עבור לתוכן

בעיה בגלישה באינטרנט עם ראוטר של אלקטל

Featured Replies

פורסם

לעתים תכופות (תכופות מדי), באמצע הגלישה באינטרנט אני לא מצליח פתאום לפתוח דפים חדשים כאילו שאין יותר חיבור לאינטרנט. אבל, למעשה אני עדיין מחובר לאינטרנט, מכיוון שאני מצליח להמשיך להוריד קבצים מהאינטרנט באמצעות מנהל הורדות.

אני מצליח לפתור את הבעיה, באופן זמני, באמצעות פתיחת הדף של הראוטר של אלקטל http://10.0.0.138/index.htm (הדגם הוא SpeedTouch 510). לפעמים יש צורך ללחוץ על ניתוק וחיבור, אבל בד"כ מספיק רק לפתוח את הדף של הראוטר כדי שהבעיה תסתדר עד שהיא תופיע שוב (לפעמים אחרי כמה דקות בלבד).

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4, ואני מגדיר למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת (הבעיה הייתה קיימת גם כאשר קיבלתי מהראוטר IP באופן אוטומאטי).

איך אפשר לפתור את הבעיה?

יש אולי אפשרות לשלוח לראוטר פינגים (כל דקה בערך) כדי לקיים את התקשורת בין הראוטר למחשב?

מאחר והבעיה בד"כ לא פוגעת בהורדת קבצים מהאינטרנט אלא רק בדפדפן, אז ייתכן וניתן למקד את הבעיה לפורט 80.

דרך אגב, הבעיה קיימת גם ב-Maxthon וגם ב-Firefox.

פורסם

תנסה להגדיר DNS באופן ידני

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי. כתבתי שהגדרתי למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת. הגדרתי שם גם את ה-DNS הראשי והמשני של הספק אינטרנט, אבל זה לא עוזר.

פורסם

אולי רוגלה?

פורסם
  • מחבר

אולי רוגלה?

זה לא נשמע הגיוני. רוגלה שמנתקת את הגלישה באינטרנט עד שאני פותח את הדף של הראוטר, אבל לא מונעת הורדת קבצים מהאינטרנט?

בכל אופן, יש לי אנטיוירוס, פיירוול ושני אנטי-ספייוור (עשיתי סריקה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים