פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יש לי רשת של 3 שמתחברים דרך HUB ואל האב מחובר מודם ADSL עכשיו כל המחשבים עובדים והאינטרנט משותףבנוסף יש לי על אחד המחשבים 2 כרטיסי רשת שאחד מחובר לHUB ואל השני אני רוצה לחבר מחשב נייד בעזרת כבל מוצלב וכך למעשה שיהיה על מחשב אחד שתי רשתות ושיהיה אינטרנט גם על המחשב הניידהאם צריך משהו מיוחד??ואיך עושים זאת??
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יש מדריך בראש הפורום ICSתתיחס למה שכתוב שם ובמקום לשתף חייגן תשתף את הכרטיס רשת הראשי של המחשב
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר כן לא ניתן להגיע עם כבל רשת בין שתי המחשבים זה כולל קדיחה בתקרת הבית וזה לא בא בחשבון
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם אתה בכל זאת רוצה שהוא יהיה חלק מהרשת הראשית בלי תלות במחשב שלידו אתה קונה מתג 5 או 8 פורטים את הכבל רשת שמגיע למחשב אתה מחבר למתג ומהמתג אתה מוציא שני כבלים למחשביםבצורה הזאת הוא יהיה חלק מהרשת הראשית בלי תלות בעוד מחשב ובלי צורך בקידוחיםוכמו שאמרתי יש לך את האופציה של ICS
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר אין לי שום בעיה שהוא יהיה תלוי במחשב לידו כי הוא גם ככה כל הזמן פעיל ומחובר לרשת אני רוצה לדעת אם יש םשוט אפשרות לחבר אותו למחשב שלידו ודרכו לגשת גם לשאר הרשת
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים עניתי לך כבר קודםיש מדריך לשיתוף ICS בראש הפורוםתעבוד על פיו ובמקום לשתף חייגן תשתף את הכרטיס רשת קיצור האשף של הווינדוס
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים *תן לי לציין שאם תקנה סוויץ' קטן (100 שקלים) ותחבר את שני המחשבים אליו, זה יהיה יותר קל להגדרה והרבה יותר נוח.ואם כבר אז כבר - הייתי מחליף בין הHUB לסוויץ'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.