עבור לתוכן

שאלה בקשר לאינטרנט בין מחשבים עם Bluetooth

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ?

אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי

פורסם

באופן עקרוני כן, אבל זה מאוד לא מומלץ.

המחשב אליו מחובר ה BT יצטרך להיות פעיל כל הזמן בשביל שתוכל לגלוש מהנייד,

הטווח לא משהו

וגם המהירות לא.

פורסם

יותר סביר לקנות access point ולחבר לראוטר שלך (או לקנות ראוטר ולהפעיל אותו ב MODE של access point).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי קצת על כל הקטע של access point ?

כמה זה עולה ? מה אני צריך כדי לקנות ? איך זה בעצם עובד ?

ראוטר חדש אני לא יקנה, לפני שבועיים קניתי את הנוכחי

ולמה BT לא כזה טוב ? בקשר לטווח, אני רוצה רק בתוך הבית...אבל דרך קירות זה לא עושה בעיות (ומה בקשר לקירות ממ"ד) ?

מה המהירות פלוס מינוס ? כי בעיקרון זה הולך להיות מחשב משני כזה, לא משהו רציני

פורסם

Access point זה פשוט סויטץ' אלחוטי, אתה מחבר אותו לפורט בראוטר והוא מקשר התקנים אלחוטיים.

זה לא בהכרח יותר זול מאשר לקנות ראוטר אלחוטי!

פורסם

זה לא בהכרח יותר זול מאשר לקנות ראוטר אלחוטי!

למה לא?

פורסם

תבדוק מחירים ותראה.

פורסם

תראה, ברור שאם תקנה ACCESS POINT של 3COM הוא יעלה יותר מראוטר של DLINK. אבל ACCESS POINT של DLINK יהיה יותר זול מראוטר של DLINK.

פורסם
  • מחבר

אבל מה עם המחשב הנייד ? אני צריך גם קולט אצלו, לא???

בקיצור, כמה זה עולה לי פחות או יותר כל העסק ? אני מגיע ל 500 ? לא יותר פשוט לעשות את זה עם BT וזהו ? אני רוצה שתסבירו לי מה כל כך גרוע ב BT בבקשה

פורסם

זה ממש ממש לאט!

פורסם

Liight-

תבדוק מחירים ותראה.

פותח הת'ראד - BT לא נועד ליצירת רשת אלחוטית, אלא לחיבור התקנים פריפליים (....) כמו מקלדת ועכבר למחשב .

כדי ליצור רשת אלחוטית מקובל לקנות ציוד רשתות אמיתי.

ראוטר אלחוטי וכרטיס של אדימקס יעלו לך 440 + 160 ש"ח בערך (בהתאמה).

פורסם
  • מחבר

אין דרך אחרת? אני לא רוצה לקנות ראוטר חדש, וגם אקסס פוינט+כרטיס נראה לי טיפה יקר... אי אפשר לקנות 2 כרטיסים ולשים אחד בנייד ואחד באחד המחשבים הנייחים? לא איכפת לי שהנייח יהיה חייב לפעול

פורסם

אממ אני הייתי חושב יותר לכיוון של שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואד הוק [adhock אם אני מאיית נכון] ..כאילו, שמחשב שיש לו אינטרנט כרגע ישתף אותו עם המחשב הנייד...נקודת גישה באמת עולה כמעט כמו ראוטר..הבדל לא מאוד גדול. אם אתה לא רוצה להשקיע בלהקים רשת אלחוטית בבית, אני חושב שהפתרון הזה יהיה נוח. טיפה מסובך, אבל לא בהרבה ממלקנות עוד ראוטר או נקודת גישה. וזה גם יוצא יותר זול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים