עבור לתוכן

הרמת משקולות = עצירת גדילה?

Featured Replies

פורסם

כי אתה מתאר את החברים ה"שריריים" שלך כאנשים שיש להם שרירים מהיום למחר, ואין דבר כזה או שיש לך או שאין לך .

שרירים לא מתנפחים ביום אחד וגם לא ביומים וגם לא נעלמים ביום אחד (ואפילו לא אחרי שבוע).

וזה שאתה חושב ככה לא הופך את זה לנכון. (כי זה לא)

אני למשל לא חושב. אני יודע . :xyxthumbs:

• תגובות 132
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע אני לא הייתי במכון כושר

אבל לפי מה שחברים שלי אמרו לי שהם שנה במכון או יותר שזה לא שווה

ולכן עזבו את זה

תאמין לי אני לא סתם ילד שמחרטט סתם דברים מה שאני יודע אני אומר

ולא מנסה להכשיל מישהו אחר

לדוגמא חבר שלי שהוא היה במכון כושר הרבה זמן לא יודע במדויק

הוא לא הלך למכון כי לא היה לו זמן( עבודה,מבחנים וכ'ד)

הוא לא היה כמו שהיה פעם

בכל מקרה לפי דעתי מכון כושר זה סתם עדיף לפתח שרירים בצורה טבעית ולא עם מכשירים

פורסם

ידעתי שלא היתה אף פעם בחדר כושר ישר רואים את זה.

תאמין לי אני לא סתם ילד שמחרטט סתם דברים מה שאני יודע אני אומר

ולא מנסה להכשיל מישהו אחר

אתה לא יודע כי לא היתה שם אף פעם.

בכל מקרה לפי דעתי מכון כושר זה סתם עדיף לפתח שרירים בצורה טבעית ולא עם מכשירים

כולך מפוצץ במיטוסים. חדר כושר זה פיתוח שרירים לא טבעי ? מה זה? סטרואידים ?

זה כולה אימון ממוקד יותר ואינטנסיבי על קבוצות השרירים השונות.

וכמו שכבר אמרתי, אם אתה קורע את התחת במכון ולא אוכל כמו שצריך הכל שווה פשוט לתחת. קחו את זה בחשבון .

ולכן לפני שנרשמים לחדר כושר, הולכים לדיאטנית ומרכיבים תפריט תזונה בהתאם למטרות בכדי להתקדם מהר ובלי פציעות.

פורסם

ידעתי שלא היתה אף פעם בחדר כושר ישר רואים את זה.

אתה לא יודע כי לא היתה שם אף פעם.

כולך מפוצץ במיטוסים. חדר כושר זה פיתוח שרירים לא טבעי ? מה זה? סטרואידים ?

זה כולה אימון ממוקד יותר ואינטנסיבי על קבוצות השרירים השונות.

וכמו שכבר אמרתי, אם אתה קורע את התחת במכון ולא אוכל כמו שצריך הכל שווה פשוט לתחת. קחו את זה בחשבון .

ולכן לפני שנרשמים לחדר כושר, הולכים לדיאטנית ומרכיבים תפריט תזונה בהתאם למטרות בכדי להתקדם מהר ובלי פציעות.

גם לא רוצה

אמרתי שזה סטרואידים חחחחחחחחחחחחחח

מה הקשר?!

אתה יודע מה אין לי כבר כוח להתווכח איתך

זה שאתה במכון כושר גם לא עושה אותך עם הרבה כוח רק מפתח לך שרירים רק שתדע

פורסם

בתור מדריך כושר לשעבר בוגר וינגיט רובכם לא יודעים הרבה

א-אימון מישקולות נכון לא מפריע לגדילה  ויש לו יתרונות כמו חיזוק עצמות ובגיל יותר מאוחר מאיט יחלשות עצמות

ב-אימון טוב לאדם רגיל ובריא מבוסס על -אימון אירובי אימון הנאירובי(מישקולות בכללי אבל לו רק)ואימון גמישות

ג-בניגוד למה שחושבים ספורטים מיקצועים (אולימפידה וכו)בהרבה פעמים מזיקים לגוף שלהם באימונים ותחרויות (עודף אימון מזיק)

אבל זה לא אומר שמיתאמן עממי מזיק לגוף ביגלל האימון

ד-כמו שאמרו תזונה גם מאוד חשובה

ה-העיקרון הראשי של האימון זה שהגוף ניפגע בזמן האימון אבל הוא מפצה את עצמו +ריבית באימון נכון וזה גם אומר שלרוב האנשים עדיף לאיתמן

3-4 פעמים בשבוע לא יום צמוד ליום

ו-מיניסיון רוב המתאמנים חושבים שהם יותר טובים מהמדריך ועושים הרבה שגיאות בתוכניות שהם כותבים לעצמם בלי קשר לפיזיקה של גוף האדם

ז-אימון נכון נותן שיפורים בריאותים גדולים ואני מדגיש נכון

ח-דבר אחרון לכל בן אדם צריך ליכתוב תוכנית אימונים בישבילו לפי הרבה גורמים (מחלות כושר גיל זמן מטרה לאימון וכו)

פורסם
גם לא רוצה

אמרתי שזה סטרואידים חחחחחחחחחחחחחח

מה הקשר?!

אתה יודע מה אין לי כבר כוח להתווכח איתך

זה שאתה במכון כושר גם לא עושה אותך עם הרבה כוח רק מפתח לך שרירים רק שתדע

מה אתה אומר .... אחחח כל האנשים האלה שיושבים מול המחשב וחושבים שיודעים הכל ... שתיהיה בריא כפרה :xyxthumbs:

פורסם

חלק גדול מהכח מגיע ביגלל "הבנה"טובה יותר של מערכת העצבים ואני מבטיח לך שרוב האנשים הלא מאומנים ירגישו כמו סופרמן אחרי חודש אחד

של אימון נכון(רק ביגלל שמערכת העצבים תיפעל הרבה יותר טוב)וזה כולל גם ילדים

הנפח כן תורם לכוח אבל יש אימונים מיוחדים לכוח ולכוח מיתפרץ לאנשים שצריכים את זה דרך אגב רוב הספורטים המיקצוענים היום מיתאמנים גם בחדר כושר

יש הרבה סוגי אימונים שמיועדים כל אחד לספורט שלו

חוץ מיזה חלק מהנפח שאתה רואה במר עולם זה ביגלל חומרים ואחוזי שומן מאוד נמוכים אבל הם בכל זות הרבה יותר חזקים מאדם ממוצע

(אבל הם גם יכולים ליסבול מיכל מיני מחלות(כבד לדוגמה))

פורסם

סטון אחי מסכים איתך בכל מילה.. אבל רק שתדע שאני ראיתי מספיק מאמנים שגם עושים שטויות, המאמנים חושבים שאם הם עשו הסכמה הם יודעים הכל ולא מתעדכנים במחקרים האחרונים שיוצאים.

הבעיה הכי גדולה של מדריכים היא שהם אטומים לדרכים אחרות של אימון, הם חושבים שיש רק דרך אחת, מה שלמדו אותם ולא פתוחים לאפשרויות הנוספות שיש בעולם הזה של פיתוח גוף.

פורסם

מעט חזרות על משקל גבוה הכי אפקטיבים להיפרטרפיה, מרכיב הכוח נבנה על ידי מעט מאוד (4-6) חזרות על משקל גבוה

פורסם

נכון מאוד

תיראה אני פרשתי מהתחום ביגלל שהמשכורת והתנאים ברוב המכוני כושר בארץ גרועים

יש היום עודף מדריכים ומאוד קל לעבור תקורס בוינגיט שלו לדבר על מקומות אחרים

בוינגיט מספיק לך 55 בכל מיבחן (רובם אמריקים)+קורס קטן של עזרה ריאשונה

כדי להיות מדריך והרבה מדריכים עוזבים מהר תתחום או לחילופין עושים כל מיני קומבינות(כמו לימכור תוספי תזונה ומוצרים אחרים לדוגמה)

לפי דעתי צריך להפוך תקורס ליותר יקר וקשה כדי לצמצם תעודף מדריכים וליגרום לכך שהמדריכים יהיו הרבה יותר טובים וגם יקבלו משכורת נורמלית

בפועל ראיתי מדריך שמן שלא יודע לאיתמן בעצמו(יודע הכל לפי ספרים אבל אין לא ניסיון בפועל) מקבל הדרכות פרטיות(הרבה כסף) לאומת מדריכים מאוד מנוסים

שלא קיבלו הרבה ביגלל פרוטקציה (אבא שלו מקורב למנהלת)אבל צריך ליזכור שהיום צריך תעודה וזה יתקדמות גדולה מיפעם שכל אחד יכל להדריך

פורסם

אם אני שוקל 85 ואני 1.90 בן 16

להרים משקולת יש כול יד 10 יענו 20 בשתיי הידייים זה לא מסוכן לא ?

פורסם

אתה בן 16 ואתה 1.90 שוקל 85 קילו? :o

מה לעזאזל אתה אוכל!?

פורסם

לא זה לא מסוכן, רק תכופף את הברכיים אם זה בעמידה כדי שלא יהיה לחץ על הגב

פורסם

הרבה מוצרי חלב ובשר (לא נוגע בירקות זה דוחה)

פורסם

תנסה אחי.. תאכל בכוח.. לפחות תאכלי פירות אם לא ירקות...

ולסטון, אחי זה לא מעודד מה שאתה אומר על ה55+ ואתה מדריך. זה אפילו טיפה עצוב, הרמה בארץ של המדריכים פשוט לא מספיק גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים