פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר טוב אני חושב להמשיך את הפריקט שלי. כמובן לא באותו קצב כמו לפני כי אין לי הרבה זנן פנוי עכשיו. אני רוצה לעשות מערכת קירור נוזלית. חשבתי על כמה רעיונות אך לעשות את הכל. מכיון שאין לי דרמל וגם את הכישורים להשתמש בו אז אני חושב על אל לעשות את הכול כמה שיותר פשוט. חשבתי לקחת את HEATSENK של המעבד ו ולקדוח בו כ 4-5 חורים מקבילים כמה שיותר קרוב לתחתית שלו. ולהלחים צינורות עליו - ככה אני לא הצתרך חיבורים מיוחדים כדי להצמיד אותו למעבד. כן מתוררת הביעה הגולה!!! אני צריך שהגוף קירור יהיה מנחושת ולא מאלומיניום כמו שהם באים עם מעבד. פשוט אי אפשר להלחים לאלומינים. עם למי שיש רעיונות או אפילו את הגוף הקירור מנחושת למעבד Pentium 478 אני השמח לשמוע!
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים שאלה לא קצת לא קשורה למוד שאגב הוא נראה מעולה .המאוורר של TT ה SILENT CAT הוא באמת שקט ? והאם הוא יתאים למארז של אנטק שיש לו תושבת שעליה נכנס המאוור בלי הברגות ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר שאלה לא קצת לא קשורה למוד שאגב הוא נראה מעולה .המאוורר של TT ה SILENT CAT הוא באמת שקט ? והאם הוא יתאים למארז של אנטק שיש לו תושבת שעליה נכנס המאוור בלי הברגות ?כן ה SILENT CAT באמת שקט! הוא נמצא אצלי עכשיו מקדימה. בקשר לשאלה עם הוא יתאים אני באמת לא יודע. אולי מישיהו אחר יוכל לתת לך תשובה על זה.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אז ככה לTT המדובר יש 2 דגמים 80MM ו 92MM ה80 יתאים - הוא רגיל לחלוטין ה92 - ניתן להרכבה באופן הבא אתה מסיר את קליפס שתופס את המאווררים מקבע את המתאם שבא עם המאוורר - למארז ועליו אתה מבריג את המאוורר החדש (מנסיון ) בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר מישהו עיודע מאיפה אפשר להשיג נחושת במידה משהיו בסיגנון כמו 50x50x20mm? ???
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים טוב אני חושב להמשיך את הפריקט שלי. כמובן לא באותו קצב כמו לפני כי אין לי הרבה זנן פנוי עכשיו. אני רוצה לעשות מערכת קירור נוזלית. חשבתי על כמה רעיונות אך לעשות את הכל. מכיון שאין לי דרמל וגם את הכישורים להשתמש בו אז אני חושב על אל לעשות את הכול כמה שיותר פשוט. חשבתי לקחת את HEATSENK של המעבד ו ולקדוח בו כ 4-5 חורים מקבילים כמה שיותר קרוב לתחתית שלו. ולהלחים צינורות עליו - ככה אני לא הצתרך חיבורים מיוחדים כדי להצמיד אותו למעבד. כן מתוררת הביעה הגולה!!! אני צריך שהגוף קירור יהיה מנחושת ולא מאלומיניום כמו שהם באים עם מעבד. פשוט אי אפשר להלחים לאלומינים. עם למי שיש רעיונות או אפילו את הגוף הקירור מנחושת למעבד Pentium 478 אני השמח לשמוע! אי אפשר להלחים לאלומיניום עם בדיל ?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אתה יכול לעשות מעין צינורות שיעברו דרך הסינקהצינורות יהיו מנחושת (כמו של המזגנים וכו'..)ותדביק אותם לסינק בעזרת דבק טרמי (אם אתה לא רוצה להסתבך)אם אתה רוצה קירור מים "אמיתי"או שתשקיע קצת בבלוק, או שתייצר אחד.. (על השאר אפשר להתפשר -רד של טוסטוס וכו' )
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר כן גם זו אפשרות, אבל אני רוצה לעשות בתוך הסינק את החורים ובהם להעביר את המים. אבל אני עדין לא יודע מאיפו אני משיג את הבלוק הנחושת וזו בעיה גדולה.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אי אפשר להלחים לאלומיניום עם בדיל ?אי אפשר להלחים וגם לא לרתך.צריך משהו מיוחד.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים תנו לי להסביר לכם על רתכות:יש שלושה סוגים עיקריים של רתכות:רתכת רגילה או אלקטרוניתרתכת MIG או מה שנקרא CO2ורתכת ארגון.הרתכת הראשונה משתמשת בחומר מצפה שמונע חימצון. אם לא היה את הציפוי הזה (שנקרא גם שלקה) הריתוך היה פשוט מתפורר ולא מחזיק. בשני הרתכות האחרות השימוש שונה: ברתכת ה CO2 ההזנה מבוצעת על ידי מנוע כל שהוא הדוחף חוט ברזל מגולגל כמו חוט תפירה. החוט יוצא מתוך כוס קטנה שממנה יוצא גם גז CO2 ומשמש כמון שלקה כדי שלא יבוא במגע עם חמצן. רתכת זו נחשבת יותר חזקה מרתכת אלקורונית רגילה. רתכת ארגון היא הרתכת הכי טובה ונותנת את הריתכים החזקים והיפים ביותר. רתכת זו משמשת בעיקר לריתוך אלומיניום ונירוסטה.שוב כאן יש כוס המוציאה גז ארגון באמצע הגז יש מחט העשויה מכת קשה ושבירה שאינה מותכת בטמפ' נמוכה אלא בגבוה (כרגע אני לא זוכר את שמה)והיא זאת שבצעת את העברת החמשל. המחט ממיסה את המתכת ובישביל לרתך אתה מוסיף עם היד השניה חומר, אם זה ברזל אלומיניום או נירוסטה.רתכת זאת מקוררת על ידי מים (ולא אני לא משקר) בגלל החום העז שנוצר במהלך הריתוך.מקווה שלמדת rhin0
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר את האמת עכשיו 12:45 בלילה ואין לי כוח להסביר מה עשיתי. אני חושב שהתמונות יסבירו יפה. עם למישהו יש שאלות אז בבקשה אני יענה כבר יותר מאוחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.