עבור לתוכן

מחשב תעשייתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים).

ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום.

הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח.

אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף

שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים).

אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל

מענה.

תודה

פורסם

אם אתה מדבר על מחשב "תעשיתי" כלשונך ומעבדה עם עשרות מחשבים הרי שמדובר בעסק.

ישנן שאלות רבות שצריכות להישאל ואם תשאל אותי אתה צריך לגשת לחברה שזה עיסוקה לתת לה את כל הנתונים ולקבל הצעת מחיר לקניה ואולי גם לתחזוקה רב שנתית (חוזה שירות)

באופן כללי עליך להגדיר את שימושי המחשב, תוכנות דרושות, האם זה מחייב WINDOWS x86 PC או שגם פלטפורמות אחרות יתאימו או לינוקס כמערכת הפעלה.

בקיצור אתה צריך לתת הרבה יותר נתונים על מה ואיך וכמובן באיזה תקציב מדובר.

מצטער שלא עזרתי כל כך אבל העלת שאלה כללית מידי ודי מורכבת למעשה.

פורסם

אני לא ממש מבין. יש X עמודות עבודה, כאשר בכל עמדה כזאת יש מסך+מקלדת+כסא+ בן אדם שצריך לשבת ולעבוד? אם זה הסיפור אז יש 700 סוגי מתקנים המאפשרים לתלות את המארז מתחת לשולחן כך שלא יפריע, או לחילופין ניתן לרכוש מארזים שוכבים למיניהם ולשים את המסך עליהם.

פורסם

אתה מדבר על דברים כאלו?

http://www.boser.com.tw/products/sbc/hs7238s.htm

תיקח בחשבון שזה לא זול, כלכלית זה לא משתלם.

הסיבה העיקרית לעשות את זה היא אם באמת קיימת בעיה של מקום, אבל גם אז אם אתה מנסה ליצור תחנות עבודה אני מאמין שיהיה יותר פרקטי להשתמש באיזה מארז desktop/SFF בכל עמדה.

פורסם

SFF נשמע לי הפתרון הכי טוב

עם אירגון נכון במדף כלשהו עדיין ייצא פחות ממחשב תעשייתי

פורסם

האם באמת כל משתמש צריך מחשב משלו (דיסק קשיח נפרד, מערכת הפעלה שונה וכו') או שכולם צריכים לבצע את אותו תפקיד?

אם לא - אולי כדאי להשתמש במחשב מרכזי (שרת) ולחבר אליו מסופים, ואז להגדיר לכל משתמש שטח בדיסק הקשיח עם גישה לקבצים שהוא צריך.

אם זה לא מה שאתה צריך - אני לא רואה כל-כך הרבה ברירות - אתה מחפש ליצור מערכת שתתפקד כמו שרת (הכל מרוכז במקום אחד) אבל גם שלכל משתמש יהיה נפרד (דיסק קשיח, מערכת הפעלה - כמו מחשב רגיל) - אתה חייב מחשב לכל משתמש. אולי אפשר לקנות מחשבים קטנים מאד וחלשים יחסית, ולכן גם זולים (מזכיר לי משהו שהיה פעם בחדשות האתר - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1098519645,40927,) ולחבר אותם לשרת מרכזי בו יהיו כל הנתונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים