עבור לתוכן

יש כאן בעלי PSP?

Featured Replies

פורסם

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו...

אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

פורסם

אין לי PSP אבל הגירסאות ניתנות לעידכון ובחינם כמו לDS ולנגני MP3

אין לPSP גירסאות פיזיות שונות בינתים יש רק עידכוני תוכנה שונים

דרך אגב המישחקים של הPSP מאוד יקרים והוא מפגר מאוד במכירות לאומת הDS אז כך את זה בחשבון

פורסם

חבל על הכסף :bash:

יש פה בכלל מישהו שיש לו PSP?

פורסם

אין לי PSP אבל הגירסאות ניתנות לעידכון ובחינם כמו לDS ולנגני MP3

אין לPSP גירסאות פיזיות שונות בינתים יש רק עידכוני תוכנה שונים

דרך אגב המישחקים של הPSP מאוד יקרים והוא מפגר מאוד במכירות לאומת הDS אז כך את זה בחשבון

היום אתה יכול לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2, ואז אתה יכול להוריד משחקים פרוצים... כמובן ששזה לא חוקי :P

פורסם
  • מחבר

היום אתה יכול לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2, ואז אתה יכול להוריד משחקים פרוצים... כמובן ששזה לא חוקי  :P

פורסם

קודם כל 2 גיגה יספיק לך רק למישחק אחד לPSP וזה מאוד יקר וחוץ מיזה אתה יכול לידפוק תמכשיר אים אתה פורץ תתוכנות הרישמיות של סוני

ובמיקרה כזה גם אין לך אחריות

וזה לא הכל רק הPSP עולה בסביבות ה1700-1800 שקל וזה בלי כרטיס זיכרון נורמלי לשירים+סרטים שמוסיף לך עוד כסף וזה גם בלי בטריה נורמלית

(הבטריה הרגילה פועלת בסביבות 3 שעות במישחקים כבדים)על תישכח גם נרתיק מיוחד להגן על המסך מיסריטות ונפילות

ויש לך מכשיר מאוד יקר שקורץ לגנבים יותר מIPOD ושרוב המישחקים בו הם פורטים של הPS2

ולמרות התחלה מאוד טובה הוא נופל במכירות מיום ליום ומתחיל להפסיד תמיכה של מפתחים ביגלל זה

(הDS מוכר הרבה יותר מכשירים וגם הרבה יותר מישחקים לכל מכשיר שניקנה)

אני היתי מעדיף לחקות לXBOX360 וליקנות אותו בימקום תPSP ההבדל במחירי המישחקים בין השנים אמור להיות רק 10 דולאר

ובמיקרה שהיתי צריך ניד הDS אולי מיבחינה טכנולוגית הרבה פחות חזק אבל יש לו הרבה יותר מישחקים חדשנים במחירים הרבה יותר זולים והזמן בטריה הרבה יותר

גדול

פורסם

תגידו חבר'ה... מה זה בכלל PSP?

פורסם
B0007TFLLC.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
פורסם

PSP =פליסטישן ניד

זה מכשיר שנועד להריץ מישחקים ברמה קרובה לפליסטישן 2 (לא אותם דיסקים כמו שחלק חושבים)וחוץ מיזה הוא יכול לנגן מוזיקה סרטים ותמונות

ובעתיד(לפחות רישמית)ליגלוש באינטרנט

אבל יש לו הרבה בעיות וביגלל זה הוא לא נימכר מספיק טוב כמו -זמן בטריה ומחיר יקר לדוגמה

פורסם

PSP =פליסטישן ניד

זה מכשיר שנועד להריץ מישחקים ברמה קרובה לפליסטישן 2 (לא אותם דיסקים כמו שחלק חושבים)וחוץ מיזה הוא יכול לנגן מוזיקה סרטים ותמונות

ובעתיד(לפחות רישמית)ליגלוש באינטרנט

אבל יש לו הרבה בעיות וביגלל זה הוא לא נימכר מספיק טוב כמו -זמן בטריה ומחיר יקר לדוגמה

גם עכשיו, בהוטספוטס של Wi-Fi.

פורסם

יתכונתי בעזרת דפדפן רישמי-או שאני לא מעודכן וסוני שיחררה אותו כבר?

פורסם

אני רוצה להוסיף שאלה:

איפה קניתם את הPSP שלכם וכמה הוא עלה? :s05:

פורסם

יצא לי לשחק בו..אחלה של דבר,אבל מאוד יקר.

שיחקתי במכשיר של חבר שלי שקנה אותו בגרמניה.

לפי דעתי לא משתלם,רק אם יש לך מכונה שמייצרת כסף..אז לך על זה.. ;D

פורסם

שיחקתי בו בענק הווידאו המסך שלו באמת טוב למכשיר ניד אבל הוא יקר מידי זולל בטריה מהר מידי וגדול מידי כדי להיות ניד טוב

למי שיש כסף מיותר לבזבז זה מכשיר טוב יש לו בעיה בידית אנלוגית (דומה לידית של פלפון יותר מידית של קונסולה)אבל ה+מספיק טוב לרוב המישחקים

לאומת זות שיחקתי במישחק אחד באמולטור של הDS והיתלהבתי (מישחק קלפים דפוק) ואני לא אומר שהDS מושלם אבל כניד או ניראה לי עדיף בהרבה

(זמן בטריה מחיר שאתה מקפל אותו הוא הרבה יותר מוגן מהPSP וכו)המסך מגע מוסיף המון לחלק מהמישחקים ויש לו הרבה מישחקים בסיגנונות חדשים

הPSP יותר טוב בתור "חצי ניד" לדוגמה למישהו שנוסע הרבה ורוצה קונסולה במקומות שהוא ישן אבל פחות טוב בתור ניד אמיתי שלוקחים לכל מקום

פורסם

ה PSP יכול לעשות מלא דברים לעומת הDS שבו אתה רק יכול לשחק משחקים.

בPSP אתה יכול גם לראות סרטים ,לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, וגם לשחק משחקים של GAMEBOY ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים