פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר לא אהבתי את המארז.. יש לך עוד? אגב אני לוקח את הספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply ככה שלא צריך ספק..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים הייתי ממליץ לך בכיף על הטרנספורמר אבל הוא רועש. תראה, זה מארז כמו שלי הוא שומר על קירור יש לו תעלת איוורור, שקט מאוד, מגיע עם קתודה ונראה מעולה מקדימה יש מין גריל (הפה של המארז) שאתה מרים אותו ושם יש לך הכנות ל-4 חיבורי USB, אודיו ו-FIREWIRE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4238 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4239 תבקש זיכוי על הספק הג'נרי יצא 400.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אחי מארז אמין טוב כן ? שכחתי לציין שיש לי צורב כסוף אז זה לא יהיה יפה לא ? תודה רבהואם אפשר עוד המלצות אני אשמח..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים המארז אמין עם איכות טובה בהחלט.צורב כסוף יהרוס אותו מאוד אני ממליץ לך לצבוע את הפנל לשחור.ואני רוצה לדעת משהו, האם אחת הדרישות שלך היא מראה חיצוני?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר כמובן......דבר חשוב לא? ועם איזה צבע וזה לא יהרוס צריך לדעת איך לעשות את זה..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים כמובן...... דבר חשוב לא? ועם איזה צבע וזה לא יהרוס צריך לדעת איך לעשות את זה.. דווקא מראה חיצוני זה בין הדברים הפחות חשובים..... : לגבי הצבע- סתכל במדריך שבאתר לצביעת המארז
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר תראו המארז הזה לא מתאים לי.. אפשר משהו אחר ב 400 ? עד 400.. תודה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים יש Thermaltake Swing כמו שלימארז נחמד, לא מראה צעקני מדי, איכות בסדר גמור ומעלה, חלוןיש CoolerMaster Centurion 5 שאותו ניסיתי להשיגמארז יותר מנחמד, אבל מראה יותר סולידי, איכות יותר גבוהה מה Swing, אפשרות לחלוןתגיד אם אתה אוהב מראה כמו שלהם או שלא
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר יש Thermaltake Swing כמו שלימארז נחמד, לא מראה צעקני מדי, איכות בסדר גמור ומעלה, חלוןיש CoolerMaster Centurion 5 שאותו ניסיתי להשיגמארז יותר מנחמד, אבל מראה יותר סולידי, איכות יותר גבוהה מה Swing, אפשרות לחלוןתגיד אם אתה אוהב מראה כמו שלהם או שלאלא אחי לא אוהב את זה.. עוד המלצות בבקשה אנשים מחר ני רוצה לקנות...
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים נכון!!!!!!!!!! טרנספורמר!!!!!! קח ת'מארז הרובופריקי!!!!! הכי שווה ביחס למחיר שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.