פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני עובד עכשיו על הכנת דיסקט מיוחד שבעזרתו יהיה קל להתקין את ה- WINXP וגם מערכות WINDOWS אחרות, הדיסקט הוא דיסקט הפעלה אשר טוען אוטומטית דרייברים של: פונטים עבריים לדוס(למחיקת קבצי בעלי שם עברי בדוס או העברה) עכבר לדוס (רק PS2 [עד ההתקנה]) סידירום/מים SMARTDRV HIMEM.SYS וכן כולל עזרים שונים (שחלק מהם על הדיסקט וחלק מהם על ספריה שצורבים על CD[בגודל של 7מב']) כמו למשל: FORMAT SYS FDISK EDIT NORTON COMMANDER 5 NORTON DISK DOCTOR PMMAGIC 7 PRO לדוס - מדיסקט הצלה BOOTMAGIC לדוס- מדיסקט הצלה ATTRIB CHKDISK SCANDISK DELTREE BOABITE-משחק סנייק קטן שפעם הכנתי (בימי בית ספר....) וכן קובץ BATCH שמקליט לHD הריק (או ספרייה ראשית ריקה) את הקבצי הפעלה שהוא צריך בשביל לפעול לבד (ואחרי זה להקליט את הWINXP)... ההפעלה של הדיסקט (AUTOEXEXC) מלווה ב""גרפיקה"" שעשיתי בעזרת PASCAL..... ;D רציתי לדעת אם יש פה ביקוש לדיסקט הזה? אני אפרסם בZIP את הדיסקט+ספרייה שצרובה באינטרנט וכן אם יש הצעות לשיפורים (דברים שעוד צריכים) אנא להציע... ----- לינק להורדה בהודעה האחרונה שלי פה....
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים בהחלט יוזמה מבורכת!את התוצר הסופי נשמח, ברשותך כמובן, להעלות לאגף ההורדות של האתר בכדי להקל על חווית ההתקנה אצל המשתמשים המתחילים והמנוסים גם יחד.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר בהחלט יוזמה מבורכת! את התוצר הסופי נשמח, ברשותך כמובן, להעלות לאגף ההורדות של האתר בכדי להקל על חווית ההתקנה אצל המשתמשים המתחילים והמנוסים גם יחד. כמובן אכן כל הכבוד על היוזמה! זה יקל על התקנה מ-6 דיסלקטים ש-MS מציעים ? מה? לא הבנתי את השאלה.... איזה התקנה? איזה דיסקטים?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים ניתן להוריד דיסלקטים להתקנה של WinXP, הם בערך 6...האם אני לא אצטרך אותם כאשר אני אעשה התקנה נקייה של המערכת ?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר הדרך התקנה שלי להקלטה של הWINXP שלפיה עוצב הדיסקט: מפעיל קודם את הדיסקט(ואת הדיסק עם העזרים ברקע) דרכו את מכין את הHD להתקנה של הXP כלומר עושה מה שצריך כמו למשל מנקה את הספריה ראשית ואת הסיפריות של הWINDOWS הקודם או מפרמט את הHD או מסדר מחיצות (גם בעזרת הדיסקט) אחרי זה (גם בעזרת הדיסקט [כולל תוכניות אוטומטיות לשם כך] ) מעתיק לסיפריה הראשית של הHD קבצי מערכת וכל מה שצריך אז אתה עושה ריסט ומוציא את הדיסקט (כלומר ההפעלה מהHD) והHD טוען את הSMARTDRV וCDROM ומפה אתה גם יכול להתקין מדיסקים או דיסקטים מה שבא לך! מה שעוד נותנת השיטה הזאת זה שלאחר ההתקנה של הWINDOSXP שאתה מפעיל את המחשב יהיו לך שתי אפשרויות לפעיל את המחשב בBOOT של הXP: 1. WINDOWS XP 2. MIROSOFT WINDOWS האפשרות השניה זה למעשה לצאת לדוס!! כלומר דוס אמתי ולא במסגרת הWINXP!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר FreeWare,אין הגבלות בשום תוכנית או תוכנהלגבי חוקיים או לא, אני חושב שכולם חוקייםאת התוכנות של BOOTMAGIC וPMMAGICהעתקתי מהדיסקים של ההצלה שעשיתי בתוכנה חוקית, אני משער שזה חוקי(כי זה לא התוכנה עצמה).גם ככה התוכנות האלה (BM,PM7 RESCUE)בדרך כלל לא משמשות (ואולי גם לא יעבדו) למי שלא התקין ומתשמש בתוכנות עצמם.ואת המשחק הקטן BOABITE, אני עשיתי בASM, ואני מרשה לכלום להשתמש בה בחינם! ;D-----------------------------------אני קרוב לסיום,הדיסקט עצמו כבר מוכןאת כל הדברים אני אשים בקובץ RAR SELF-EXTTRACTINGשיכלול1. קובץ עצמאי שמפרמט דיקס ומעתיק לו את התוכן דרוש2. קובץ עזרה קטן (הסברים בעיקר...)3. ספריה בשם BHU שצריך ומומלץ לצרוב על דיסק CD[אך אפשר גם על הHD למרות שזה פחות שימושי עם מפרמטים אותו....]וזהו. עוד שאלות? הצעות?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים סחטיין על היוזמה!באמת כל הכבוד.אני סוחב דיסקט אתחול של 98 שאיתו אני מתקין כל דבר (יש בו דרייבר ל-CD שזה הכי חשוב בעיניי), ואני כבר מייחל שיהיה לי דיסקט עם SMARTDRIVE (לא יודע איך מפעילים את זה). :bigok:
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר הדיסקט עצמו מבוסס על דיסקט הצלה של WIN98, כמובן עם הרבה מאוד שיפורים ותיקונים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.