עבור לתוכן

Project F1 **Update 23.12 קידמת מארז

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד! ממש יפה!

המארז דורש צבע וחיים גם פנים וגם חוץ

• תגובות 119
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה!!!! ;D

אנשים אני צריך שתיתנו לי הצעות אך לשפץ את המארז מבפנים!! אני לא רוצה לצבוע אותו מבפנים. משיהו אחר.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

החלון יצא קטלני!! :xyxthumbs:

פורסם

חלון יפה!

המשך כך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה שוב. אתם יכולים בבקש לתת לי רעיונות אך לשפץ את המארז מבפנים?

פורסם

תדביק לריצפה איזה ספוג ועליו תדביק מראה חשבתי לעשות את זה אבל לא יודע עים אני יעשה בסוף או שפשוט סים רק ספוג בצבע יפה

פורסם

fire1ce - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה חוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תערוך בבקשה את הכותרת על מנת שהנושא לא ינעל.

פורסם
  • מחבר

סליחה. שיניתי את הכותרת.

עידכון 21.10

קדחתי היום חורים בחלק הקדמי של המארז במטרה להעביר את אחד מ שלושת המאוררים שלי. ההתקנה התסבכה כאשר גיליתי שחסר לי סנטימטר 1 בלבד של הכבל של המאורר ש Tt שלי. לכן היתי צריך להעריך לו את הכבל.

גם כן עשתי חורים לברגים של הפרספקס ובדקתי שהכול יהיה כמו שצריך. מחר אני יצבע את הדלת שעיתי ב את החלון והחבר את הפרספקס.

מחר אני הפרסם תמונות של התוצאות.  :P

פורסם

יצא ממש יפה!!!!!!

החלון יצא מצויין ! :xyxthumbs: תתחדש ותמשיך לעדכן! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד! ממש יפה!

המארז דורש צבע וחיים גם פנים וגם חוץ

פורסם
  • מחבר

היום אני הולך לצבוע את השלת של החלון ולהתקין את הפרספקס בה. כבר קדחתי את החורים והכל מסודר - רק צריל לצבוע!

אני לא חושה שאני יספיק לצבוע משיהו חוץ מהדלת כי אין לי זמן היום =/

אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי ספוג מיוחד המשמש כפילטר נגד אבק ואני חושב לבנות מתקן מיוחד בשביל הספוג. עם יש לכם רעיונותאך לעשות את זה אני מאד השמח לשמוע אותם =)!

הינה התמונות של הספוג:

דרך אגב הוא נמחץ בקלות!

picture0390he.jpg

picture0387zn.jpg

פורסם

אני לא בטוח שספוג כזה הוא פתרון טוב נגד אבק..

ז"א אבק לא יכנס אבל גם אוויר לא.. :\

אבל חכה לאנשים מבינים יותר ממני.... :smile1:

פורסם

צודק, אויר לא יכנס אין צורך בספוג יש לך מארז קטן לא תצליח הרבה איתו..

עם מה אתה עולך לחבר את הפרספקס? אם זה עם ניטים תעשה את זה בסופר זהירות לאט לאט שלא יתנפץ

פורסם
  • מחבר

הספוג הזה זה ספוג מהיוחד המשמש נגד אבק באקרוניקה. ספוג זה מעביר חוסם את זרמת האויר ר' ב 4% וחסימת אבק של 80%+ . אני רוצה להרכיב את ההספוג מחוץ למארז. ככה שני צריך רעיונות. את הפרספקס אני מחבר עם ברגים (שחורים). כבר בדקתי והכל מתחבר מצוין.

פורסם

אמממ תנסה לעשות פילטר מזה כמו שיש מדריך באתר

אין לי ממש רעיונות :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים