עבור לתוכן

ארטיפקטים ב9800פרו ללא OC.....האם יש אפשרות לפתור את זה?

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC

ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה)

בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים  והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה )

האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה?

זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה)

נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה  : :nixweiss: :s05: :s07:

פורסם

סתם שאלה

בזמן פעולה יש מן רעש של כאילו המאוורר של הכרטיס נתקע? (כאילו הוא מתאמץ וויאי וואי כזה)??

פורסם
  • מחבר

לא ....אין סימנים מוזרים פיזית.....וכל הדרייברים מעודכנים וגם פעם אחת הסרנו את הדרייברים והתקנו מחדש......ממש מוזר

פורסם

תסתכל על המאורר,ותגיד אם הוא זז בצורה צולעת...

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי......הוא עובד מצויין.....גם הטמפ' סבירה..הוא לא ממש רותח...הייתי אומר גם שהוא בטמפ' נמוכה מרוב הכרטיסים שראיתי ובדקתי.......(לא שאני מבין גדול)

פורסם
  • מחבר

אוקיי גילינו משהו חדש....כשאר שמנו על ביצועיים מרביים בהגדרות של הכרטיס אז יש אותם באופן מוגזם...כששמים על מאוזן אז יש פחות.....

אבל ששמים על ההגדרות תמונה הכי גבוהה אז אין ארטיפקטים.......מוזר!!

פורסם

אחי..כדי שתנסו לחדש את המשחה התרמית.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין בעיה של חום......בדקתי את זה כבר...וגם עובדה שיש ארטיפקרטים כאשר הכרטיס בהגדרות נמוכות ולא בגבוהות.......זה מוזר....אין קשר לחום או לאיזה שהוא שוני פיזי שרואים לעין........זה ממש מוזר(יש מצב לבעיה בלוח אם ..אבל כרגע לא ממש בדקתי)

פורסם

יש אחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים