פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים משום מה הדריברים לא משפיעים לי שום דבר משחק שמתי AF על 16 וAA על6 (המקסימום בדריברים) ולא שינה כלום ולא הוריד FPS אחד... מוזר...
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תלוי מה ההגדרה שלך ל"ליהנות" , בוא נגיד שזאת לא תהיה חגיגה לעיניים חחחח, אני מתכוונן שאני יוכל לזוז לפחות חלק בהגדרה של - 320,640 , ואני לא יראה ריבועים.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כאילו, אני לא הולך להינות מהמשחק אה??לי יש R9600SE שהוא גם 64bit והמשחק עובד טוב מאוד ללא פילטרים, באיכות הכי נמוכה וב 600X800אבל זה לא כל כך הורס מחווית המשחקסיימתי אותו ונהנתי מאוד
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים די,איזה משחק מאפן יואו......החצי הראשון של המשחק מגניבשלבי הנהיגה בכלי רכב הם זוועתייםוהחצי השני של המשחק זה חרא שלא יאמןאיך יכלו להרוס משחק ככה,איך?!?!?!?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מהההההההההההההההההההההה? כן תתפלא אני לא ראיתי איך המשחק נראה על כרטיס חזק אז אני לא בוכה כשאני לא רואה נחיריים או אוזניים (שגם זה וגם זה אין למפלצות שאני הורג )
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כן תתפלא אני לא ראיתי איך המשחק נראה על כרטיס חזק אז אני לא בוכה כשאני לא רואה נחיריים או אוזניים (שגם זה וגם זה אין למפלצות שאני הורג ) רוצה שאני אביא לך תמונות מהמשחק כדי שלפחות תדע איך הוא אמור להיראות?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתה מוזמן...למרות שתמונות כבר ראיתי.. זה לא כל כך משפיע עליי כי אני לא רואה את זה בGameplayחוץ מזה כבר סיימתי את המשחק זה זה לא משנה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.