עבור לתוכן

איך לדעתכם ממארז הזה ?

Featured Replies

פורסם

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU

רוצה לקנות אותו מנועה אבל בשום מקום לא מצאתי תמונות איך הוא נראה מבפנים, כמה דיסקים קשיחים ניתן להתקין עליו ? האם הוא נחשב למארז שקטטטט..?

איך המאווררים שעליו ? האם הוא נחשב למארז רחב ?

פורסם
פורסם

אפשר גם לחתוך בדלת שלו מקום למאוורר 120 ?? (במקום התעלת אוויר)

ואפשר גם לחתוך למעלה מקום למאוורר נוסף, שיוציא??

אני גם הזמנתי אותו ;D ואני רוצה לעשות עליו קצת מודינג, לשפר את הקירור.....

אז לא תיהיה בעיה עם המארז הזה נכון?

פורסם

זה פח

תרגיש חופשי לחתוך שם (רק תדאג לעשות את זה יפה)

פורסם
  • מחבר

גם אני שמעתי משהו על תעלת איוורור למרות שלא ראיתי שבדופן החיצונית של המארז יש איזשהו חור להוצאת האוויר החם ( תעלה כמו שיש ל P4 לא ? ). ???

האם הסוניק טאוור יוכל להכנס למארז הזה ? :nixweiss: האם ניתן לפרק את התעלה ? שוב אני לא יודע בדיוק על איזה תעלה מדברים אני שוב מניח שזה כמו שיש במארזים אחרים להוצאת האוויר החם מהמעבד . :silly:

פורסם

אם הוא מגיע עם תעלה היא נשלפת (ואם לא אז אפשר להוציא אותה ע"י שליפת הברגים או הניטים)

והסוניק טאוור אמור להיכנס שם

פורסם

אחלה מארז, מאד מרוצה ממנו.

יש כאן תמונות של המארז שלי שצילמתי עם ה-Big Typhoon בפנים:

תמונה 1 תמונה 2 תמונה 3

ד"א, המארז בנעה מאד יקר (!) במיוחד שהוא בלי ספק.

תביט כאן - קישור

פורסם

יש בנועה את ה6A19 עם ספק 400W - עולה 475ש"ח

פורסם
  • מחבר

איך המאווררים שמגעים עם המארז האם הם איכותיים ? שקטים ?

פורסם

אמורים להיות סבירים...אולי 30DBA...יכול להיות קצת יותר...מקס' תנסה לשמן אותם...

פורסם

הג'נרי שמגיע איתו לא הכי שקט, אמנם הוא מזרים אוויר אבל לא שקט.

אני אצלי ניתקתי אותו (זמנית, מידי פעם אני מחבר אותו) וזה השתיק לי לחלוטין את המחשב, אמנם הטמפ' עלתה ב-2\3 מעלות אבל זה לא רציני (יש לי מאוורר שקט מקדימה שמכניס אוויר).

מומלץ להחליף אם אתה חולה-שקט :)

ומוד ל-7v לא ממש עובד כי המתח ההתחלתי שלהם לעבודה גבוה יותר :-\

פורסם

בדיוק אתמול קבלתי את המארז הזה (ביחד עם כל המחשב) ;D היום אני אפעיל הכל ונראה איך הוא בדיוק.

רק שהוא די גדול ובקושי נכנס למדף שם, אז אני אצטרך לעשות גם קצת מודינג לשולחן מחשב :smile1: :smile1: :smile1:

אבל לא הבנתי את זה- כשמפרקים את הפילטר כל הפאנל הקדמי אמור לצאת ביחד איתו? :-\

פורסם

הפאנל של הרשת, לא הפאנל הגדול שכולל את הכוננים וזה...

6a19ivfp5fm.jpg

פורסם
  • מחבר

יש בנועה את ה6A19 עם ספק 400W - עולה 475ש"ח

האם הספק שמגיע עם המארז ג'נרי ? במידה ולא האם ספק 300W שמגיע עם המארז יוכל להחזיק מעבד AMD 3200 64bit וכרטיס מסך GTO2 שיעבור בעתיד O.C ( מחשב למשחקים כבדים ) ?

אני שואל מכיוון שבלוגיק במידה ואבחר לא לקחת את הספק יזכו אותי רק ב 50 ש"ח,ואם הספק אינו ג'נרי אולי שווה לשמור אותו בצד לכל מקרה ( הזמנתי כבר FSP 400W מנועה ).

פורסם

האם הספק שמגיע עם המארז ג'נרי ? במידה ולא האם ספק 300W שמגיע עם המארז יוכל להחזיק מעבד AMD 3200 64bit וכרטיס מסך GTO2 שיעבור בעתיד O.C ( מחשב למשחקים כבדים ) ?

אני שואל מכיוון שבלוגיק במידה ואבחר לא לקחת את הספק יזכו אותי רק ב 50 ש"ח,ואם הספק אינו ג'נרי אולי שווה לשמור אותו בצד לכל מקרה ( הזמנתי כבר FSP 400W מנועה ).

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2637

כולל ספק כח 400W של HEC 24PIN

300W לא יחזיק 3200 + X800GTO2@X850XT בחיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים