פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים היום אחרה שנמאס לי מהאקספלורר (הוא הגיע לשיא.. ).. התקנתי תשועל הכול היה טוב ויפה והתרשמתי לטובה אבל אחרה שיצאתי ממנו ונכנסתי אילו שוב הוא היג לי הודעה (מצורפת תמונה).. הדלקתי מחדש תמחשב לא עזר וגם התקנתי מחדש לא עזר יש למישהו מושג מה הבעיה?? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים כנראה פרופיל משתמש פגום. התקנה מחדש לא עוזרת כיוון שהיא אינה נוגעת בפרופיל.כדי ליצור פרופיל משתמש חדש, פתח את פיירפוקס עם -p (או אולי זה -profile, אני כבר לא זוכר), כלומר שנה את קיצור הדרך של פיירפוקס ל-[path]/firefox.exe -pבמנהל הפרופילים צור פרופיל משתמש חדש ומחק את הישן. אם הכל עובד כשורה, החזר את קיצור הדרך למצבו הרגיל.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר מה זאת אומרת לשנות את השם של הקיצור דרך??שינית לא עוזר??ולא ממש הבנתי איך לפתוח את השועל אם הP או מה שאמרת??
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים נסה למחוק את תיקיית הפרופיל. זה כנראה יפתור לך את הבעיה.התיקיה אמורה להיות במיקום:C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\ProfilesUSERNAME מייצג את שם המשתמש שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.