פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אוכל בוכרי, אין כמוהו. אוכלים אותו גם אנשים שלא מבינים מה זה. זה פשוט איכות. אתה מזכיר לי את פאבל.. ואוכל תימני זה הכי טוב
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים צרפת ? מה כבר יש שם ? אני הכי אוהב פיצה ומקדונלדס , שונא מאכלים של סבתות.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים צרפת ? מה כבר יש שם ? רק האוכל הכי טעים בעולם.אבל מצד שני מה כבר אפשר לצפות....אני הכי אוהב פיצה ומקדונלדס
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים There's nothing like Sushi But of course I prefer mine as fotomaki with avocado, chives and red tuna or a conus with tempura shrimps, campio (kind of pumpking, sweet) and more chives!
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים There's nothing like Sushi But of course I prefer mine as fotomaki with avocado, chives and red tuna or a conus with tempura shrimps, campio (kind of pumpking, sweet) and more chives! יאק
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים חוץ מביצי הדגים, באמת אוכל טעים..מה עוד, לזניות למיניהם, מקדונלדס פעם - פעמיים בחודש, פיצה (קצת יותר בתכיפות..), פסטות, ועכשיו אני מנסה להיגמל מנקניקיות... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.