פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים שלום וחג שמח!יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות).הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים.העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט.הכרטיס מוגדר על PAL-B.אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה.האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב?תודה!
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים עוד דבר מטומטם-תגדיר את החיבור כ-RCA בהגדרות של הכרטיס מסך שם ולא כ-S-Video.אין לי מושג למה אבל פשוט רואים הרבה יותר טוב שמגדירים את זה כ-RCA
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים ענית לעצמך על השאלה, אם בכבל הקצר רואים טוב, ובארוך לא, תקנה כבל ארוך יותר טוב
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים זה מטומטם, אבל לי זה עוזר- תנסה לנתק את הממיר מהטלוויזיה.לא מטומטם, מן הסתם מדובר ב ground loop.בהרבה טלויזיות גם הצבעים משתבשים עם שני חיבורים זו זמנית.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים ^^^אין לי מושג אם זה באמת בגלל זה אבל לנתק את הממיר בהחלט עוזר... זה מבטל את הגלים המעצבנים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.