עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

בואנה יא ג'איף ראיתי תמונה שלך מהפגישה של הפורום

בחיים שלך אל תטיף בקשר לכוח וכושר, סתכל קודם עליך,משחק אותה מבין....... גם אם עושים כל יום מתח בטן וכפיפות זה לא אומר שזה בריא...כי גם צריך לעשות בצורה נכונה...ולא נהיה מי זה שרירים, אלא סיבולת כוח.

ובחברים שלך זייני שכל, גם אם תוך שנה לא נהיה שרירים זה לא אומר שזה לא עוזר...

אני שנה במכון שנכנסתי למכון שקלתי משקל מסוים ואחרי שנה אני שוקל אותו דבר, רק פחות שומן ויותר מסת שריר, התחטבתי וקצת התנפחתי בדיוק כמו שאני רוצה ואני שואף ליותר, גם אם לא רואים תוצאות אחרי כמה זמן שמצפים לא מפסיקים, כי אני למשל התחלתי לאכול כמו שצריך לאכול לאלה שמתאמנים במכון רק ללפני 4 חודש..וכבר ראיתי תוצאות...זה לא קורה תוך יום יומיים, צריך התמדה עבודה נכונה ותזונה נכונה.

תמיד פחדתי שאני נכנסתי למכון אני לא אגבה...ושמשקולות יעצרו לי את הגדילה...אז לא מזמן יצא מאמרי "ניפוץ מיתוסים" שהרמת משקולות עם ליווי מדריך מיומן ועבודה כמו שצריך...מוסיפה ועוזרת לגדילה ולא פוגעת...אפילו שגם בשנה הזאתי גבהתי רק ב3 מ''מ...אני אתחיל שבוע הבא כמה תרגילי משקולות... עד עכשיו היה לי מכשירי התנגדות.

מי שעובד נכון ולא משתדגע ישר עם המשקלים של המשקולות מגיע לתוצאות . וגובה נקבע גם ע''פ גנטיקה

stone ו bug2000 היחידים שמבינים עיניין פה לפי דעתי,

ד''א אני אוכל כל יום 3 פירות , סידן שזה אומר גיבנה צהובה הרבה...כי אני לא משמין אז כרגע זה לא מפריעי לי אחוזי שומן...וכל יום אבל כל יום קופסאת טונה

ופעם ביומיים נראה לי 2 ביצים בתור חביתה.

אימון גמישות לא פחות חשוב מתזונה נכונה...כדאי אחרי אימון כוח ובטן לעשות גמישות...

וכל אלה שמתפלאים למה לחברים שלהם יש גוף חייתי רק ממתח...אז זה גנטיקה...ואולי הם התאמנו פעם

תתחיל להרגיע ומהר..........הוא נראה בטוח יותר טוב ממך......ולא צריך איזה בריון עם 5 ס"מ היקף ביד בשביל לדעת שהגנטיקה היא גורם חשוב ,במיוחד כשזה בא בנוגע לשרירים,יש אנשים שגם אם הם ירצו להשמין ויאכלו 9-10 שניצלים ביום הם ישארו דחלילים,ככה זה,ויש כאלה שיאכלו שניצל אחד ויטפחו.........גנטיקה.

בשביל שיהיה לך שרירים ,אתה צריך לאכול,והרבה וגם אתה צריך שיהיה לך בשר,שיהיה לשרירים איפה להתפתח.

משהתאמנתי בכיתה ח' הייתי 1.78 היום בגיל 17 אני 1.79 ,וכל הזמן הזה התאמנתי,אז תסיק את המסקנות שלך לבד,הייתי צריך לגבוה לפחות ב4-6 ס"מ וגבהתי בס"מ אחד...........אני ימליץ לכם *לא* להתאמן על השרירי גב,המלצה שלי,מי שרוצה יכול עדיין להתאמן עליהם אבל אני אישית מעדיף שלא......אם אתם רוצים להתאמן אז על הכתפיים עם משקולות במשקל סביר ,חזה למשל בהתחלה הרמתי בסביבות 10-5 קילו ,היום אני מרים בין 55-65 קילו ,ולהתאמן בידיים ובפטישים בעיקר,הפטישים למשל הוא הדבר שאני משקיע הרבה בו,הוא טוב למשל כשאתם רוצים ללכת הורדות ידיים וכו,שם הוא הגורם שמשפיע לרוב.........יום טוב :)

• תגובות 132
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"אני ימליץ לכם *לא* להתאמן על השרירי גב,המלצה שלי,מי שרוצה יכול עדיין להתאמן עליהם אבל אני אישית מעדיף שלא......אם אתם רוצים להתאמן אז על הכתפיים עם משקולות במשקל סביר ,חזה למשל בהתחלה הרמתי בסביבות 10-5 קילו ,היום אני מרים בין 55-65 קילו ,ולהתאמן בידיים ובפטישים בעיקר,הפטישים למשל הוא הדבר שאני משקיע הרבה בו,הוא טוב למשל כשאתם רוצים ללכת הורדות ידיים וכו,שם הוא הגורם שמשפיע לרוב.........יום טוב  :) "

חחחחחחח איזה הסבר מקצועי אני מתחיל להתאמן עכשיו רק בגלל ששכנעת אותי להתאמן ב"ידיים ופטישים"  :bash: :bash: :bash:

פורסם

"אני ימליץ לכם *לא* להתאמן על השרירי גב,המלצה שלי,מי שרוצה יכול עדיין להתאמן עליהם אבל אני אישית מעדיף שלא......אם אתם רוצים להתאמן אז על הכתפיים עם משקולות במשקל סביר ,חזה למשל בהתחלה הרמתי בסביבות 10-5 קילו ,היום אני מרים בין 55-65 קילו ,ולהתאמן בידיים ובפטישים בעיקר,הפטישים למשל הוא הדבר שאני משקיע הרבה בו,הוא טוב למשל כשאתם רוצים ללכת הורדות ידיים וכו,שם הוא הגורם שמשפיע לרוב.........יום טוב :) "

חחחחחחח איזה הסבר מקצועי אני מתחיל להתאמן עכשיו רק בגלל ששכנעת אותי להתאמן ב"ידיים ופטישים" :bash: :bash: :bash:

נטול השכלה,לך תמצא לעצמך חיים.

אם היית יודע מה זה "פטישים"..... (החלק התחתון קרוב לפרק היד)

לפחות ככה זה נקרא אצל המאמן שלי.

ואת ה"חחחחחח" שלך תשמור למישהו שאכפת לו.....

פורסם

לאנשים שמבינים עניין פה, אני כבר הפסקתי להתווכח ממזמן עם אנשים שלא מבינים ולא מוכנים ללמוד. אני יודע שאני עובד נכון וזהו תנו לי לעבוד בשקט לא אכפת לי מה אחרים אומרים. מצאתם את הפורום המושלם לדבר בו על פיתוח גוף, טוב ש90% פה לא מבינים כלום מהחיים שלהם ושאתה אומר להם "ארבע-ראשי" הם חושבים שאתה מקלל אותם.

אהה ואני חייב להגיד על הבחור שאמר שמישהו עשה מתח ויש לו חזה פגז בגלל זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אההה אולי בגלל המתח יש לי אחלה תאומים!!! :nixweiss:

פורסם

LOL ובאמת נכון 90 אחוז מפה באמת כלאה שיעול * חננים * שיעול

קיצר יאלה שמישהו ינעל תדיון

פורסם

תתחיל להרגיע ומהר..........הוא נראה בטוח יותר טוב ממך......ולא צריך איזה בריון עם 5 ס"מ היקף ביד בשביל לדעת שהגנטיקה היא גורם חשוב ,במיוחד כשזה בא בנוגע לשרירים,יש אנשים שגם אם הם ירצו להשמין ויאכלו 9-10 שניצלים ביום הם ישארו דחלילים,ככה זה,ויש כאלה שיאכלו שניצל אחד ויטפחו.........גנטיקה.

בשביל שיהיה לך שרירים ,אתה צריך לאכול,והרבה וגם אתה צריך שיהיה לך בשר,שיהיה לשרירים איפה להתפתח.

משהתאמנתי בכיתה ח' הייתי 1.78 היום בגיל 17 אני 1.79 ,וכל הזמן הזה התאמנתי,אז תסיק את המסקנות שלך לבד,הייתי צריך לגבוה לפחות ב4-6 ס"מ וגבהתי בס"מ אחד...........אני ימליץ לכם *לא* להתאמן על השרירי גב,המלצה שלי,מי שרוצה יכול עדיין להתאמן עליהם אבל אני אישית מעדיף שלא......אם אתם רוצים להתאמן אז על הכתפיים עם משקולות במשקל סביר ,חזה למשל בהתחלה הרמתי בסביבות 10-5 קילו ,היום אני מרים בין 55-65 קילו ,ולהתאמן בידיים ובפטישים בעיקר,הפטישים למשל הוא הדבר שאני משקיע הרבה בו,הוא טוב למשל כשאתם רוצים ללכת הורדות ידיים וכו,שם הוא הגורם שמשפיע לרוב.........יום טוב  :)

בוא תרגיע אותה יא זבל

הנה דוגמא לאפסים שמתלהבים מזה שהם במכון ומשתגעים ולא גובהים... דוגמא לאחד שלא עובד נכון

מאמרים חדשים מוכיחים שמכון +עבודה נכונה לא עוצרת גדילה.

תנעלו את זה

פורסם

הההפך הוא הנכון אם עובדים נכון אז זה מחזק תעצם ומעודד גדילה (המדריכה שלי אמרה לי את זה)

וואחד מדריכה כוסית אני הולך להרים לה ת2 משקולות ולחזק תרגיל השלישית

פורסם

ל-1.79 יש בעיות יותר גדולות מהיקף השרירים שלו.

זה בטח מעצבן לראות ילדים בכיתה ח' עוברים לידך מלמעלה.

משתתף בצערך.

מקווה שאתה מפצה על כך באישיות שלך.

פורסם

מישהו כתב פה שמתח עובד על הכתפים ואני רוצה להגיד :lol:

אני ממליץ לך ליבדוק טוב ליפני שאתה אומר איזה שרירים עובדים באיזה תרגיל

רק אחד שמבין יכול לעשות ניתוח תנועה ולדעת מה עובד ובמתח הכתפים הם השריר הנגדי מה שאומר שאין להם סיכוי לעבוד אפילו לא בתור תמיכה

http://en.wikipedia.org/wiki/Chin_up

ידעתי את זה עוד הרבה לפני ויקיפדיה, אבל אם תרצה מקור מוסמך, אז הנה.

פורסם

ל-1.79 יש בעיות יותר גדולות מהיקף השרירים שלו.

זה בטח מעצבן לראות ילדים בכיתה ח' עוברים לידך מלמעלה.

משתתף בצערך.

מקווה שאתה מפצה על כך באישיות שלך.

תעשה לכולנו טובה ונוח על משכבך בשלום.........1.79(1.80) נחשב גבוה ,האישיות שלי תעלב אם אני בכלל ישווה אותה לשלך .

בוא תרגיע אותה יא זבל

הנה דוגמא לאפסים שמתלהבים מזה שהם במכון ומשתגעים ולא גובהים... דוגמא לאחד שלא עובד נכון

מאמרים חדשים מוכיחים שמכון +עבודה נכונה לא עוצרת גדילה.

תנעלו את זה

מממממ.....תן לי לחשוב רגע,אפס?

אתה מדבר איתי על אפס?

וווויייי,נעלבתי........באמת אני בוכה,ילד קרא לי בפורום אפס........איזה אסון! ::)

כמו שרשמתי,תמצא לעצמך חיים,ותשמור את הקללות שלך (שד"א אני בטוח שייתנו לך איזה אזהרה עליהם) למישהו שבאמת אכפת לו.......... :kopfpatsch:

נ.ב

אולי גם על הדרך תלמד איך לכתוב ...... ::)

לכל אלה שמשחקים אותה מבינים,תלכו,תשאלו בנאדם מקצועי אם הרמת משקולות *בעמידה* ללא חגורה עוצר את התפתחות הגב ובין השאר את הגדילה,את התשובה תביאו לפה.

פורסם

1.79 נחשב גבוה לכיתה ח'

פורסם

1.79 נחשב גבוה לכיתה ח'

או שהתבלבלתי,זה או שאני 1.89 או 1.79 ,אני בר"ה נחשב גבוה,יכול להיות שלא זכרתי נכון את הגובה,אני יבדוק ,אבל 100% לא נמוך! :pissed:

אנשים ראו אותי מזמן במפגש והייתי שם בין הגבוהים!

:)

פורסם

Cool_Boy-PP אני רוצה לראות את המדריך שיתן לך להתאמון לך רק על "ידיים ופטישים" וחזה בלי לאמן את הגב ,הרגליים, הכתפיים יד אחרוית בטן ורגלים :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ואם כמו שאתה אומר שגבת ב 1 סמ ב2 שנים אז הייתי בודק שוב את המאמן שלך!!!!

ובמקומך לפני שאתה פותח את את הפה תלך לקרוא איזה ספר :bash:

פורסם

Cool_Boy-PP  אני רוצה לראות את המדריך שיתן לך להתאמון לך רק על "ידיים ופטישים" וחזה בלי לאמן את הגב ,הרגליים, הכתפיים יד אחרוית בטן ורגלים  :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ואם כמו שאתה אומר שגבת ב 1 סמ ב2 שנים אז הייתי בודק שוב את המאמן שלך!!!!

ובמקומך לפני שאתה פותח את את הפה תלך לקרוא איזה ספר :bash:

מה שהוא אמרץ... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים