עבור לתוכן

חום של המעבד או של הכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset.

בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[

בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר...

העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

פורסם

ניראה לי שזה המעבד

אין סיבה שהכרטיס מסך יתחמם כל כך אם לא עשית לו OC

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי לו OC אבל כשנוגעים בו הוא מאוד חם.

בכל מקרה, כרטיס מסך בכלל יכול לגרום לכזאת תקיעה של המחשב?

פורסם

זה בהחלט המעבד...

בהתחלה שאני קניתי את האי אם די שלי המארז היה סגור ואחרי כמה זמן ששיחקתי משחק בעל גרפיקה רצינית, המחשב נתקע או עשה ריסטרט, בקיצור זה לא קשור לכרטיס מסך, כנראה קיבלנו סטפינג דפוק זה הכל :-\

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה סטפינג דפוק?

אז אתה תמיד עובד עם מארז פתוח עכשיו?

פורסם

בהחלט...

גם מהסיבה שהוא מידי ישן ודפוק בעל ספק ישן ודפוק שהמאוור שלו במקום להמצא בחלק האחורי של המארז הוא נמצא כלפי מטה ומוציא את האוויר החם ישירות על גוף הקירור של המעבד ובנוסף יש לי מקום לרק שני מאווררים במארז וגוף הקירור עצמו הוא אחד שבא עם המעבד, לא משהו מיוחד.

פורסם

זה לא המעבד תיהיה בטוח.

זה הכרטיס מסך וזה לא מחום, הוא לא מקבל מספיק הספק, זה קורה להרבה אנשים עם ספקי קבר.

פורסם
  • מחבר

זה לא המעבד תיהיה בטוח.

זה הכרטיס מסך וזה לא מחום, הוא לא מקבל מספיק הספק, זה קורה להרבה אנשים עם ספקי קבר.

ועכשיו בעברית...

פורסם

אמממ... יש לך ספק כח זבל, הוא גורם לתקיעות בגלל חוסר יכולת לספק מספיק חשמל לכרטיס מסך.

ישראלי מספיק? ;)

פורסם
  • מחבר

אני זה ששאלתי את השאלה בתחילת הת'רד, לא הוא.

לי יש ספק בסדר גמור.

וזה קרה לי רק אתמול. ברגע שפתחתי את המארז והטמפ' של המעבד ירדה ב-3-5 מעלות זה עבר.

פורסם

אני חושב שזה אכן הכרטיס מסך , תבדוק שהמאורר שלו אכן פועל.

פורסם
  • מחבר

הוא פועל.

לא נראה לי שכרטיס מסך יכול לתקוע את כל המחשב.

אם זה היה כרטיס מסך בטח רק המשחק היה נתקע או שזה היה חוזק ל-Desktop...

פורסם

תתקים MBM5 ( Mother Board Monitor 5

ותבדוק את הטמפ' ! :-[

פורסם
  • מחבר

???

כתבתי מה הטמפ' של המעבד.

אין לי חיישן על הכרטיס מסך לפי מה שאני יודע...

פורסם

???

כתבתי מה הטמפ' של המעבד.

אין לי חיישן על הכרטיס מסך לפי מה שאני יודע...

תקרא את מה שכתבתי בנושא של "מעבד ב70 מעלות..." - זה יכול גם להסביר את הבעיה שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים