קשיחים, דיוידי, צורב דיוידי ושלוש מאווררים 80 מ"מ? והכי חשוב את ה-6800ULTRA.

תודה.

לדעתי עדיף לך לקחת מנועה FSP 400W Dual 12V, עדיף על הHEC.

פורסם

אתה לא יכול לעשות OC ולהגיע לרמה של אולטרה

יש סיבה למה לאולטרה יש שני מולוקסים ול-GT רק אחד

כניראה שצריך איזה מוד מתח

תיקון קטן - כמעט כל GT מגיע למהירויות אולטרה (חוץ מהפסיבי של ג'יגבייט).

שני המולקסים דרושים לאוברקלוק קיצוני יותר.

פורסם

חבל היה אפשר להשיג ביותר זול את ה-420W

פורסם
  • מחבר

של אנרמקס? הספק שקניתי טוב למטרה שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים