עבור לתוכן

gddr3 האים ההבדל ביצועים משמעותי פרטים בפנים !

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי :xyxthumbs:

ונ.ב

ההבדל בביצועים גדול תודה :xyxthumbs:

פורסם

שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי  :xyxthumbs:

ונ.ב

אם יש לך 1500 שקל קנה כבר X800GTO2 יותר טוב בקרה הנל

פורסם

שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי  :xyxthumbs:

ונ.ב

אין 6800GT עם זיכרון אחר (לא GDDR3).

והזיכרון הזה הרבה יותר מהיר מקודמיו- יש הבדל מכובד בביצועים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל שהיסתכלתי במפרט של הכרטיס לא היה רשום שם gddr3 הכרטיס של חברת club3d וKYSG אין x800gto2 ל-agp לא קיים כרטיס כזה אחי :xyxthumbs:

פורסם

אבל שהיסתכלתי במפרט של הכרטיס לא היה רשום שם gddr3 הכרטיס של חברת club3d וKYSG אין x800gto2 ל-agp לא קיים כרטיס כזה אחי  :xyxthumbs:

:lol:צודק בכלל שכחתי שאתה מחפש לAGP

אז קנה את 6800GT וכן הוא חייב להיות DDR3 אפילו אם לא כתוב כי פשוט אין משהו אחר :xyxthumbs:

פורסם

אבל שהיסתכלתי במפרט של הכרטיס לא היה רשום שם gddr3 הכרטיס של חברת club3d וKYSG אין x800gto2 ל-agp לא קיים כרטיס כזה אחי  :xyxthumbs:

אז תקנה GTO רגיל...

או 6800GT :xyxthumbs:

פורסם

גם GTO אין ל AGP

פורסם
  • מחבר

אז אני יקח את ה-6800gt ובטוח יהיה לו ddr3 כי עים לא יש לי את ה-x800xl שלו בטוח יש ddr3 :xyxthumbs:

פורסם

לפי האתר של CLUB-3D אין להם 6800GT בגרסת AGP. זה שבנועה הוא PCI-E והוא עם GDDR3.

פורסם

אז אני יקח את ה-6800gt ובטוח יהיה לו ddr3 כי עים לא יש לי את ה-x800xl שלו בטוח יש ddr3  :xyxthumbs:

אין מצב שלGT יש זיכרון אחר ;).

אבל אישית הייתי ממליץ לך על ה 800XL :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים