עבור לתוכן

מחשב לסטודנטית בטווח מחירים של 3 עד 4 אלף שקל

Featured Replies

פורסם

העדיפות הראשונה שלנו שהמחשב יהיה במחיר הכי זול שנדרש- כלומר לא ממש להתפשר על רכיבים- אבל אין צורך ללכת על הרכיבים הטובים ביותר בשוק.

בעיקרון המחשב מיועד לסטודנטית בלי צרכים מיוחדים (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו') כמובן שאין צורך בכרטיס מסך.

הדרישות היחידות הינם ציוד היקפי (הכל מלבד למסך- מקלדת, עכבר ורמקולים סבירים), צורב DVD ומדפסת שרצוי שתהייה חסכונית.

ועוד שאלה קטנה-

האם לסטודנטים יש צורך ממשי במחשב נייד? או שזה רק "פוזה" של סטודנטים?

פורסם

זה שאלה של שימוש כמובן

מחשב נייד הוא נישא זה היתרון שלו

אם אתה צריך את המחשב תמיד עלייך

אז תקנה נייד

זה הכל תלוי בצורת השימוש

וכמובן בתקציב :hat:

פורסם

בנוגע למפרט מחשב:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145868.0

2750 ש"ח ללא מסך וללא מדפסת (יש עכבר, מקלדת ורמקולים מעפנים - רמקולים טובים יותר עולים 145 ש"ח יותר).

המפרט הזה סבבה בשביל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.

[יש צורך בכרטיס מסך כי בלי כרטיס מסך לא תוכל לחבר מסך..., אבל יש שם כרטיס מסך זול].

בנוגע לנייד - זה נוח אם הולכים לעבוד הרבה אצל חברים, וזה הכרחי רק אם מתכננים לסכם איתו בשיעורים. כמובן שזה גם יותר מגניב ויכול להיות נוח להעביר אותו מחדר לחדר בבית, אבל על הקטע הזה של ניידות משלמים הרבה כסף (ומקבלים מסך קטן יותר ורכיבים יקרים יותר).

אני סטודנט, וחברה שלי סטודנטית, ולאחרונה כל אחד מאיתנו רכש מחשב שולחני סבבה, אבל זה באמת עניין של העדפות אישיות.

ב-2750 ש"ח (לא כולל מסך) אתה קונה אחלה מחשב שישרת סטודנטים, ובשביל נייד סביר אתה חייב לפחות 5,000 ש"ח.

אז הדעה האישית שלי: לקנות נייד רק אם חייבים לשם סיכום בשיעורים או עבודה רצינית במקומות שונים (אם בסופ"שים נוסעים להורים ואין שם מחשב / אי אפשר להעביר את כל סביבת העבודה על disk on key) - אחרת משלמים יותר על מוצר פחות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים