פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר נראה לי שהלך לי הכרטיס. המאוורר הישן שבק חיים אז התקנתי את הסיילנסר, אחרי שבוע איתחלתי את המחשב והכרטיס התחמם בטירוף ממש יכלתי להריח את המשחה הטרמית נשרפת.. כרגע אני במצב שאין לי אחריות על הכרטיס בגלל החלפת מאוורר, המאוורר הישן נשבר ואני חייב להשיג מאוורר מקורי על מנת להתקין אותו בחזרה לנסות לנצל את האחריות על הכרטיס, האם למישהו היה ניסיון דומה?? יש למעבדות אפשרות לגלות האם הכרטיס עבר חשיפת ליבה?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים גם אני בבעייה דומה המאורר של הכרטיס בקושי מסתובב ויש לי מלא ארטיפקטים מאיפה באמת אפשר להשיג מאורר מקורי? לי יש בכלל רדאון 9500 של ati
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים המאוורר נשבר פיזית?איך זה קרה?אם הוא סתם לא פועל, שים משחה טרמית חדשה ושים את המאוורר המקורי, ולך לחנותהם לא יכולים לדעת שהורדת את המקורי
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר המאוורר נשבר פיזית? איך זה קרה? אם הוא סתם לא פועל, שים משחה טרמית חדשה ושים את המאוורר המקורי, ולך לחנות הם לא יכולים לדעת שהורדת את המקורי אחד מהפינים שמחבר את הצלעות קירור לכרטיס נשבר.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים גם לי זה קרהמצאתי כרטיס ישן עם פינים שנראים פחות או יותר אותו הדבר ושמתי אותםאף אחד לא מהחנות ולא מהיבואן שמו לב, והחליפו לי את הכרטיסשווה לנסות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.