פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים איזו חבילת גלישה יש לך? (על כמה מהירות אתה נמצא)תעשה בדיקה פה: http://speed.bezeqint.netותרשום תוצאה של מהירות הורדה ממוצעת
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר איזו חבילת גלישה יש לך? (על כמה מהירות אתה נמצא)תעשה בדיקה פה: http://speed.bezeqint.netותרשום תוצאה של מהירות הורדה ממוצעתיש לי חבילה 2 מגהזה מוריד משם על 260 אבל זה לא חוכמה כי רק מאתרי בדיקה הוא מוריד מהר אבל כל שרת אחד פשוט מוריד על 0-15
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מה לא חכמה בזה?אם הורדת על 260 זאת אומרת שהאינטרנט שלך לא חסום על ידי ספקית האניטרנט/התשתיתויכול להיות שהשרתים שאתה מוריד מהם הם איטיים...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר מה לא חכמה בזה? אם הורדת על 260 זאת אומרת שהאינטרנט שלך לא חסום על ידי ספקית האניטרנט/התשתית ויכול להיות שהשרתים שאתה מוריד מהם הם איטיים... הם לא איטיים, ניסיתי אצל חבר ומוריד לו על 180 ולי על 0.1
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים ^^^עד כדי כך?תעשה בדיקה של ווירוסים וספיי וור..... הם בדרך כלל הסיבה לשתיית מהירות של האינטרנט...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר ^^^עד כדי כך?תעשה בדיקה של ווירוסים וספיי וור..... הם בדרך כלל הסיבה לשתיית מהירות של האינטרנט...אין כלום,מחשב אחרי פירמוט וסריקות של ווירוסים וספייוורים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים גם לי יש בעייה (אינטרנט זהב) עם אתרים ספציפיים. פעם בשנה זה עובד סבבה, אבל כל שאר הזמן קקה. מה שאני עשיתי זה להתקשר ולשבת להם על הראש והם החליטו לא לחייב אותי על שימוש כל עוד הבעייה קיימת (אני בהתחייבות). אז בינתיים אני עדיין מוריד לאט, אבל לא משלם על זה הנקודה היא שאין מה לעשות חוץ מלעבור ספק. אם מספיק אנשים יעשו את זה אז אולי זה ינער קצת את הספקיות.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר גם לי יש בעייה (אינטרנט זהב) עם אתרים ספציפיים. פעם בשנה זה עובד סבבה, אבל כל שאר הזמן קקה. מה שאני עשיתי זה להתקשר ולשבת להם על הראש והם החליטו לא לחייב אותי על שימוש כל עוד הבעייה קיימת (אני בהתחייבות). אז בינתיים אני עדיין מוריד לאט, אבל לא משלם על זה הנקודה היא שאין מה לעשות חוץ מלעבור ספק. אם מספיק אנשים יעשו את זה אז אולי זה ינער קצת את הספקיות. סבבה,אני אעבור בזק בינלאומי טובים? יש לכם ידע על מבצעים טובים של ספקיות ל-2 מגה?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים לפני שאתה עובר תוודא קודם שזה באמת הספקיתתבקש מחבר את שינסה להתחבר בעזרת החשבון שלו מהמחשב שלך (אצלו בבית שיהיה מנותק)ותראה אם יש שינוי במהירות
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר לפני שאתה עובר תוודא קודם שזה באמת הספקיתתבקש מחבר את שינסה להתחבר בעזרת החשבון שלו מהמחשב שלך (אצלו בבית שיהיה מנותק)ותראה אם יש שינוי במהירותלא נראה לי שאפשר לעשות את זה כי ה-adsl מחובר לקו טלפון או למה שזה לא יהיה בקיר, לכל אחד יש כזה אז אני לא יודע אם אפשר
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים לא נראה לי שאפשר לעשות את זה כי ה-adsl מחובר לקו טלפון או למה שזה לא יהיה בקיר, לכל אחד יש כזה אז אני לא יודע אם אפשרמנויי ADSL יכולים להתחבר עם היוזר שלהם מכל מקום שיש בו ADSL וכנ"ל כבלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.