עבור לתוכן

כתבה מעניינת בנושא אלימות במשחקים

Featured Replies

פורסם

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן).

http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

פורסם

טוב זה שהמארגנים מטומטמים לא אומר שזה לא נכון

דווקא כן נערכו מחקרים ומסתבר שזה נכון

ואתה יודע מה, כשאני שומע על שני ילדים בארה"ב שישבו על עץ וריססו מכוניות חולפות על M-16, אני לא צריך שום מחקרים בשביל לדעת שזה נכון

פורסם

לפי דעתי זה ממש לא נכון כל הקטע הזה, זה פשוט ילדים שלא יודעים שיש גבולות

ובכלל, רוב קהילת הגיימרים מאוד מאוד אלימה! (ציניות)

פורסם
  • מחבר

תראה, ברור שכילד מעורער בנפשו משחק GTA ומחליט לעשות מה שהוא ראה במשחק אז הבעייה מתחילה הרבה הרבה לפני המשחק.

אבל זאת לא הנקודה שלי. הנקודה שלי היא שמשחקים אלימים לא יותר אלימים מסרטים אלימים או אפילו שירים אלימים. ופעם אחרונה שבדקתי, שוורצנגר קיבל 30 מיליון דולר על שליחות קטלנית 3 וכל הראפרים עושים בוחטות מאלימות. אז למה להיטפל למשחקים? אם הם היו אומרים שהבעייה היא אלימות בכל כלי המדיה, אז אולי לא הייתי מסכים איתם, אבל הייתי מכבד את הדיעה שלהם. להגיד שמשחקים אלימים מובילים להתנהגות אלימה זה בורות של חבורת אנשים שנתנו להם לשחק רק קלאס שהם גדלו ולא מבינים בכלל את העולם העצום שיש בתוך משחקי מחשב.

פורסם

לפי דעתי זה ממש לא נכון כל הקטע הזה,  זה פשוט ילדים שלא יודעים שיש גבולות

ובכלל, רוב קהילת הגיימרים מאוד מאוד אלימה! (ציניות)

מעניין עד כמה הציניות הזאתי מתבטאת במציאות...

בלאן פארטי האחרון שהייתי בו (הלאן פארטי של גיימר.פרו כלומר 3DV וגיימר בגני התערוכה) היה שלוש פעמים מכות וזה היה ממש מעיק לשחק ברגע שבזווית העין שלך יש שני נערים שנותנים אחד לשני פנסים בעין...

ואחר כך היה עוד כמה קטעים שהגיעו למצב שאחד שלף אולר וכולם עצרו אותו לפני שזה המשיך...

אני לא יודע מה היה מצבם הכלכלי ולפי הדיבור,המראה,והחברים,הייתי מגדיר את האנשים האלו כ"ערסים" ומכות בין ערסים זה דבר שבכל מקרה קורה...

הנקודה שלי,אתה צודק לגבי המשפט הראשון. אבל שזה מגיע למשפט השני אני שם את זה בספק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים