עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

ביצים תוכל כמה שאתה רוהצ אפילו 50 ביום רק שזה כבד ולא נראה לי עושה טוב מבחינת הקיבה

אבל לאכול אפילו חצי ביצה לא מבושלת כמו שיש הרבה שועשים זה מסוכן

אפשר לחטוף בכיף דזנטריה או סלמונלה

במקרה הזה אני וחבר חטפנו אחרי כמה זמן ותאמין לי זה גיהנום חום גבוה

הקאות non stop

ואתה מתפלל למות מהכאבים שזה עושה בבטן כאילו היא נקרעת מבפנים

חוויה שלא תשכח לעולם

• תגובות 132
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחלות מביצים מקבלים רק כשאוכלים אותן לא מבושלות.

פורסם

ידעתי שלא היתה אף פעם בחדר כושר ישר רואים את זה.

אתה לא יודע כי לא היתה שם אף פעם.

כולך מפוצץ במיטוסים. חדר כושר זה פיתוח שרירים לא טבעי ? מה זה? סטרואידים ?

זה כולה אימון ממוקד יותר ואינטנסיבי על קבוצות השרירים השונות.

וכמו שכבר אמרתי, אם אתה קורע את התחת במכון ולא אוכל כמו שצריך הכל שווה פשוט לתחת. קחו את זה בחשבון .

ולכן לפני שנרשמים לחדר כושר, הולכים לדיאטנית ומרכיבים תפריט תזונה בהתאם למטרות בכדי להתקדם מהר ובלי פציעות.

אתה אדיוט!!! יש לך קשיים בהבנת הנקרא ואתה עוד מתנשא?? אני לא ממש אוהב אנשים כמוך...

הבן אדם אמר משהו נכון שאתה שלא הבנת אותו מתנפל עליו כאילו הוא אמר שאחותך היא גבר.

הוא התכוון לפיתוח שריר בצורה טבעית - עבודה לפיתוח השריר ללא משקולות, כלומר, כיפות שכיבות מחח ושאר הפעולות .. אישית אני במקבילים ראיתי יותר תוצאות מעם משקולות! בזמן שלקח לי להגדיל את הנפח של שריר החזה שלי עם משקולות בחצי ס"מ עם המקבילים יצא לי ס"מ [לאלה שיחשבו שזה קצת - זה ממש לא!].

גם אני חייב לציין שאימון באופן טבעי מפעיל יותר שרירים! הכוונה היא שכשאתם מרימים משקולת בצורה כלשהי אתם עובדים על שריר או על קבוצת שרירים קטנה מסויימת אבל כשאתם עובדים בצורה טבעית אתם מפעילים כמעט וכל שריר שקשור לפלג גוף אותו אתם מפעילים. לא אומר שאת כולם אלא חלק גדול וזה עוד בצורה ממש בריאה. כמה שתנסו לפגוע בעצמכם אני מניח שכמעט ולא תצליחו.

אני ממליץ לכל אלא שמתאמנים באנאירוביקה שיתאמנו גם באירוביקה ומה שאני הכי אוהב זה שחייה! כולם לרוץ ולהרשם לנבחרות השחייה בעיר שלהם אתם לא יודעים כמה זה כיף, משחרר, בריא ומה לא... אל תתאמנו לבד בגלל שאף אחד לא יודע לשחות נכון לבד! [אתם חושבים שרק צריך להזיז ידיים אבל צריך דיוק איך להזיז את היד עד לאיפה מאיפה באיזו צורה כמה כוח להשקיע ועוד אלף ואחד דברים. רק מאמן יועיל] וזאת כשאתם שוחים לא סתם אלא ממש מתאמנים. אם לא תשחו נכון תצטרכו להשקיע המון כסף וזמן בפיזוטרפיה. אני מכיר אישית שחיינית מחוץ לארץ שהשריר בצוואר שלה בצד ימין התקצר והשמאלי התארך בגלל שהיא לא שחתה נכון [היא בנבחרת אבל המאמן שכח שאסור לעשות...]

בהצלחה לכולם!

נ.ב.

שאלה - מביצה רכה [מבשלים באותה צורה שמבשלים ביצה קשה אבל רק לדקה שמים במים ואז יוצאת ביצה שעושים בה חור ואוכלים את כל מה שהתבשל ומה שלא התבשל - הדרך הכי טעימה לאכול ביצה אבל היא מאוד קשה :-)  ] אפשר לחלות?

עוד משהו - שמעתי שכדאי לשטוף את הביצים לפני שעושים איתן משהו. זה נכון?

פורסם

אתה אדיוט!!! יש לך קשיים בהבנת הנקרא ואתה עוד מתנשא?? אני לא ממש אוהב אנשים כמוך...

הבן אדם אמר משהו נכון שאתה שלא הבנת אותו מתנפל עליו כאילו הוא אמר שאחותך היא גבר.

הוא התכוון לפיתוח שריר בצורה טבעית - עבודה לפיתוח השריר ללא משקולות, כלומר, כיפות שכיבות מחח ושאר הפעולות .. אישית אני במקבילים ראיתי יותר תוצאות מעם משקולות! בזמן שלקח לי להגדיל את הנפח של שריר החזה שלי עם משקולות בחצי ס"מ עם המקבילים יצא לי ס"מ [לאלה שיחשבו שזה קצת - זה ממש לא!].

גם אני חייב לציין שאימון באופן טבעי מפעיל יותר שרירים! הכוונה היא שכשאתם מרימים משקולת בצורה כלשהי אתם עובדים על שריר או על קבוצת שרירים קטנה מסויימת אבל כשאתם עובדים בצורה טבעית אתם מפעילים כמעט וכל שריר שקשור לפלג גוף אותו אתם מפעילים. לא אומר שאת כולם אלא חלק גדול וזה עוד בצורה ממש בריאה. כמה שתנסו לפגוע בעצמכם אני מניח שכמעט ולא תצליחו.

אני ממליץ לכל אלא שמתאמנים באנאירוביקה שיתאמנו גם באירוביקה ומה שאני הכי אוהב זה שחייה! כולם לרוץ ולהרשם לנבחרות השחייה בעיר שלהם אתם לא יודעים כמה זה כיף, משחרר, בריא ומה לא... אל תתאמנו לבד בגלל שאף אחד לא יודע לשחות נכון לבד! [אתם חושבים שרק צריך להזיז ידיים אבל צריך דיוק איך להזיז את היד עד לאיפה מאיפה באיזו צורה כמה כוח להשקיע ועוד אלף ואחד דברים. רק מאמן יועיל] וזאת כשאתם שוחים לא סתם אלא ממש מתאמנים. אם לא תשחו נכון תצטרכו להשקיע המון כסף וזמן בפיזוטרפיה. אני מכיר אישית שחיינית מחוץ לארץ שהשריר בצוואר שלה בצד ימין התקצר והשמאלי התארך בגלל שהיא לא שחתה נכון [היא בנבחרת אבל המאמן שכח שאסור לעשות...]

בהצלחה לכולם!

נ.ב.

שאלה - מביצה רכה [מבשלים באותה צורה שמבשלים ביצה קשה אבל רק לדקה שמים במים ואז יוצאת ביצה שעושים בה חור ואוכלים את כל מה שהתבשל ומה שלא התבשל - הדרך הכי טעימה לאכול ביצה אבל היא מאוד קשה :-) ] אפשר לחלות?

עוד משהו - שמעתי שכדאי לשטוף את הביצים לפני שעושים איתן משהו. זה נכון?

אימון על משקל גוף לא יעיל

לרוב תרגילי משקל גוף הם לא ספציפיים, ומתמקדים בכמה שרירים, וגם בגלל שזה משקל גוף, אז אין מספיק גירוי לשרירים. זה מתאים למתחילים או לנשים או סתם כאלה שרוצים להתחזק.

הממ לגבי הביצים תבשל אותה יותר זמן, אל תקח סיכון

ולשטוף אתה לא צריך, כי אתה מחמם אותם במים ומקלף אותם.

פורסם

אתה אומר עכשיו שמקבילים זה לא יעיל?

או שמתח לא יעיל?

ושכל זה לנשים? תראה לי אישה אחת רגילה שעושה פעם אחת במקבילים

עוד משהו -

חבר שלי עד היום עשה רק מתח ויש לו את החזה הכי ענק שראיתי ושרירים בבטן יפים וחבר אחר שעשה רק שכיבות יש לו חזה גדול ויפה

בקשר לבייצים - אין מצב שלפני שאתה מבשל חיידקים עוברים אליך ליד? וכשאתה מבשל בייצה אתה לא תמיד מגיע לטמפרטורה שהורגת את כל החיידקים והם יכולים גם לעבור דרך הקליפה ומשם להגיע אליך לפה

פורסם

חבר שלי עד היום עשה רק מתח ויש לו את החזה הכי ענק שראיתי ושרירים בבטן יפים וחבר אחר שעשה רק שכיבות יש לו חזה גדול ויפה

אנחנו צריכים להבין מכאן משהו ? O_o

פורסם

מתח לא עובד על החזה ביכלל הוא עובד על הרחב גבי ועל 3 שרירים ביד

במקבילים מאוד תלוי התנוחה כדי להגיד היזה שרירים עובדים תרגילי בטן לא קשורים לחזה

ומרובעים זה הרבה יותר קשור לאחוזי שומן נמוכים והרבה פחות לאימון כוח

תפסיק לזין במוח על דברים שאין לך הבנה בהם :pissed:

פורסם

עוד משהו -

אחשלי, תתחיל לצאת עם בחורות ואז תגיד אם לחבר שלך יש את החבר הכי יפה וגדול שראית

ועכשיו ברצינות, בן כמה אתה? כי בגילאים של 13-18 יש הרבה ילדים שמתפתחים להם השרירים בגלל הגנטיקה.

פורסם

טוב לי נמאס פה מכולם!!!!!!! :pissed: כל אחד פה חושב שהוא גאון גדול!!!!מה אתם למשחקים אותה?!?!אתה בטח לא יצאתם ועשיתם ספורט כבר שנה!!!אז סתמו תפה!!!

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שמענו עליך

תקשיב, חברים שלי במכון כושר

ויש להם שרירים הם היו חולים איזה שבוע

והשריר שלהם לא אותו דבר אז אל תז**ן תמוח

בואנה יא ג'איף ראיתי תמונה שלך מהפגישה של הפורום

בחיים שלך אל תטיף בקשר לכוח וכושר, סתכל קודם עליך,משחק אותה מבין....... גם אם עושים כל יום מתח בטן וכפיפות זה לא אומר שזה בריא...כי גם צריך לעשות בצורה נכונה...ולא נהיה מי זה שרירים, אלא סיבולת כוח.

ובחברים שלך זייני שכל, גם אם תוך שנה לא נהיה שרירים זה לא אומר שזה לא עוזר...

אני שנה במכון שנכנסתי למכון שקלתי משקל מסוים ואחרי שנה אני שוקל אותו דבר, רק פחות שומן ויותר מסת שריר, התחטבתי וקצת התנפחתי בדיוק כמו שאני רוצה ואני שואף ליותר, גם אם לא רואים תוצאות אחרי כמה זמן שמצפים לא מפסיקים, כי אני למשל התחלתי לאכול כמו שצריך לאכול לאלה שמתאמנים במכון רק ללפני 4 חודש..וכבר ראיתי תוצאות...זה לא קורה תוך יום יומיים, צריך התמדה עבודה נכונה ותזונה נכונה.

תמיד פחדתי שאני נכנסתי למכון אני לא אגבה...ושמשקולות יעצרו לי את הגדילה...אז לא מזמן יצא מאמרי "ניפוץ מיתוסים" שהרמת משקולות עם ליווי מדריך מיומן ועבודה כמו שצריך...מוסיפה ועוזרת לגדילה ולא פוגעת...אפילו שגם בשנה הזאתי גבהתי רק ב3 מ''מ...אני אתחיל שבוע הבא כמה תרגילי משקולות... עד עכשיו היה לי מכשירי התנגדות.

מי שעובד נכון ולא משתדגע ישר עם המשקלים של המשקולות מגיע לתוצאות . וגובה נקבע גם ע''פ גנטיקה

stone ו bug2000 היחידים שמבינים עיניין פה לפי דעתי,

ד''א אני אוכל כל יום 3 פירות , סידן שזה אומר גיבנה צהובה הרבה...כי אני לא משמין אז כרגע זה לא מפריעי לי אחוזי שומן...וכל יום אבל כל יום קופסאת טונה

ופעם ביומיים נראה לי 2 ביצים בתור חביתה.

אימון גמישות לא פחות חשוב מתזונה נכונה...כדאי אחרי אימון כוח ובטן לעשות גמישות...

וכל אלה שמתפלאים למה לחברים שלהם יש גוף חייתי רק ממתח...אז זה גנטיקה...ואולי הם התאמנו פעם

פורסם

מתח עובד על השרירים הבאים:

Latismuss Dorsi (רחב-גבי, פרפר...)

Teres Major (שריר בגב, ליד השכמה)

Deltoids (שרירי הכתפיים)

Triceps/Biceps/Brachiordialis/Brachialis (שרירי הידיים - אחורית\קדמית\אמצעית\שריר אמה פנימי - תלוי באיזו צורה אתה נתפס עם הידיים)

שכיבות סמיכה עובדות בעיקר על ה- Pectorals Major/Minor, אבל יש כ''כ הרבה וריאציות שעובדות על כ''כ הרבה שרירים שונים שאין טעם לציינם.

פורסם

טוב לי נמאס פה מכולם!!!!!!! :pissed: כל אחד פה חושב שהוא גאון גדול!!!!מה אתם למשחקים אותה?!?!אתה בטח לא יצאתם ועשיתם ספורט כבר שנה!!!אז סתמו תפה!!!

באמת?

אני מתאמן בשחייה כבר כמה שנים בנבחרת [עשיתי לפעמים הפסקות בגלל סיבות רפואיות אבל זה לא רלוונטי]בנוסף לפעילות אנאירובית שאני עושה [עושה מפסיק חוזר מפסיק.. :-) יותר נכון ככה לומר] ואני גם בטוח שיש פה עוד הרבה שמתאמנים גם כן בספורט כזה או אחר. [ולא, אני לא מדבר על להביא ביד, זה מחזק את שרירי הטרפז החד עליוניים וגם אם עושים זאת נכון את הדו-קוטריאלים המשניים, האיפרולוגיטים, שרירי הגב העליוניים בטרפז הדו שרירתי ולפעמים גם את היד אבל זה לא נקרא ספורט! גם מבזבז הרבה חלבונים לבניית השריר! לא מומלץ.. תעשו ביד עם חול פעם אחת או פעמיים ולא תרצו עוד]

גנטיקה זה לא הכול - הגנטיקה תקבע עד לאיפה השריר יגדל וכמה קל יהיה לנפח אותו אבל סתם שריר לא יהיה לאף אחד.

ואם מישהו בא פה להתווכח אז הינה - אבא שלי היה שרירן כשהוא היה צעיר ומי שלא יודע אז שרירן זה מישבו שמשתתף בתחרות למי יש את הגוף הכי שרירי או משהו כזה. לאחי, בניגוד אלי, אין שרירים בקושי אז איך לעזאזל לי יש? הכול גנטיקה? אני מתאמן ואחי לא! זה למה!

שני החברים האלה שדיברתי עליהם מתאמנים הרבה זמן.. זה עם המתח עושה את זה מכיתה ו' או משהו כזה כי הוא אוהב את זה  :screwy: והשני דיי הרבה זמן...

אני בן 17 למי ששאל.

וסתם שאלה לכל המתאמנים - מה אתם מעדיפים - נפח או עיצוב? [לא לרמות! אפשר לבחור רק אחד בהתחלה!]

נ.ב.

דיי עם ההתנשאות הזאת![ד"א, אבא שלי יותר גבוה מאבא שלך!!  :yelclap:  :screwy:  ] אז עברתם קורס.. כל הכבוד אני לא ציני עכשיו! אבל למה להתנפל על מי שלא עשה קורס?

ולא להכנס לויקפדיה כדי להביא חומר  :nono:   ;D

פורסם

גנטיקה כן משנה.

אם שני אנשים יעשו את אותו האימון בדיוק כל יום במשך שנה.

בן אדם אחד בן 8 ובן אדם בן 18 למי יתפתחו יותר השרירים?

ההבדלים קיצונים.

יש לי ילדים בשכבה שלא משנה מה הם יעשו לעצמם הם עדיין יהיו קטנים וחלשלושים.

ואני מעדיף את הבנות!

פורסם

דווקא גנטיקה משפיעה המון, לא רק בעניין הגובה.

תקח שני אנשים \ נשים אקראיים, בעלי גנטיקה שונה לחלוטין, ותציב להם את אותה תוכנית האימונים והתזונה במשך שלוש שנים.

יכול מאוד להיות שאחד ישיג גוף מושלם, בעוד שהשני לא ישיג אפילו שליש.

בכושר אנ-אירובי, 90% זו עבודה נכונה ותזונה, והשאר - גנטיקה.

פורסם

מישהו כתב פה שמתח עובד על הכתפים ואני רוצה להגיד :lol:

אני ממליץ לך ליבדוק טוב ליפני שאתה אומר איזה שרירים עובדים באיזה תרגיל

רק אחד שמבין יכול לעשות ניתוח תנועה ולדעת מה עובד ובמתח הכתפים הם השריר הנגדי מה שאומר שאין להם סיכוי לעבוד אפילו לא בתור תמיכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים