עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לנתב של D-link, כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID.

ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר.

יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט.

החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא:

AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+.

בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו:

http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG

השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוטר למרות שאין לי חיבורים קווים, ז"א האם אני יכול להסיר את הפריצה שעשו לי למודם של  alcatel

ובמקום זה, שהשם משתמש והסיסמא יהיו בנתב של ה-D-LINK ואז אליו אני יחבר את האב הרגיל(מפצל) והוא עדיין ישמש לי כראוטר רגיל לחלוטין.

וככה מתי שהאחים שלי לא יהיו צריכים את המחשב שלהם אני יוכל לנתק אותם ולהתחבר ישירות למודם בלי פיירול ובלי בטיח.

במידה וכן למישהו יש שמץ של מושג אין אני עושה את זה(כאילו מכניס את השם משתמש והסיסמא שלי לראוטר של דילינק) ואיך אני מבטל את הפריצה שעשו לי במודם של אלקטל? ובמידה ולא, מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר כמה שיותר זול אבל לא זבל שיוכל להתאים ל-4 מחשבים ככה?

בבקשה תעזרו לי זה ממש ממש חשוב לי ממש נימאס לי מי זה.

פורסם

המכשיר שברשותך הוא לא נתב זאת נקודת גישה אלחוטית ואין לו יכולת לבצע NAT

כלומר אינך יכול להשתמש בו כחייגן

עכשיו המודם לא פרוץ אלא מוגדר בתור נתב (זה חוקי לחלוטין)

את הפתיחת פורטים במצב במוגדר לך כרגע אתה אמור לבצע במודם/נתב שברשותך, ואם אתה צריך הוראות לזה אז תצטרך לספר מה הדגם שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים