עבור לתוכן

Project F1 **Update 23.12 קידמת מארז

Featured Replies

פורסם

שלום לפני כשבוע התחלתי לעסוק במודינג אני לא ממש משקיע כסף כי אין לי.

אבל אני מנסה לעשות כל מה שאפשר במחיר מינימלי. בהתחלה עשיתי מגבר לאוזניות לחלק הקדמי של המארז כמו CD-ROM על זה אתם יכולים לקרוא פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146154.0

picture0205vi.th.jpg

BTW: נתוני המחשב שלי:

Crossesor: Intal Pen4 3.0GhZ

Mother Bord: ASRock P4VT8

Memory: Kingstom 512 DDR 400hrz

HD: WD 120GB

GeForse FX 5200 128MB

TV Card - PinacleStudio

CD RW, DVD RW

Case: Common! :( :'( - Wont be after the moding!

היום (19.10.05) עגלתי את הכבלי ה IDE שלי במחשב ואת הכבלים של הספק. עלות של 10 שקל! ציוד: צינור, סרט בידוד (לא בדיוק עשה את המטרה שלו =))

בהמשך אני יעשה חלון במארז ותאורה! ידכונים יפרסמו בהמשך!

אני השמח לתגובות ועצות!

את הכבלים של ה CD_ROM ו FLOPY חתחתי לרצועות של 4-5 חוטים קטנים והוכנסו לתוח הצינור. את הכבל של ה HD פחדתי לגזור כי בתהליך של גזירת כבל FLOPY הרסתי אחד! אז פשוט קפלתי אותו והטפתי בסרט בידוד - ניתן לראות בתמונות!

picture0273py.jpg

picture0261iu.jpg

picture0256fw.jpg

• תגובות 119
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

יפהה אחי :]

רעיון ענק לאוזניות . . . :xyxthumbs:

פורסם

דאמ!!

הקדמת אותי! בדיוק הרכבתי פתרון כזה לדוד שלי.. אני מתכוון לסידור לאזניות..

פורסם
  • מחבר

=))) ת'אמת את הרעיון של האוזניות עשיתי כבר לפני כ חודש פשוט יצאה לא משיהו והמגבר הפנימי עשה כאלו רעשים כאשר פלפאון צלצל שפשוט קפצתי מהכיסה!

הינה התמונה של המגבר הישן:

http://img336.imageshack.us/img336/8752/picture0084jw.jpg

פורסם

יפה מאוד

אחלה רעיון!

פורסם

תעביר את אחד המאוררים קדימה.

פורסם

שני רעיונות אדירים!!! כל הכבוד על המאמץ והביצוע המושלם!!!

בקשר לכבל של ה- HD צודק שלא חתכת הוא יותר מידי קטן... יצא מדהים מה שחסר זה חלון שאני מקווה שיבוא בהמשך :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כרגע אין טעם להעביר את המאורר קדימה כי אין לי חורים פלסטיק מקדימה במארז! אבל כרגע נתת לי רעיון מחמד לעתיד: חשבתי לצבוע את החלק הקדמי כולו ב שחור אז כאשר אני יעשה את זה אני כבר יעשה חורים ויעביר את המאורר. תודה! =))  :smile1:

כדרך אגב: אני רוצה להודות ל Pc1ko אשר עזר לי היום לחתוך את הסרט בידוד! :lol: חחח סתם הוא עזר לי קצת יותר =) תודה!!! :xyxthumbs:

פורסם

עד כאן

נחמד

מה הלאה ?

(המיקום מחייב - יומני פרוייקטים..)

פורסם
  • מחבר

עם תקרא טוב מה שכתבתי אז אני מתכון לעשות חלון בדלת, צביע, התקנת תאורה ועוד כמה שברים קטנים בהמשך. ניראה לאן זה יתקדם ונזרום =)

פורסם
  • מחבר

טוב היום בתקנתי תאורה כחולה במחשב: 2 נורות פרורסנט (לא יודע אך כותבים את זה) 30cm כל אחת. בהמשך היום אני הפרסם תמונות!

:s05: צריך ךעשות חלון במארז דחוף!

פורסם
  • מחבר

חזרתי! היום היה יום ממש טוב יחסית למה שעשיתי :smile1: אני יסביר את התהליך בתמונות.

picture0288ov.jpg

קניתי 2 נורות כחולות והתקנתי אותם.

picture0302gc.jpg

עוד זוית של המארז

לאחר ההתקנה של הנורות פשוט היתי חייב לעשות את החלון למארז חשבתי אך אני יעשה את הפתח. לקחתי מספרים לברזל והתחלתי לעבוד. החשש הגדול שלי היה לא לעקם את הפח.

לאחר החיתוך הינה התוצאות:

picture0373mp.jpg

picture0315yb.jpg

אחרי החיתוך הלכתי לחנויות לחפש גומי לפתח אך ניסיוני למצוא אותו נכשלו :pissed:

החלטתי לאלטר וקניתי צינור מאד צר וגמיש חתכתי אותו בצד אחד והישתמשתי בו כגומי (הוא עשוי מגומי :cool2:)

והתוצאה:

picture0335cf.jpg

picture0365wh.jpg

picture0354ru.jpg

picture0346mr.jpg

עכשיו קבלתי את הפלסטיק ממנו אני יעשה את החלון. אני לא בטוח אך לכתוב את שמו פרספקס? נכון?! ואני כנירא עוד מאט יתחיל לעבוד על חיבורו.

בשבת אני כנירא יתחיל בצביע של המארז לשחור כולו (החלק הקדמי ו ה CD ROMS כבר צבעתי ממזמן!

פורסם

ממש, אבל ממש יפה ומושקע.. כל הכבוד :xyxthumbs::yelclap: :alcoholic:

פורסם

נראה יפה מאוד,במיוחד למספרי פח כמו שלי ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים