עבור לתוכן

משתמש יחיד ב-XP, איך מבטלים את מסך LOGON ?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש יחיד שרשום על ה-XP, משום מה, כשעולה ה-XP , הוא פתאום מבקש שם משתמש (מופיע השם שלי אוטומטית), וסיסמה (ריקה=אין).

רק אחרי שאני לוחץ ENTER עולה ה-XP. ???

יש לציין שמסך ה-LOGON שאני נתקל בו הוא שונה מהמסך הרגיל שבו רואים אייקון של המשתמש (המצב הסטנדרטי).

אצלי זה מופיע בסגנון WIN2000 (למרות שאף פעם לא היה לי - אבל כך זה נראה).

איך אני מבטל את הצורך באישרור שם משתמש, כדי שיגיע אוטומוטית ל-DESKTOP (כמו שהיה עד לא מזמן)?

מקווה שהסברתי את עצמי טוב. ::)

תודה. ;)

פורסם

יש להפעיל את אופציית ה-Auto Login דרך תוכנת TweakUI.

נ.ב, ה-LogOn Screen נראה כפי שהוא בגלל שהורדת את אופציית ה-Welcome Screen בלוח הבקרה ב-Users Accounts.

פורסם

לא יודע איך זה ב XP אבל ב 2000 בלוח בקרה יש סעיף של משתמשים, אפשר שם לבטל את"users must enter a username and password...."

אז זה שואל מה ה DEFAULT USER שרוצים לקבוע ומה הסיסמא וזה לא מראה יותר שום מסכים מעצבנים בעליה של המחשב.

פורסם

חלון ה Logon שלך הוא במצב שמערכת ההפעלה עובדת ברשת, תיכנס ל Control Panel יש שם אייקון של

User Accounts תיכנס פנימה ותלחץ על Change the way users logon ותבחר באופציות של Windows Welocme Screen

ושל Fast User switching.....זה יסדר לך את חלון הכניסה...!

פורסם
  • מחבר

חלון ה Logon שלך הוא במצב שמערכת ההפעלה עובדת ברשת, תיכנס ל Control Panel יש שם אייקון של

User Accounts תיכנס פנימה ותלחץ על Change the way users logon ותבחר באופציות של Windows Welocme Screen

ושל Fast User switching.....זה יסדר לך את חלון הכניסה...!

תודה, צודק ! ;)

הייתי ב-User Accounts ופספסתי את זה קודם.

ותודה גם לכל המשיבים. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים