פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ראיתי את היד של קינקאדינג די מרשים למאן האמת הכינוי של רינקאדינק.(אמן פסיכודל) אבל חפיף.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אם אני לוקח קריאטין לא באופן מאורגן ולא לוקח הפסקות שצריך זה יכול לגרום נזק? ותזונאית בקופת חולים זה בסדר ללכת שעזור לי לבנות תפריט??לפי המחקרים האחרונים תוספת של 5-10 גרם קריאטין ביום לא גורמת לגוף להפסיק לייצר קריאטין משל עצמו, לכן אתה יכול לצרוך אותו כמה שבא לך ולהפסיק מתי שבא לך.רק תקפיד על שתיה של מינימום 6 ליטר ביום.אפשר ללכת לתזונאי בקופת החולים, אבל זה שוב תלוי במקצועיות שלו ובצרכים שלך. עדיף ללכת לתזונאי ספורט במידה ואתה רוצה תפריט שמתאים לפעילות גופנית.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תגידו איזה תרגילים טובים יש לעשות עם משקולת ליד על מנת לפתח את הדו ראשי ? אני עכשיו סתם עושה חזרות עם משקולת 3 קילו להרים אותה יענו בצורה רגילה כמו בסאן אדנרס שהוא מרים 2 משקולות קטנות
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים העבודה על הדו ראשי לא מסובכת מבחינת תרגילים אלא מבחינת הסטיםאני ממליץ על עבודה של פירמידהRM4RM6RM8RM10RM12RM20זו יכולה להיות תכנית מאוד טובה לאימונים של הדו ראשי, כמובן למתאמן ברמה בינונית ומעלה. לא למתחיל.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים 3 קילו זה ממש קצת אני מרים 15 לא בישביל להיתלהב עליך אולי אתה לא מיתאמץ
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני מרים גם מוט של 50 כולל 30 כול צד ועוד 5 קילו אז זה לא הבעיה הקטע הוא שאני רק חזרתי שוב להתאמן ואני לא רוצה לקפוץ למשקלים גדולים אז אני חוזר חזרה למשקל נמוך יחסית של 3 יעבוד איתו קצת ואז אני עובד לסט של ה10 ואז ל20 וכן הלאה וכן הלאה יש לי טונה סטים מוט של 5 קילו4 משקולות דיסק של 5 כול צד2 משקולודת דיסק של 10 כול צד ומשקולות מיני האלה ליד 2 של 1.5 כול יד3 כול יד10 כול ידאז מה אפשר לעשות איתם ? עד לא מזמן עבדתי עם ה1 וחצי ועכשיו עברתי לשלוש
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני מרים גם מוט של 50 כולל 30 כול צד ועוד 5 קילו אז זה לא הבעיה הקטע הוא שאני רק חזרתי שוב להתאמן ואני לא רוצה לקפוץ למשקלים גדולים אז אני חוזר חזרה למשקל נמוך יחסית של 3 יעבוד איתו קצת ואז אני עובד לסט של ה10 ואז ל20 וכן הלאה וכן הלאה יש לי טונה סטים מוט של 5 קילו4 משקולות דיסק של 5 כול צד2 משקולודת דיסק של 10 כול צד ומשקולות מיני האלה ליד 2 של 1.5 כול יד3 כול יד10 כול ידאז מה אפשר לעשות איתם ? עד לא מזמן עבדתי עם ה1 וחצי ועכשיו עברתי לשלושלא הבנתי איך אתה מרים אותו בדיוק עם טרקטור? כי לפי החישוב שלי זה 120 קילו.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הוא הביא מחשבון וראה כמה זה מה שהוא רשם 3 קילו זה קצת מידיי לעומת 35 20 בסט זה יותר מידיי צריך לעשות מישקל גבוה עד 15 גג בערך כי מעל זה כבר סיבולת
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אז מה אתם אומרים לההרים 10 כול יש זה בסדר ? לא הבנתי אבל נירא לי שאמרת להרים 10 כל סט זה בסדר עים כן אז תסנה 12 אפילו אבל מישקל שיהיה קשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.