עבור לתוכן

בעיה מוזרה המחשב לא עולה עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום

נורה ירוקה וזהו

אודה לכם על העזרה

חג שמח

פורסם

הרמקול הפנימי מצפצף? אם כן, באיזה לוח של אסוס מדובר?

פורסם
  • מחבר

לא מצפצף ולא כלום פשוט מתתתתתת

לוח אסוס

פורסם

יש בכלל רמקול פנימי מחובר?

פורסם

או שמשהו מקצר או שהלוח נדפק.

פורסם

א. זה שאתה אומר לי לוח אסוס זה מאוד עוזר כי לאסוס יש רק דגם אחד. ::)

ב. כמה צפצופים המחשב מוציא ומה אורכם?

פורסם

לא מצפצף ולא כלום פשוט מתתתתתת

^^^

פורסם

אופס, לא שמתי לב.

פורסם

קורה ;)

פורסם

אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום

נורה ירוקה וזהו

אודה לכם על העזרה

חג שמח

הנורה שאתה מדבר עליה היא נורת בקרה לא ביקורת...

בשביל לבדוק אם משהו מקצר כמו ש Shuy אמר תנתק את כל החיבורים מאחורה (עכבר מקלדת וכ'ו) תשאיר רק את הכבל של החשמל מחובר ותנסה להדליק

אם לא נדלק כמו שצריך, תפתח את המארז תנתק את כל החומרה חוץ מדברים קריטים כמו מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (אולי שכחתי משהו) ואז תנסה להדליק...

ואם זה לא עוזר אז צר לי להגיד לך אבל במחשב של אחותי הקטנה כבר הלך ככה לוח של אסוס סתם פיתאום... עשיתי סריקה של בד סקטורס להארדיסק שלה, המחשב נכבה ולא היה אפשר להדליק אותו יותר... עד היום אין לי מושג מה גרם ללוח להפסיק לעבוד ככה

פורסם
  • מחבר

כנראה הלוח טוב אני אבדוק אם אני יכול להחליף אותו כי הוא קצת ישן תודה לכולם בכול מקרה

חג שמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים