עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

לא כל מה שכתוב ברשת נכון מי שלמד את תורת המנופים יודע בברור שכתפים לא עובדים במתח ולמעשה הם שריר ניגודי

אים תעשה מתך אפוך אז כתפים יעבדו :lol:

• תגובות 132
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה אדיוט!!! יש לך קשיים בהבנת הנקרא ואתה עוד מתנשא?? אני לא ממש אוהב אנשים כמוך...

הבן אדם אמר משהו נכון שאתה שלא הבנת אותו מתנפל עליו כאילו הוא אמר שאחותך היא גבר.

הוא התכוון לפיתוח שריר בצורה טבעית - עבודה לפיתוח השריר ללא משקולות, כלומר, כיפות שכיבות מחח ושאר הפעולות .. אישית אני במקבילים ראיתי יותר תוצאות מעם משקולות! בזמן שלקח לי להגדיל את הנפח של שריר החזה שלי עם משקולות בחצי ס"מ עם המקבילים יצא לי ס"מ [לאלה שיחשבו שזה קצת - זה ממש לא!].

גם אני חייב לציין שאימון באופן טבעי מפעיל יותר שרירים! הכוונה היא שכשאתם מרימים משקולת בצורה כלשהי אתם עובדים על שריר או על קבוצת שרירים קטנה מסויימת אבל כשאתם עובדים בצורה טבעית אתם מפעילים כמעט וכל שריר שקשור לפלג גוף אותו אתם מפעילים. לא אומר שאת כולם אלא חלק גדול וזה עוד בצורה ממש בריאה. כמה שתנסו לפגוע בעצמכם אני מניח שכמעט ולא תצליחו.

אני ממליץ לכל אלא שמתאמנים באנאירוביקה שיתאמנו גם באירוביקה ומה שאני הכי אוהב זה שחייה! כולם לרוץ ולהרשם לנבחרות השחייה בעיר שלהם אתם לא יודעים כמה זה כיף, משחרר, בריא ומה לא... אל תתאמנו לבד בגלל שאף אחד לא יודע לשחות נכון לבד! [אתם חושבים שרק צריך להזיז ידיים אבל צריך דיוק איך להזיז את היד עד לאיפה מאיפה באיזו צורה כמה כוח להשקיע ועוד אלף ואחד דברים. רק מאמן יועיל] וזאת כשאתם שוחים לא סתם אלא ממש מתאמנים. אם לא תשחו נכון תצטרכו להשקיע המון כסף וזמן בפיזוטרפיה. אני מכיר אישית שחיינית מחוץ לארץ שהשריר בצוואר שלה בצד ימין התקצר והשמאלי התארך בגלל שהיא לא שחתה נכון [היא בנבחרת אבל המאמן שכח שאסור לעשות...]

בהצלחה לכולם!

נ.ב.

שאלה - מביצה רכה [מבשלים באותה צורה שמבשלים ביצה קשה אבל רק לדקה שמים במים ואז יוצאת ביצה שעושים בה חור ואוכלים את כל מה שהתבשל ומה שלא התבשל - הדרך הכי טעימה לאכול ביצה אבל היא מאוד קשה :-)  ] אפשר לחלות?

עוד משהו - שמעתי שכדאי לשטוף את הביצים לפני שעושים איתן משהו. זה נכון?

חמודי תשמור על הפה שלך. אתה לא יודע עם מי אתה מדבר וכמה ניסיון יש לי בתחום .

לידיעתך פיתוח הגוף באופן לא טבעי נעשה אך ורק שים לב אך ורק ע"י שימוש בסטרואידים . אז כשבן אדם אומר שהכי טוב זה לפתח באופן טבעי שרירים ומיחס את זה לאימון בבית ולא בחדר כושר זה בכלל אבל בכלל לא נכון , כל דבר הוא טבעי חוץ מהחומרים האסורים הנחשבים לא טבעיים .

עכשיו היה פה איזה ליצן ממש מצחיק בשם Cool_Boy-PP משו כזה. בלי לעליב, הידע שלך שואף לאפס. אתה לא מבין שחומוס לא מחליף בשר ? אתם לא מבינים שויטמינים ומינרלים לא יכולים לחליף אבני בניין כמו חלבונים, פחממות ושומנים?? לא קולטים ? כשמתאמנים, צריך חלבון מלא חלבון מהחי. חלבון מהצומח אינו מלא (אין את כל ספקטרום חומצות אמינו בפנים) ולכן אנשים צמחוניים בלי תפריט מבוקר לרוב סובלים מיותר מחלות והם אנשים עם בריאות פחות טובה.

לכן להגיד שאפשר להחליף בשר בחומוס זה כל כך דפוק שאין לי מילים לתאר את זה.

עלק בצל וביצה ביום זה הכי טוב חחחחחחח פשוט טימטום טהור.

צריך לאכול אוכל מגוון ולגוון ולהחליף תפריטים כל כמה זמן, מה שרלוונטי גם לגבי אימונים. יש צורך בריענון התוכנית כל כמה זמן (תלוי בוותק של המתאמן).

עכשיו כל החננות פה שאמרו ששחיה מפתחת גוף ומתח ובלה בלה בלה... שטויות, אתם בחיים לא תצליחו לפתח גוף חזק ושרירי ללא אימונים בחדר כושר + תזונה.

שמעו אני לא מדבר פה באוויר אני יכול לפרסם תמונה אחת ואתם תשפטו מי צודק ומי לא לגבי איך מפתחים גוף .

ולפותח הת'רד - אל תקשיב פה לאנשים בלי ניסיון ובלי ידע, תלך לאנשים מוסמכים שמבינים עניין (ולא זה לא מדריך בוגר וינגייט, מה לעשות שהקורס הזה שווה לתחת).

מקווה שעזרתי, ובבקשה תשמרו על דיון איכותי בלי קללות ושטויות.  :xyxthumbs:

פורסם

מישהו כתב פה שמתח עובד על הכתפים ואני רוצה להגיד :lol:

אני ממליץ לך ליבדוק טוב ליפני שאתה אומר איזה שרירים עובדים באיזה תרגיל

רק אחד שמבין יכול לעשות ניתוח תנועה ולדעת מה עובד ובמתח הכתפים הם השריר הנגדי מה שאומר שאין להם סיכוי לעבוד אפילו לא בתור תמיכה

מתח עובד גם על חזה,יד אחורית,רחב גבי,דו ראשי. תלוי איך הוחזים במוט. אדון מאמן.

פורסם

שריר המטרה במתח הוא הגב.

האחיזה משנה רק את החלק בגב שעליו עובד המתח ואת רמת ה"עזרה" של השריר התומך שהוא הדו-ראשי(יד קידמית\בייספס).

עוד שריר שעובד חזק במתח זה שריר הבטן, אבל שוב רק כשריר תומך.

השריר התלת-ראשי (יד אחורית\טרייספס)בכלל לא עובד כי זאת תנועה הפוכה לגמרי.

כתפיים וחזה ברמה מאוד נמוכה שממנה לא יתפתחו שרירי החזה, אבל יהיה שיפור בכתף האחורית של הגוף (כחלק מהגב) וכתף אחורית זה רק שליש משרירי הכתף ככה שזה לא תרגיל שמתח כתפיים.

פורסם

לי יש חתיכחת חזה וכתפיים ודו ראשי בגלל שאני חותר בסירה :D

ממליץ תוך חצי שנה נהיה לי כתף שרמבו היה מפחד

פורסם

לבראות אחי.. העיקר שאתה מרוצה מהחתירה :)

פורסם

Bug2000 סוף סוף אחד שמבין פה לי אישית נימאס מהדיון הזה ואני ישאר צופה ולא יכתוב פה יותר

אבל נחמד שיש מישהו אים ידע אמיתי ולא חי על מיתוסים פה

פורסם

אם אני לוקח קריאטין לא באופן מאורגן ולא לוקח הפסקות שצריך זה יכול לגרום נזק?

ותזונאית בקופת חולים זה בסדר ללכת שעזור לי לבנות תפריט??

פורסם

יכל להיות שהיתפתחת מוקדם לפי דעתי זה שטויות שלא גובהים לי זה לא קורה אני בשנה הראשונה שלי שהרמתי גבהתי 6 סנטים בשנההה כיתה ט

פורסם

אם אני לוקח קריאטין לא באופן מאורגן ולא לוקח הפסקות שצריך זה יכול לגרום נזק?

ותזונאית בקופת חולים זה בסדר ללכת שעזור לי לבנות תפריט??

כדאי לך לבדוק את זה לעומק, אני מאמין שזה תוסף מזון דיי בטוח מבחינת שימוש אבל אתה לעולם לא יכול לדעת. ותשתה המון!!!

פורסם

עשיתי בדיקת דם לא מזמן אמרו לי שאני צריך לעשות בדיקה חוזרת משהו בכליות או בכבד לא זוכר אם זה בגלל זה אני מזיין את המדריך שלי

פורסם

זה ידוע לי לפחות שמשקה חלבונים פוגע בכבד

פורסם

אחי זה סופר בולשיט.. כל השייקים האלה בטוחים לגמרי.. זה עוד מיתוס נפוץ

פורסם

לי יש חתיכחת חזה וכתפיים ודו ראשי בגלל שאני חותר בסירה :D

ממליץ תוך חצי שנה נהיה לי כתף שרמבו היה מפחד

יהיה נחמד אם תעלה תמונה...גם אני לא קטן... :cool2:

פורסם

ראיתי את היד של קינקאדינג די מרשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים