פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס.הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם.ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק.המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו.החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נו אז מה אתה רוצה, שקל ?חחחחדוגרי מה אתה רוצה מאיתנו עכשיו?אני מריץ פיירפוקס בצורה מעולהלא מחליף אותו בשום דפדפן אם לא נוח לך איתו או שאתה לא אוהב אותו מבחינה זו או אחרתאתה מורשה לעבור אף אחד לא מחזיק אותך
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים גם אצלי הפיירפוקס עובד בסדר .WarzeMan - תקשיב יש כל מיני בעיות תיבדוק לוג של HijackThisותיבדוק מה קורה עם המנהל משימות.ויש עוד מלא פיתרונות אל תפרסם סתם את הבעיות שלך פה תיבדוק טוב טוב ליפני!!!!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים חחחחדוגרי מה אתה רוצה מאיתנו עכשיו?אני מריץ פיירפוקס בצורה מעולהלא מחליף אותו בשום דפדפן אם לא נוח לך איתו או שאתה לא אוהב אותו מבחינה זו או אחרתאתה מורשה לעבור אף אחד לא מחזיק אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.