עבור לתוכן

בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת !!!

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ?

תודה

פורסם

יכול להיות באמת שיש לך ספייווארים שכשתוכנה מסוימת רוצה לסרוק אותם היא נתקעת... נסה לבצע סריקה ב safe mode

פורסם

במידה ותוכנות אלו לא עובדות במצב בטוח ניתן גם לרשום בהפעלה msconfig, ללכת להפעלה, לבטל את כמעט כל ה-V (מלבד תהליכים הקשורים בווינדוס),להפעיל מחדש תמחשב ולבצע סריקה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל את התוכנות במצב של - מצב בטוח, זה לא הצליח.

לגבי האפשרות של msconfig ,אין שם הפעלה ,יש שם אתחול , בכל אופן איזה אני צריך להשאיר עם V ? ובאיזה אני צריך להסיר את ה - V ?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תן תמונת מסך של ה mscofig

וסרוק את המחשב לוירוסים עם אנטיוירוס מעודכן ..

פורסם

התוכנות מוצאות דברים לפני שהן נתקעות ?

הרבה דברים ?

אם התשובה היא כן,

נסה למשל להפעיל את ADAWARE , לתת לה למצוא קצת דברים, לעצור אותה ידנית ולהסיר מה שמצאה עד עכשיו

להתחיל סריקה מחדש, לעצור ידנית שוב, אחרי קצת זמן , ולהסיר את הדברים הנוספים שהיא מצאה

אתה יכול לחלק את זה ל4 או סריקות, זה עוזר

לפני זה, נסה למחוק קוקיז, קבצים זמניים של IE וכו'.

אם זה לא עזר

נסה להפעיל את ה ADAWARE אני לא זוכר איפה בפנים יש אפשרות של UNLOAD MODULES או משהו דומה, נסה להשתמש בה לפני הסריקה הבאה.

לשימושך, 2 תוכנות מעולות , ככה שתוכל לבדוק

א. מה עולה בהפעלה של המחשב (התוכנה הטובה ביותר בתחום הזה, והיא כוללת כל דבר אפשרי שעולה עם המחשב, מכל מקום אפשרי)

http://www.sysinternals.com/Utilities/Autoruns.html

ב. תוכנה שמראה לך מה רץ עכשיו במחשב שלך - איזה תהליכים, שקשורים לאיזה קובץ, איזה DLL , מתי כמה ולמה - בפירוט יוצא מהכלל לגבי הכל - מושלמת

http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html

נסה לאתר בעזרתן דברים שאתה לא מכיר, שאולי גורמים לבעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם חברים . ובמיוחד ל - orlupo ,ברגע שמחקתי את ה - V יים באתחול תוכנות הניקוי עבדו , ועשו את העבודה.

פורסם

בבקשה, בשביל זה אנחנו כאן. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים