עבור לתוכן

משתגע כבר מהביטורנט!! לא עובר את ה30 ניסיתי הכל חייב עזרה!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי Xp Sp2

אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30

הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות

ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר...

מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות???

אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר..

בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני חייב עזרה פתרון... ! !

תודה.

פורסם

זזה קורה עם כל קובץ או שלא ניסית הרבה קבצים?

בתוכנות שיתוף קבצים אתה לא יכול לצפות תמיד להורדה בכל הרוחב פס, בעצם, ברובם הגדול של המקרים...אז תנסה להוריד דברים שונים, אולי להורדה הספציפית הזאת אין מספיק מקורות או משהו בסגנון...

פורסם

תשתמש בביטורנט ABC , וותר על אזורס.

חוץ מזה כוון למצב של 4 slots , וכאשר כל slot לא יעלה על מהירות 3 kbs . כמו כן שנה את החיבור לפורט כלשהו מ 45000 עד 55000 (אקראי לגמרי). וכן מהירות הורדה מקס' 11 kbs.

פורסם

לך לפורום תוכנה

יש לי שם ת'ראד בנושא

פורסם
  • מחבר

mathan כל הקבצים שבדקתי אותם היו להם הרבה מקורות.. וניסיתי לא רק קובץ אחד .. ניסיתי הרבה שונים עדיין אותו דבר

וגם עם הABC האזורס או כל תוכנה אחרת של ביטורנט הבעייה קיימת

מה זה עוד יכול להיות??

פורסם

תנסה להחליף פורט תבחר כל מספר כלשהוא בין 5001-65000

כמובן שתפתח לו גם את הפורט בנתב ובפיירוול

פורסם

ממליץ לך לבדוק בתור התחלה שאתה מסוגל להוריד מחול קבצים במהירויות תקינות

יש בעייה עם מספר ספקיות אינטנרט בארץ

אני לדוגמא עם נטויזיון 2 מגה לא מסוגל להוריד מעל 20 מחול

והם אומרים שזה בעייה ידועה ואין ממש צפי לפתור אותה הנציג זרק עד שבוע לא ממש קונה את זה ! @ #

פורסם

Port Fowarding אם עדיין לא עשית (בדוק\ קבע במאפייני התוכנה באיזה פורטים הוא משתמש).

וגם תבדוק אם הקבצים שאתה מנסה להוריד פופולרים ברשת...

פורסם

ממליץ לך לבדוק בתור התחלה שאתה מסוגל להוריד מחול קבצים במהירויות תקינות

יש בעייה עם מספר ספקיות אינטנרט בארץ

והם אומרים שזה בעייה ידועה ואין ממש צפי לפתור אותה הנציג זרק עד שבוע לא ממש קונה את זה ! @ #

גם אני חושב שהבעיה היא לא אצלך

עוד פרטים תוכל לקרוא כאן

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146834.0

פורסם

אחי תביא לינקים של שרתים מחו"ל ונראה אם זה רק אתה עם מהירות כזו

פורסם

אני בבזק בינלאומי וגם אני סובל ממהירויות של 20-30 Kb/s מאתרים כמו מיקר ו סופט. שלחתי את אותוט הלינק שהוריד לי על מהירות כזו לחבר שלי שגם לקוח של בזק וגם הוא קיבל מהירות כזו. אני מניח שבזק תפתור את הבעיה בימים הקרובים.

פורסם

וואו! [שיגעון]!

אני שמח שזה לא רק אצלי...באמת הפינגים גדלו לאחרונה... ובכלל לעשות עכשיו STREAMING לסרטון מ GAMETRAILERS.COM זה פשוט מעביר את כל הזמן שצריך לשבת בסוכה! אשכרה כמה ימים! :silly:

פורסם

[ltr]happens to me with netvision also (1.5M/96Kbps). tried to download a file from microsoft.com and got 5kb/s.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים