פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו.אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים :-\ אם זיכרוני איננו מטעני, בפולין יש שקעים כמו בארץ.חוץ מזה,קח הרבה דברים חמים.אני לא לבשתי הרבה שכבות שהיה מינוס 5 מעלות בחוץ,אבל היו אנשים שממש קפאו.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר סתם שאלה : יש לך משלחת השנה לפולין (מטעם ביה"ס) ? יום שני. ותודה על הטיפים
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים יום שני הקרוב ה24 או יום שני ה31? כי גם אני טס עם המשלחת של הביה"ס שלי ב31 (יום שני בבוקר).
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים גם אני טס ב31.10, יום שני בבוקר, 06:45 למיטב זכרוני אגב, הינה האתר עם השקעים: http://kropla.com/electric2.htm
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אחלה אתר אגב מנסיון - לחבר את השקעים עם ה2 רגליים - לא צריכה להיות שום בעיה (מטען וכו') אבל יש מקרים שהתקע מסוג E, עם הפין הבולט - יקשה על העבודה הכי טוב אם אתה מצליח להשיג איזה "ספייסר" ואז אתה מקבל גישה נוחה לעבודה.. אגב אני זוכר שהיו ימים שהקבוצה שלנו הלכה עם קצר.. : באסה שסתם לקחתי את כל הבגדים מהבית
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר יום שני הקרוב ה24 או יום שני ה31? כי גם אני טס עם המשלחת של הביה"ס שלי ב31 (יום שני בבוקר). אני ב24 אני יהיה זה עם הקפוצ'ון והכובע, תגיד שלום אם תראה אותי
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מקיף אריאל, אריאל. אתה? כן, שמעתי שאתם יוצאים איתנו (כפי שזכור לי). אני מ-ליידי דיוויס (ת"א). [רשת עמל] אולי ניפגש בטיול .
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים לחבר שלי יש קרובי משפחה או משו כזה באריאל והוא גילה שגם הם טסיםבאותו תאריך, ומכאן הבנו שאתם הביה"ס שיוצא איתנו למשלחת.נראה לי שגם אמרנו לנו בביה"ס אחת המורות, אבל לא בטוח בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.