עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

תיראה יש גם מדריכים מעולים (לפחות אנשים שיש להם תעודת מדריך)בארץ אבל רובם לא שורדים שנה בתנאי העבודה של רוב חדרי הכושר

היום חלק גדול מהחדרי כושר לוקח מדריכים קודם לפי משכורת(נמוכה)ורק אחרי זה לפי האיכות וזות הבעיה הגדולה

אני יתפטרתי מהחדרי כושר לא פיטרו אותי ויש המון מדריכים לשעבר כמוני

יצא לי להכיר אנשים ברמה מאוד גבוה שקיבלו שכר קרוב למינימום ואני מדבא על אנשים בעלי ניסיון וידע של שנים

חלק מהמדריכים מצליחים להשיג אימונים אישים או קבוצתים אבל רובם עוזב תעבודה הזות ולא מיסתכל לאחור

• תגובות 132
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזכות geeks שמגיבים פה עכשיו הבנאדם יפסיק להתאמן

תקשיב טוב, וגם כל האלה שבטוחים שזה יעצור את הגדילה: גם אם תרצו לא תצליחו לעצור את הגדילה. מקסימום תיהיה פריצת דיסק ואז תיהיה נכה.

כל עוד אתה אוכל, לא משנה מה, אתה תגדל לגובה שהיית אמור להגיע אליו.

פורסם

חחחחחח מקסימום פריצת דיסק.. יא אחי אתה מעודדדד :)

פורסם

פריצת דיסק לא שווה נכות ברוב המיקרים

כדי להיות נכה מיפריצת דיסק צריך שיגרם נזק לעצבים שעוברים בעמוד השידרה ודברים כאלה לא נפוצים בחדרי כושר

חוץ מיזה בדרך כלל שיש פריצת דיסק זה ביגלל טראומה ולא ביגלל שחיקה

פורסם

ועדיין, פריצת דיסק משאירה סוג של מוגבלות

וכל הרמת משקל גורמת לחשש שתהיה שוב פריצת דיסק

פורסם

יש לך סיכוי הרבה יותר גדול ליפגע מיתאונה מאשר מאימון במכון הגוף הרבה יותר פגיעה לתראומה מאשר לשחיקה(מכון)

בחדרי כושר יש יחסית לספורט כמות קטנה של פגיעות רציניות

פורסם

להפך, הספורט הכי נוח לאלה עם מוגבלויות שונות זה bodybuilding.

פורסם

משקולות לא פוגעות בגדילה, מדובר במיתוס. יש אלפי ספרים שדנים בכך.

הגורם מס' 1 לעצירת הגדילה הוא תזונה, תזונה ועוד תזונה.

פורסם

המאמן שלי לכדורסל שהמומחיות שלו היא חדר כושר אומר (והוא יודע)שבשביל לעצור את הגדילה אתה צריך להרים פי 3 מהגוף שלך בעמידה כלפי מלעה שיהיה לחץ על עמוד השדרה....לא נראה לי שאתה מסוגל לזה...

פורסם

מה אתה אומר .... אחחח כל האנשים האלה שיושבים מול המחשב וחושבים שיודעים הכל ... שתיהיה בריא כפרה  :xyxthumbs:

חחחחחחחחחחחחחחחחח

ראסמי שקרעת אותי עכשיו :lol: :lol: :lol: :lol:

אני אמרתי את שלי וזהו

פורסם

פעם חשבו שמישקולות עוצרות תגדילה כי רוב מרימי המישקולות האולימפים היו (וגם היום)נמוכים

וזה לא ביגלל המישקולות אלה ביגלל שלבן אדם נמוך אבל רחב יש יתרון בהרמת מישקולות

בימיוחד שמיתחשבים בזה שיש קבוצות מישקל

במילים אחרות עדיף לקחת אנשים נמוכים ורחבים לספורט הזה ולכן רובם נמוכים

פורסם

יש לי שאלה,אני אחד שמגדיר את עצמי אחד שאוכל תזונה לא נכונה,ויש פה מישהו שאמר שזה לא פוגע בגדילה האם זה נכון ?

אני הולך לחדר כושר לא נוגע במשקלות אני רק על ההליכון ואופניים כי כל פעם אומרים שהרמת משקולות זה עוצר את הגדילה.

בקיצור השאלה שלי היא אם אני לא אוכל תזונה בריאה אני יגיע לגובה שאני אמור להיות?

פורסם

אולי כן אולי לא, בכל מקרה עדיף לאכול נכון ובריא, אופנים והליכון זה כושר זה לא פיתוח גוף

פורסם

ראיתם פעם איך מרימי משקולות באולימפידה מרימים את המישקולות?!רק עם תרימו ככה פי 3 ממשקל גופכם זה יפגע בגדילה...לרוב מרימים משקולות בישיבה בכלל ועם בעמידה אז לא כלפי מעלה...ככה שאני בטח ב-99% שאתה יכול להתכיל להרים משקולות...

פורסם

הרמת משקולות כמו שעושים באולימפיאדה זה ספורט לא ממש בריא

השקעת מאמץ כדי להרים משקל מאוד מאוד גבוה תפגע בכם.

מי שיודע קצת על תורת אימון, יודע שלא מומלץ לעבוד על RM1, שזה בעצם מה שעושים מרימי משקולות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים