עבור לתוכן

הרכבת מחשב זה באמת שווה את הכסף?

Featured Replies

פורסם

בקיצור אם לא אכפת לך מהקיצור באחריות שKSP נותנת למעבד אז תרכיב לבד

אם אתה רוצה את ה3 שנים האלה אז תרכיב אצלהם....

אם זה היה מכל חנות אחרת אז לא היה ספק שהייתי אומר לך להרכיב לבד... אני רציתי להרכיב את המחשב הזה לבד אבל אבא שלי לא רצה.... מחשב אבא אני מרכיב לבד!

• תגובות 43
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא שווה האחריות של ה 3 שנים, אם יש לך כסף שירכיבו לך, KSP לא כדאי להתסבך עם האחריות..

DADDY סתכל תחתימה שלך שניה ::)

פורסם

קודם כל A וE הם שני אותיות נפרדות (לפחות ככה לימדו אותי בשיעורי אנגלית)

דבר שני מה הבעיה בא? ואולי אני חמור שכותב את זה בפונט קטן?

נ.ב. אני עצלן מאוד אז עדיין לא הורדתי את זה... חוץ מזה שאני מזדהה מאוד עם זה וזה נראה לי נחמד להשאיר את זה בחתימה :) (כנראה שזה נובע מזה שאני עצלן אז אני ממציא לעצמי תירוצים למה לא להוריד...)

פורסם

סליחה על איות לא נכון...

ואם אתה אומר... אתה יודע יותר טוב

פורסם

לא יותר פשוט לקנות את הכל אצל KSP ורק את המעבד מחנות שנותנת 3 שנות אחריות?

מקסימום תשלם את ההפרש בין Tray ל Box

זה בד"כ עד 60-70 שקל

חוצמזה שלהרכיב זה ממש לא מסובך

זה אפילו דיי כיף (למרות שהרכבתי כבר המון מחשבים, ומעט מאוד היו ממש טובים, רוב הזמן אני מבזבז על פנטיום 1-2-3 ו 4 ה Williamette)

פורסם

יש חנויות שיעשו לו בעיות במיקרה שיהיה לו חלק מקולקל והוא הרכיב לבד

הם בטח יגידו לו שהחלק יתקלקל כי הוא הרכיב לא נכון ודברים דומים אז למה ליתווכח זה לא שהוא קונה חלק אחד הוא קונה מחשב שלם

אני היתי מוציא 200 שקל בישביל לישון בשקט

פורסם
  • מחבר

מה הסיכוי כבר שאני אקבל רכיב דפוק?

כאילו זה לוח של ASUS מעבד AMD אמממ אנערף את הכרטיס מסך אני גם ככה קונה במקום אחר..

הארד דיסק של WD אלו חברות שעושות בדיקות לציוד שלהם לפני שהן מוציאות אותו לשוק...

פורסם

אני כבר הכנתי משפט שדי מוכיח את טענותיי למקרה של אחריות...

אם אני בא אליהם אחרי הרבה זמן נגיד חודש ומעלה.. כנראה שזה היה בסדר, וכנראה שהכרבתי נכון אחרת הייתי בא לפני זה לא?

פורסם

אחריות זה אחריות

אם מוצר לא תקין זכותך המלאה לקבל את מה שקנית בין אם זה 3 שעות אחרי הקנייה וגם אם זה חצי שנה אחרי הקנייה

לקבל רכיב דפוק - אין מה לעשות כול רכיב אלקטרוני (לא משנה של איזו חברה) יכול להיות פגום

אבל זה לא משנה לגבי האחריות, היא תקפה בין כה וכה

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל ב-KSP כבר מעל חצי שנה יש אחריות של שלוש שנים על המעבד (AMD או INTEL) גם אם הם לא הרכיבו לך את המחשב.

http://www.ksp.co.il/hwarranty.php

פורסם

זה שיש לך אחריות מהחברה זה לא אומר שהספק ישלח את זה להחלפה ובטח לא אומר שיחליפו לך מיד תציוד

כל חנות והשרות שלה יש חנויות שיריבו בישבילך אים הספק ויש חנויות שיתנו לך לדבר לבד אים הספק ולא יעזרו לך בכלום

ויש גם תחנויות שיגידו לך שהם לא נותנים אחריות כי אתה התקנתה ואתה השם ואים אתה רוצה תיתבע אותם

כמובן שיש גם חנויות טובות אבל למה הכאב ראש ראיתי מחשבים חדשים מהחנות שיתבררו מקולקלים אחרי ניסיון התקנת מערכת הפעלה

ככה שבעיות קורות ולימנע מיבעיות אפשריות אים החנות אני מעדיף שהם יתקינו שאני קונה מיפרט שלם

פורסם

לדעתי עדיף לך כבר לחכות טיפה לחסוך עוד 200 ש''ח

(אם ממש עקרוני לך להחליף ת'דגם של הלוח אם כמו שאמרת...)ותתן להם להרכיב כי אם יקרה משהו

לא תהיה אחריות לדעתי וגם שמעתי שקיאספי מניאקים בקטעים האלה....

פורסם
  • מחבר

תראו אני הבנתי שהאחריות שהם מקנים לי זה רק אם אני דופק את הלוח אם או המעבד אם אני מועך למעבד את הפינים או שובר את הלוח אם, או שאני מקבל רכיב דפוק..

אבל אם המעבד מפסיק לעובד אחרי שנתיים אין להם שום קשר לזה.. זה רק תלונות מול היצרן אני חושב..

ככה הבנתי.. תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

לך על זה

אין לך מושג איך התרגשתי שהרכבתי מחשב בפעם הראשונה

פשוט סיפוק עצמי עצום! (עכשיו גם אני יודע! לא רק "הטכנאי") :P

תדרוש שיבדקו את החלקים לפני שהם מספקים לך אותם, ככה יהיה לך שקט נפשי

לגבי האחריות - תסדיר איתם את העניינים לפני שאתה לוקח את הסחורה לגבי אם הסחורה תקולה או משהו..(במידה ואתה מחליט להרכיב)

מה שכן - תמיד אתה יכול לפנות למכר\פה, אם אתה מסתבך..

פורסם

תרכיב לבד.

אני בטוח שכל מי שמשתתף בדיון הזה (אני יודע שאני מוכן) יעזרו לך צעד אחר צעד בחיבור המחשב.

המחשב נועד כדי שירכיבו אותו ביד בידי אנשים לא מיומנים.

הוא נועד לזה שיפתחו אותו.

ואם החנות עושה לך בעיות הצעדים מאוד פשוטים:

א.קוראים את התקנון ואת האחריות ובודקים אם יש בסיס לתביעה (לא צריך עורך דין, רק היגיון)

ב. במידה ויש בסיס, הולכים לבית המשפט לתביעות קטנות ומשלמים 70 שקלים

ג. מחכים שבוע ותובעים אותם בתהליך פשוט וקצר

ד.מקבלים צדק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים