עבור לתוכן

איך עובד הדרך שבא מזמינים בEBAY ?

Featured Replies

פורסם

איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?

פורסם

ebay זה אתר שמרכז אנשים מכל העולם שמוכרים מוצרים...וזהו!...הוא לא דואג למשלוחים...רק לספק לך מידע אודות המוצר ופרטי הקנייה..

את הקנייה עצמה ואת ההזמנה אתה עושה מול המוכר עצמו...

פורסם
  • מחבר

וזה בטוח יענטו יש מצב שאני משלם לו והוא לא שולח לי ?

פורסם

תמיד יש מצב כזה ...

השאלה היא ממי אתה קונה , כמה פיידבק יש לו , אמין או לא , דיברת איתו מחוץ למכירה בתצורת תקשורת כלשהי , מיילים , מסנג'ר , ענארף מה .

גם במכולת יכולים לעקוץ אותך בחצי שקל .

פורסם

אני קניתי מ EBAY ולא היו בעיות, רק המשלוח לקח קצת יותר מידי זמן, אם אתה יודע להסביר את עצמך טוב באנגלית יהיה בסדר,

נראה לי גם יש הסכם התחייבות בין המוכר לאיביי ..

בהצלחה, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

דאג לרכוש ממוכר בעל פידבק טוב, ולרוב לא יהיו לך בעיות.

מלבד זאת, אם אתה משלם דרך פייפל, יש ביטוח עד 1,000 דולר, למרות שאף פעם לא בדקתי איך הוא עובד כיוון שלא קרה מצב שהזמנתי משהו והוא לא הגיע.

אגב, בדרך כלל מה שאני מזמין מחו"ל מגיע יותר מהר מדברים שאני מזמין בארץ.

פורסם

יש שם מציאות?

פורסם

אני שלושה פעמים הזמנתי מאיביי ובשלושת הפעמים נדפקתי,3 מתוך שלוש...לשם אני לא מתקרב,למרות שאני יודע על מלא אנשים מרוצים...זה לא בשבילי.

פורסם

אני שלושה פעמים הזמנתי מאיביי ובשלושת הפעמים נדפקתי,3 מתוך שלוש...לשם אני לא מתקרב,למרות שאני יודע על מלא אנשים מרוצים...זה לא בשבילי.

שוב, זה לא נכון לומר אני הזמני מEBAY ונדפקתי, פשוט הזמנת ממוכר נוכל או מוכר לא נוכל אבל לא כל כך אכפתי/ ללא פידבק טוב או משהו כזה .. האתר רק מתווך בניכם..

פורסם

בסדר אבל 3 מתוך 3? ....לא זוכר,אני זוכר פעם אחת שהזמנתי איזה harddisk סקאזי,והוא לא עבד...לא זוכר את שני הפעמים הנוספות....כמו שאמרתי אני יודע שיש הרבה אנשים מרוצים,אבל אני לא,ולשם אני לא מתקרב...זכותי.

פורסם

אני עשיתי איזה 10 הזמנות מאיביי לארץ, כמו שאמרו פה רצוי לקנות ממוכרים עם הרבה פידבק ולשאול הרבה שאלות, במיוחד אם מזמינים לארץ מכיוון שהרבה פעמים יש בעיות עם המכס.., לקרוא בדיוק את ה"מפרט" של המוצר ואם יש בו נזקים ובכלל אין הרבה שמוכרים לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים