פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים how can I install hebrew ??????i can see hebrew but cant write!!!i TRIED :CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!!BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!!AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!!WHAT CAN I DO???????????
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים כן אבל פספסתה בטאב השני יש התקנה של עוד שפות זה נקראINSTALL FILES FOR COMPLEX ...זה CHACKBOXסמן בV הוא יתקין את העיברית ואז תוכל להוסיףבהצלחה
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים נכון למטה בTOOLBARיש את הדבר הזה בצד EN ואם עברית אז HEאז תלחץ לחצן ימני ואז SETTINGS וADD ותוסיף HEBREW
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים אם זה לא יעבוד תעשה windows update ותנסה בשנית לא קשור בגרוש, אם אתה לא יודע עדיף לא להגיב.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאאני יודע מה לעשות וזה יפעל 99%.כנס ללוח בקרהRegional Settingsלחץ עלSet Default!!!!!ואז תסמןHebrewואז תוכל לשנות את כל השאר ולהשתמש בעברית!!!!!תקווה שזה יצליח!נ.ב: תעשה את מה שאמרו לך בתגובה הראשונה קודם, ואז זה.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני מבקש לא להגיב בילדותיות Ghost Dogg :-* זה שאתה לא מכיר לא בהכרח אומר שזו טעות.לי היתה את הבעיה הזאת וכך אני פתרתי אותה.אם תסתכל על העדכונים של windows update (תיקון שמוגדר כלא קריטי ;D)תראה שיש תיקון לענין סידור השפות מימין לשמאללאחר הורדת העדכון תנסה בשנית את השיטה המוצעת כאן בפורום .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.