עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

נכון שלעבוד ברמות הגדולות ביותר שהגוף שלך יכול לא בריא ואפילו מסוכן

אבל כמו שאמרתי אין הוכחה שמרימי המישקולות נמוכים ביגלל זה יותר סביר שביגלל שהם נמוכים הם מצליחים בספורט הזה יותר מאחרים

כמו שכדורסלנים גבוהים לדוגמה

חוץ מיזה הבעיה הגדולה ביותר של מרימי המישקולות זה בלב ביגלל שהוא עובר תהליך מזיק ביגלל האימונים האלו(במרימי מישקולות אולימפים)

דרך אגב אימון מישקולות חשוב כמו אימון אירובי(ריצה אופנים וכו)לרוב האנשים ביגלל שהוא עוזר לימנוע פגיעות ומרחיק מחלות כמו אוסטופורוזיס

(בריחת סידן מקווה שכתבתי נכון)ודברים נוספים גם גמישות חשוב אבל פחות

חוץ מיזה צריך מישהו שמבין טוב  בכושר כדי לתת לכם אימון נכון וזה לא רק לחדרי כושר אלה ביכלל

היום כימאת בכל ספורט מדריך צריך לילמוד אנטומיה פיזיולוגיה וכו דבר שמאוד עוזר בבנית תוכנית אימונים

דרך אגב למי ששאל על תזונה לא נכונה גובה ניקבע על ידי כל מיני גורמים ולא רק על ידי תזונה כך שקשה לדעת ולך תידע גם מה שמים לך באוכל

חלק מהדברים יכול דווקה לעזור בגדילה הבעיה יותר באחוזי שומן שניגרמים ביגלל זה

כדי לך ליתיעץ אים תזונאי בעינין

• תגובות 132
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם חשבו שמישקולות עוצרות תגדילה כי רוב מרימי המישקולות האולימפים היו (וגם היום)נמוכים

וזה לא ביגלל המישקולות אלה ביגלל שלבן אדם נמוך אבל רחב יש יתרון בהרמת מישקולות

בימיוחד שמיתחשבים בזה שיש קבוצות מישקל

במילים אחרות עדיף לקחת אנשים נמוכים ורחבים לספורט הזה ולכן רובם נמוכים

הוצאתה לי את המילים מהפה בן אדם , והדוגמה הטובה ביותר לכך היא : ארנולד שוורצנגר, בן להורים 160- 167 ס"מ כשהוא בעצמו 180+ ומרים מישקולות מגיל קטן.

פורסם

ליתר דיוק, גובהו של ארנולד הוא 1.88 והוא השרירן הכי גבוה שזכה בMr.olympia .

ואנשים תקלטו, גובה זה 90 אחוז גנים .

פורסם

ראיתם פעם איך מרימי משקולות באולימפידה מרימים את המישקולות?!רק עם תרימו ככה פי 3 ממשקל גופכם זה יפגע בגדילה...לרוב מרימים משקולות בישיבה בכלל ועם בעמידה אז לא כלפי מעלה...ככה שאני בטח ב-99% שאתה יכול להתכיל להרים משקולות...

תפסיק להיות אידיוט

משקולות פשוט לא עוצרות גדילה. פשוט לא. מה קשה להבין?!

לא משנה איזה אוכל אתה אוכל, העיקר שאתה אוכל, אז אתה תגדל. זהו. תזונה נכונה מתאימה כבר לאימונים עצמם אבל זה לא קשור.

לאנשים נמוכים יש יתרון בהרמת משקולות וגם בפיתוח גוף. השריר קטן יותר, סיבים קצרים יותר, מתפתח מהר יותר.

פורסם

תפסיק להיות אידיוט

משקולות פשוט לא עוצרות גדילה. פשוט לא. מה קשה להבין?!

לא משנה איזה אוכל אתה אוכל, העיקר שאתה אוכל, אז אתה תגדל. זהו. תזונה נכונה מתאימה כבר לאימונים עצמם אבל זה לא קשור.

לאנשים נמוכים יש יתרון בהרמת משקולות וגם בפיתוח גוף. השריר קטן יותר, סיבים קצרים יותר, מתפתח מהר יותר.

ימטומטם!!!!מה שאני אמרתי זה איך אפשר להרים משקולות שיעצרו את הגדילה!!!כי אם אתה מרים ככה מכובד כזה זה הורס את הסחוס העמוד השדרה בדוק!!!!

מי שאמר לי את זה מבין הרבה יותר ממך!!

פורסם

ימטומטם!!!!מה שאני אמרתי זה איך אפשר להרים משקולות שיעצרו את הגדילה!!!כי אם אתה מרים ככה מכובד כזה זה הורס את הסחוס העמוד השדרה בדוק!!!!

מי שאמר לי את זה מבין הרבה יותר ממך!!

זה הורס והופך אותך לנכה יסתום. אם אני ירים טון אני פשוט ימחץ על ידי זה. אההה הגדילה תיעצר.

כן המאמן שלך בכדורסל...פשש. עוד פלצן מוינגייט? גם אצלי המאמנים בחדר כושר כלכך בטוחים שהם יודעים הכל על bodybuilding בגלל שהם קיבלו רישיון של מאמן מוסמך מוינגייט. זה בולשיט. הם לא יודעים כמעט כלום על תזונה ואימונים. הם מבינים בזה ברמה השיטחית ביותר.

פורסם

זה הורס והופך אותך לנכה יסתום. אם אני ירים טון אני פשוט ימחץ על ידי זה. אההה הגדילה תיעצר.

כן המאמן שלך בכדורסל...פשש. עוד פלצן מוינגייט? גם אצלי המאמנים בחדר כושר כלכך בטוחים שהם יודעים הכל על bodybuilding בגלל שהם קיבלו רישיון של מאמן מוסמך מוינגייט. זה בולשיט. הם לא יודעים כמעט כלום על תזונה ואימונים. הם מבינים בזה ברמה השיטחית ביותר.

זה הקטע!!!הוא לא עובד במכון!!!הוא מורה לספורט....מאמן כדור סל ולמה על חדר כושר...הוא עוד אחד פלצן אידיוט כזה...

פורסם

אחי לא רוצה לבאס אותך.. אבל לפחות אצלי בבית ספר המורים לספורט לא מבינים מהחיים שלהם.. אני אומר להם משקולת הם אומרים לי "מה זה"...

חחחחח

פורסם

אחי לא רוצה לבאס אותך.. אבל לפחות אצלי בבית ספר המורים לספורט לא מבינים מהחיים שלהם.. אני אומר להם משקולת הם אומרים לי "מה זה"...

חחחחח

מה אתם לא מבינים!!!המומחיות של הבן אדם היא חדר כושר!!!והוא בעצמו עובד בחדר כושר!!!

פורסם

אולי אדוני יודע להגיד איפה הבחור עשה את ההתמחות שלו ??? אם זה בקורס מאמנים הזה .. אז זה לא חוכמה, בלי לזלזל במדריכים שבאמת יודעים, יש כאלה שממש לא יודעים ולא מבינים מהחיים שלהם.

פורסם

2 היתרונות של מתאמנים נמוכים בניגוד למה שנאמר הוא ש1- השריר יותר קצר מה שמקטין את זווית התנועה - בעקבות כך יותר כוח ויותר משקל שיגרום ליותר היפרטרופיה.

היתרון השני הוא שהמסה השרירית נראת יותר לאדם נמוך מאשר לאדם גבוה מבחינה פרופורציונלית.

-נועם

פורסם

מה אתם לא מבינים!!!המומחיות של הבן אדם היא חדר כושר!!!והוא בעצמו עובד בחדר כושר!!!

מומחיות פחח :)

אתה תמים

כל אחד יכול להשיג את "ההתמחות" בחדר כושר כמו שיש לו

מאמנים אצלי לא יודעים כלום מהחיים שלהם. אני זוכר איזה ילד בא לשאול אותו איך לגדול הוא אמר לו לאכול קוטג' וזהו חחח אני בכיתי שם.

פורסם

אני מתאמן משהו קרוב לשנה וחצי,חזה ,יד קידמית /אחורית ,גב..........אני אישית מרגיש שהאימונים עצרו לי את הגדילה של הגוף למרות שאני 1.79 (גבוה יחסית) ,ואני דובק בזה שתזונה נכונה בהחלט משפרת את הגדילה,שילוב של אכילת גזר + ויטמין C ,לשתות כוס חלב ביום ,סלט חסה ובצל ואתם מסודרים,תאמינו לי שהשילוב הזה יותר בריא מאימונים,למרות שאני כבר לא במכון ומתאמן בבית בעיקר(משקולת ליד 10 K בנתיים ולחזה של 55 K ) עשיתי כמה טעויות מחוסר מודעות ,למשל הרמת משקולות לפנים בשביל אימון של הכתפיים,משהו כמו חצי שנה הרמתי ללא חגורה כמו איזה אידיוט ,ועכשיו יש לי גיבנת קטנה ,אבל אחרי זמן כשהתחלתי להתאמן כמו שצריך אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ,הכוח בידיים גדל בעיקר בפטישים ,זהו..........לשמור על סדר יום בריא של אכילת ירקות (בעיקר גזר) +כוס חלב ביום עם ביצה.

שימוש באבקות למינהם לדעתי ממש מיותר והורס.......יום טוב :)

פורסם

אני מתאמן משהו קרוב לשנה וחצי,חזה ,יד קידמית /אחורית ,גב..........אני אישית מרגיש שהאימונים עצרו לי את הגדילה של הגוף למרות שאני 1.87 (גבוה יחסית) ,ואני דובק בזה שתזונה נכונה בהחלט משפרת את הגדילה,שילוב של אכילת גזר + ויטמין C ,לשתות כוס חלב ביום ,סלט חסה ובצל ואתם מסודרים,תאמינו לי שהשילוב הזה יותר בריא מאימונים,למרות שאני כבר לא במכון ומתאמן בבית בעיקר(משקולת ליד 10 K בנתיים ולחזה של 55 K ) עשיתי כמה טעויות מחוסר מודעות ,למשל הרמת משקולות לפנים בשביל אימון של הכתפיים,משהו כמו חצי שנה הרמתי ללא חגורה כמו איזה אידיוט ,ועכשיו יש לי גיבנת קטנה ,אבל אחרי זמן כשהתחלתי להתאמן כמו שצריך אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ,הכוח בידיים גדל בעיקר בפטישים ,זהו..........לשמור על סדר יום בריא של אכילת ירקות (בעיקר גזר) +כוס חלב ביום עם ביצה.

אז רגע,אתה אומר שלאכול הרבה ירקות עוזר לגדילה + כוס חלב ביום ?

אגב רצית להיות גבוהה יותר? ;D הגובה הפריע לך אז התחלת להרים משקולות אה? ;)

פורסם

אני מתאמן משהו קרוב לשנה וחצי,חזה ,יד קידמית /אחורית ,גב..........אני אישית מרגיש שהאימונים עצרו לי את הגדילה של הגוף למרות שאני 1.87 (גבוה יחסית) ,ואני דובק בזה שתזונה נכונה בהחלט משפרת את הגדילה,שילוב של אכילת גזר + ויטמין C ,לשתות כוס חלב ביום ,סלט חסה ובצל ואתם מסודרים,תאמינו לי שהשילוב הזה יותר בריא מאימונים,למרות שאני כבר לא במכון ומתאמן בבית בעיקר(משקולת ליד 10 K בנתיים ולחזה של 55 K ) עשיתי כמה טעויות מחוסר מודעות ,למשל הרמת משקולות לפנים בשביל אימון של הכתפיים,משהו כמו חצי שנה הרמתי ללא חגורה כמו איזה אידיוט ,ועכשיו יש לי גיבנת קטנה ,אבל אחרי זמן כשהתחלתי להתאמן כמו שצריך אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ,הכוח בידיים גדל בעיקר בפטישים ,זהו..........לשמור על סדר יום בריא של אכילת ירקות (בעיקר גזר) +כוס חלב ביום עם ביצה.

מה זה הרגשת? בגיל הזה (17 לפי הפרטים שלך) הגדילה נורא איטית, ויכולה להיפסק אם כבר עשית את המקסימום שלך.

החגורה למניעת פציעות, אין קשר לגיבנת.

חחחח נראה לך שירקות חלב וביצה הם מה שיסדרו אותה לגדילה?

אולי זה נחמד לבנאדם שלא עושה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים