עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

מה זה הרגשת? בגיל הזה (17 לפי הפרטים שלך) הגדילה נורא איטית, ויכולה להיפסק אם כבר עשית את המקסימום שלך.

החגורה למניעת פציעות, אין קשר לגיבנת.

חחחח נראה לך שירקות חלב וביצה הם מה שיסדרו אותה לגדילה?

אולי זה נחמד לבנאדם שלא עושה כלום

חבוב,זה שאתה משחק אותה מבין ,לא עושה אותך למבין.

בגיל 15-16 אמורים להרגיש הבדל וכיפוף של הגב בשימוש לא נכון.

חלב(ויטמין C)+ירקות (ויטמין B,A) = גדילה בריאה ,חיזוק העצמות והשרירים.

אני יודע שבשר הוא גורם חשוב לגדילה בגלל הברזל הרב שבו,אך במקומו יש יש תחליפים כמו החומוס אשר עשיר בברזל ובחלבונים ,וכמו שאמרתי לחלבונים אתה אכן צריך לאכול 2 ביצים בשבוע (לא כל יום! !!) .

גיל 17 זו כבר ההתפתחות של השרירים והרקמות,בין השאר הגדילה לגובה גם כן באה בחשבון עד גיל 19-20 ששם הגדילה יותר איטית .

ד"א בשביל הידע,כמה זמן את מתאמן ?,עושה רושם לפי ההודעה של "התנשאות" מסויימת ::)

• תגובות 132
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן זה מפריע לגדילה אני לא זוכר בדיוק למה אבל נראה בגלל שכשמתאמנים השריר גדל לרוחב במקום לאורך ואפשר לראות את זה אצל ספורטאים

לא אצל כולם כי יש סוגים של ספורט שלא מפריעים

פורסם

שאלה קטנה, לאיזה תרגלים של הרמת משקולות צריכים חגורה ? מה היא עושה? (למשל לתרגיל שאתה יושב פשוט ומחזיק משקולת ביד, מורד ומעלה, צריך את החגורה הזאת?)

פורסם

לא

ובכול מקרה אני מתאמן ככה

יושב ומרים משקולת כול יד (10 כול יד)

או במולטי טרינר שמושכים תחבל הזה וזה מושך תמשקולת למעלה

או אני שוכב על על הגב עם ברכיים למטה ומרים תמוט הגדול עם המשקולותת מהצדדים

למעלה

לפי מה שראיתי משתמשים בחגורה כאשר מרימים דברים למעלה בעמידה!

פורסם

אני מתאמן בלי חגורה והכל בסדר.. עד חושב שהחגורה באה פשוט לשמור על גב ישר (לא יודע.. לא בדקתי את זה).

ולכל המתאמנים בחדר כושר.. אני ממליץ לכם לעשות בישיבה או שכיבה כל מה שאתם יכולים.. אל תעשו הרבה בעמידה כי אם אתם לא שומרים על גב ישר אז חבל עליכם.. רוב התרגילים שאפשר לעשות בעמידה אפשר לעשות גם בשכיבה/ישיבה.

בקשר לביצים.. יש אנשים שאוכלים גם 10+ חלבוני ביצה ביום, פשוט צריך לאכול רק חלמון אחד או 2 גג, זה החלק הלא בריא של הביצה... את החלבון של הביצה אפשר לאכול חופשי.

פורסם

.

בקשר לביצים.. יש אנשים שאוכלים גם 10+ חלבוני ביצה ביום, פשוט צריך לאכול רק חלמון אחד או 2 גג, זה החלק הלא בריא של הביצה... את החלבון של הביצה אפשר לאכול חופשי.

לא ממליץ @#$@#$ חבר שלי פעם גם אכל עד שחטף סלמונלה ואני חטפתי דזנטריה

קיצר זה ממש מסוכן ולא ממולץ

פורסם

חבוב,זה שאתה משחק אותה מבין ,לא עושה אותך למבין.

בגיל 15-16 אמורים להרגיש הבדל וכיפוף של הגב בשימוש לא נכון.

חלב(ויטמין C)+ירקות (ויטמין B,A) = גדילה בריאה ,חיזוק העצמות והשרירים.

אני יודע שבשר הוא גורם חשוב לגדילה בגלל הברזל הרב שבו,אך במקומו יש יש תחליפים כמו החומוס אשר עשיר בברזל ובחלבונים ,וכמו שאמרתי לחלבונים אתה אכן צריך לאכול 2 ביצים בשבוע (לא כל יום! !!) .

גיל 17 זו כבר ההתפתחות של השרירים והרקמות,בין השאר הגדילה לגובה גם כן באה בחשבון עד גיל 19-20 ששם הגדילה יותר איטית .

ד"א בשביל הידע,כמה זמן את מתאמן ?,עושה רושם לפי ההודעה של "התנשאות" מסויימת ::)

אני לא אומר שוויטמינים לא עוזרים או משהו, פשוט לא בונים עליהם את הגדילה שלך (לא לגובה ולא בכלל)

2 בשבוע? אני אוכל 4 ביום (אבל רק 2 חלמונים)

מה זה משנה כמה זמן אני מתאמן? זה לא ישנה את העובדה ששום דבר לא יעצור לך את הגדילה (כל עוד אתה אוכל, אתה מסודר)

ואחד שהגיב כרגע, אתה אולי שתית את הביצים.

סלמונלה אתה לא תחטוף אם תבשל אותם.

פורסם

אולי תפסיקו להפיץ שטויות :kopfpatsch:

קודם כל כמו שאמרו בגילים מסוימים הגדילה יותר איטית וזה קשור לגנטיקה ולמין

יש תקופות שגודלים מהר ויש תקופות שגודלים לאט וזה לא קשור לאימון בחדר כושר יש אומנם חומרים שעוזרים ליגדול ויש שמאיטים תגדילה

אבל אלה דברים לא חוקים ונועדו במקור לרפואה ולא לספורט

בנוגע לחגורה -לגוף יש כבר חגורה ותוספת של חגורה חיצונית נועדה למישקלים כבדים בימיוחד ולאנשים שיש להם בעיות בריאות מסוימות

מה שכן מאוד חשוב לעבוד בתנוחות נכונות ובתוכנית נכונה

גיבנת לא נוצרת באימון נכון והיא גם קשורה מאוד לגנטיקה ואני לא אומר שהיא אפשר ליגרום בעיות גב באימון כי אפשר אבל זה באימון לא נכון 8)

פורסם
  • מחבר

טוב - אני כנראה חוזר להתאמן במכון  :yelclap:

(וגם לשחות מדי פעם).

תודה על העזרה!

רק עוד 3 שאלות:

א) מה זה אימון גמישות? הכוונה למתיחות לפני האימון?

ב) איזה פירות וירקות מומלץ לאכול כל יום (שמעתי שצריך 5 - אני אוכל תפוח, מלפפון, ולפעמים גם בננה,בצל, ושום. שום נחשב פרי/ירק?)?

ג) לא הבנתי מה זה פריצת דיסק (זה נשמע קצת פיראטי...).

שוב תודה רבה! 8)

ותזכרו שלא משנה כמה מעייף, מטריד ומעצבן הקטע של לבנות תוכנית אימונים ולעשות כושר נכון ולהתמיד... יהיה בסדר, כי המאמץ שווה את זה! תמיד כשקשה לכם, תדמיינו את עצמיכם עם הגוף שתמיד רציתם... ותזכירו לעצמכם בלי הרף שאתם בדרך לשם!!! כי זה מה שמגיע לכולנו על המאמץ.

וכמובן, הבריאות שלנו תהיה יותר טובה, נרגיש יותר טוב - והביטחון העצמי יעלה פלאים.

אז יאללה למשקולות (או מה שזה לא יהיה)!!!    :silly:  :jump:  :hat:

פורסם

אני דווקא במכון מסתכל מסביב על כול הכוסיות ואומר וואלה זה שווה את זה :D

פורסם
  • מחבר

;D

עוד סיבה למה כדאי להתאמן ;D

פורסם

כמה שטויות רצות פה אנשים שלא התאמנו בחיים שלהם זורקים פה דברים לאוויר.. עד שאתם לא מתאמנים באופן מתמשך בעצמם אתם לא תבינו שגם אחרי חצי שנה אין שינוי מהותי בגוף.. כל אחד פה חושב שעם 10 ביצים ביום ואחרי חודשיים הוא כבר יהיה רמבו. אין כמו פחית טונה במים אחרי אימון =)

פורסם

The Grey Havens, כנס ל- http://www.israelbody.org/ תקרא מאמרים. אחרכך תדע מה אתה רוצה מעצמך ומה אתה צריך לעשות.

פורסם

אימון גמישות יכול להיות רק מתיחות אבל לא רק

לשריר יש מעטפת ששומרת אליו ואימון גמישות נועד למעטפת וגורם לכך שהתנועות שלך יהיו יותר טובות ויהיה לך יותר אפשרות תנועה

הוא גם מפחית סיכונים מיפציעות מסוימות

תחשוב למשל גומי שאים מותחים אותו כל פעם יותר קצת הוא יכול להגיע ליותר אורך

דרך אגב יש מקומות בגוף שלו בריא להגמיש אותם יותר מידי

פורסם

לא ממליץ @#$@#$ חבר שלי פעם גם אכל עד שחטף סלמונלה ואני חטפתי דזנטריה

קיצר זה ממש מסוכן ולא ממולץ

אחי אולי אתה לא רגיל לזה, אבל שמדברים על משהו בפיתוח גוף צריך להיות לך מחקר שתומך בזה. אני אשמח אם תראה לי מחקר/מאמר שמסביר איך אכילת כמות מסויימת של חלבוני ביצה (10+ למשל זה המקרה שלנו) גורמת למחלות שאמרת.

אני אשמח אם תשכיל אותי (וזה לא בציניות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים