עבור לתוכן

קו אוטובוס לאלנבי , ת"א

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[

ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי?

תודה לעוזרים,

אופיר

פורסם

תברר במודיעין של בזק.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לבזק?

פורסם

חחח אופס איזה תבע אני

התכוונתי במודיעין של אגד :silly:

פורסם

אתה יורד בתחנת רכבת "ההגנה" בתל-אביב, משם הולך לתחנה המרכזית (כ 5 דקות הליכה), משם לוקח מונית שירות קו 4 או אוטובוס קו 4.

פורסם
  • מחבר

וואלה... תודה רבה!

משנה אם זה דן או אגד? בשתיהן הקו הוא 4?

פורסם

דן, כמובן.

לא נראה לי שיש שם קו 4 של אגד... מוניות השירות עושות את אותו הקו של דן (תחנה מרכזית - רחוב לווינסקי - תחנה מרכזית ישנה - דרך רבין/פתח-תקווה - רחוב אלנבי - רחוב בן-יהודה - רחוב דיזנגוף - מסוף רידינג).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מעולה! תודה רבה!!

עכשיו עוד שאלה, אם אני רוצה אח"כ לנסוע לעזריאלי, איזה קו עליי לקחת?

פורסם

אתה חוזר/ממשיך עם קו 4, מבקש מהנהג לרדת בתחנה של בית אל-על בבן-יהודה (לפני/אחרי רחוב שלום עליכם, תלוי מאיזה כיוון ת'מגיע).

חוצה ת'כביש (אין צורך אם המשכת עם קו 4) ולוקח קו 63. ;D

אולי תוכל לומר לי היכן אתה צריך בדיוק באלנבי, כך שאולי ולא תצטרך שוב לעלות על קו 4.

פורסם
  • מחבר

בעע אני אצטרך לרשום את זה, חח תודה בכל אופן... מזל שיש אנשים שמכירים את ת"א :silly:

פורסם

עיר האיכות, כאבוד!

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני קורא את העריכות, אני רוצה להגיע לאלנבי 19 ו28

פורסם

אז סבבה

אין צורך בקו 4 נוסף (אבל!!! קו 4 הרי לוקח ימינה לבן-יהודה, אז אתה יורד ישר בפינה, עדכן את הנהג לפני כן, שאתה צריך להגיע לאלנבי ככע וככע... מהירידה אתה חוצה ת'כביש, חוזר לאלנבי וממשיך לכיוון הים).

סיימת עם האלנביש'ך?! אתה הולך לכיוון מזרח עד לכיכר שבה מתחבר אלנבי עם רחוב בן-יהודה (איפה שירדת עם קו 4). הולך עם רחוב בן יהודה

מאתר את תחנת קו 63 הראשונה (עם כיוון ההליכה שלך) ועוקץ אוטובוס משם. לא יותר מ 10 דקות הליכה.

פורסם
  • מחבר

רק עוד שאלה אחת קטנה, כשאני חוזר, אמרת להגיע לרחוב בן יהודה וללכת איתו עד שאני מאתר תחנה של קו 63... ללכת עם בן יהודה לכיוון צפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים