עבור לתוכן

Project F1 **Update 23.12 קידמת מארז

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק רציתי לקנות את ה TT BT - כניראה אני מחכה עם זה.

לפי התמונה של המארז, אני לא הכי בטוח שה-BT יכנס :-X תנסה לבדוק את זה לפני שאתה קונה אותו.

• תגובות 119
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יכנס יפה מאד!!

פורסם

לא צריך לצעוק :smile1:

אתה בטוח בזה? כדאי שתבדוק ע"י הכנסת מאוורר 120mm שיהיה כאילו מעל המעבד בדיוק באמצע.

זה פשוט לא נראה ככה בתמונות של המארז, לכן אני אומר. אם אתה בדקת ויודע שהוא יכנס אז אחלה :)

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שהוא לא יכנס איפו שהמאוררים האחורים. יש לי שמה 58 ממ מאמצע המעבד. במקרה כזה אני פשות יעביר את המאוורים ממש מאחורי המארז. כמובן שאני עישה כמה שינוים בחלק האחורי של המארז והוספת גריךים יפים. בקיצור אני ממש לא דואג. נכניס אותו יפה! :smile1:

פורסם
  • מחבר

סוף סוף קיבלתי את החומרים ליצירת התעלה לקירור כרטיס המסך ובניית החלק הקידמי של המארז. בחלק הקידמי אני יעשה חור יותר גדול לאוורור ככה שהאוור יכנכ יותר טוב. בתמונה רואים טבעת לבנה היא תשמש למחיצה של הפילטר (ספוג) נגד אבק. שדרך אגב יצאה מאד מאד שימושי ויעיל!! כבר כתבתי עליו לפני תוכלו לחפס בעמודים קודמים.

picture20409qr.th.jpg

פורסם
  • מחבר

חזרתי! היום עבדתי על התעלת אוויר שתזרים אוויר נקי מאחורי החשב לכרטיס מסך שלי. לקח לי די הרבה זמן כי אין לי דרמל אבל חפיף =) הינה התמונות:

picture20425yw.th.jpg

picture20436ec.th.jpg

picture20440qw.th.jpg

picture20457gl.th.jpg

picture20478hy.th.jpg

picture20486cv.th.jpg

פורסם

אחלה רעיון ואחלה מוד אהבתי

יצא ממש ממש יפה... :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs::yelclap:

וחייב שלוש כאלה על ההשקעה

:funn: :funn: :funn:

פורסם

:xyxthumbs: על ביצוע המעולה

ממש מושקע, יפה ונקי... :xyxthumbs:

הבנתי שהמאוורר זורק אויר על הכרטיס, האם ניסית שישאב את האויר החוצה (עם האויר החם של כ.מסך)?

פורסם
  • מחבר

תודה!! :xyxthumbs::yelclap:

אני מחכה ליום הולדת שלי כאשר יהיה כסף אני קונה BT

אני עכשיו חושב לעשות משיהו בחלק הקידמי של המארז. יש למשיהו רעיונות?

פורסם

אחלה רעיון ועבודה נקייה

כל הכבוד אחלה פרויקט! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

הוספתי היום עוד מאורר לצד הדלת חוץ מהתעלת האוויר! אני לא הפרסם את התמונה עכשיו כי זה לא משיהו מיוחד. פעם הבאה אני יעשה משיהו אני אפרסם את התמונת.

פורסם
  • מחבר

סוף סוף אפשר לנוח!! זהו הסתיים מוד מאד מעייף! יומים עבדתי על המוד. אז ככה עשיתי מין תעלת אוור בחלק הקידמי במארז ישר למאורר לזרימה יותר טוה שח אוויר! אבל לא רציתי לעשות את זה פשוט אז מצאתי רכיב שולט ה תאורה של לדים ב 5 מצבים - סגור, כולם פועלים, ו 3 מצבי של מעברים בין הלדים. אז לקחתי ושילבתי את זה במוד. היתי צריך להלחים החוצה את כל הלדים להלחים חוטים בימקומם במטרה להרחיק את החלק שולט על הלדים. השתמשתי במלחם ומחט כדי לחתןך את הפלסטיק כי היתי צריל להשיר גשר באמצע (תמונות) לתשתי את כל החלק והחנסתי מין צינור פלסטיק שניצבע בשחור. כל העשק הודבק בדבק חם.

בקיצור הינה התמונות אפילו שבמציאות זה נירא יותר יפה אבל גם התמונות לא רעות. עם למישיהו יש שאלות אני השמח לענות!

picture20505sy.th.jpg

picture20526wv.th.jpg

picture20530yb.th.jpg

picture20547aj.th.jpg

פורסם

הפרוייקט שלך מדהים אחי!!!... כול הכבוד לך :xyxthumbs::yelclap::smile1:

בהתחשבות למה שהמארז שלך היה ולמה שהוא עכשיו אני אומר לך זה שיפור ענק והמארז נראה יפה יותר בהרבה!!!!.... אהבתי את השילוב של הצבעי ;D

יופי של עבודה תמשיך ככה :cool2:

פורסם
  • מחבר

באמת תודה!!!! :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

שוב הצלחה גדולה שלך! :xyxthumbs:

פרויקט מנצח לפי דעתי! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים