פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים שלום.אני מעוניין להקים רשת קווית בביתי. האורך הכללי של כל הכבלים שאצטרך להעביר יהיה בסביבות 60-70 מטר.אני לא רוצה לקנות כבלים מוכנים, כי יהיה קצת בעיה להעביר אותם עם הקונקטורים שלהם דרך הקירותלכן חשבתי לקנות חבילה של כבל רשת בלי קונקטורים באורך של 60-70 מטר ולחבר את הקונקטורים בעצמי.רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של המכשיר שמחבר את הקונקטורים האלהוכמה אמורים לעלות לי הכבלים?כמו כן באיזה סוג של כבל כדאי להשתמש ? האם כבל של 7 גידים כמו של טלפון יספיק?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים חבילה של מאה מטר בחנות אמורה לעלות לאדם פרטי בערך 200 שקלהלוחץ אמור לעלות בערך 150 שקללמרחק כזה מומלץ להשתמש בכבל מסוכך (לפחות FTP)בכבל טלפון הזוגות שזורים?כלומר כל שני גידים שמהווים זוג מלופפים אחד מסביב לשני?אם כן אז ניתן להשתמש אבל יתכנו בעיות בגלל שיש עוד כמה תנאים (התנגדות,סיכוך)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר תודה על התשובה המהירהאני מניח שבכבל טלפון הזוגות לא שזורים לפי מה שאני זוכר, אז נעזוב את האופציה הזאת.אני לא כל כך מבין בסוגי הכבלים, דיברת על כבל מסוכך, למה הכוונה?FTP?ומה האלטרנטיבה לכבל הזה? האם יש עוד סוג שניתן להשתמש?דרך אגב איך נקרא המכשיר שמחבר את הקונקטורים? באנגלית? אני רוצה לנסות לראות איך הוא נראה דרך גוגל.ושוב תודה רבה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הנה ככה נראה הלוחץ בקשר לכבלים הנה תקרא את זה ויקפדיהכשאתה צריך או STP או FTP בשביל מרחקים כאלהבמקומך לא הייתי שם כבל עם קונקטורים בקצה אלא מחבר שקעים בשני הקצוות ומהשקע למחשב/נתב משתמש בכבל קצרבמקרה הזה גם לא תהיה חייב לוחץ כי יש שקעים שמגיעים עם פלסטיק שניתן ללחוץ איתו ואם לא אז ניתן עם טסטר ללחוץ
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים תראה, אני קניתי לפני כחצי שנה את המכשיר מ EBAY.עלה לי כולל משלוח בערך 20-25 דולר (מסינגפור) כולל 100 קונקטורים + פנס לד מתנה.חיברתי את הכבלים והקמתי רשת בבית.לגבי כבל רשת, תוכל למצוא בכל חנות מחשבים. ממחיר ממוצע החל מ 3 ש"ח למטר.רק תוודא שהכבל הוא 8 גידים מסוכך והכי חשוב גמיש.במידה ויש עוד שאלות......
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר ראיתי שיש שני לוחציםRJ45 בלבדוRJ45/11הראשון יספיק לי אני מניח?ובאמת חשבתי על הרעיון לשים שקעים, אבל יש לי מקומות ששקעים לא יהיו נוחים כל כך לשימוש אז עזבתי את האופציה הזאת.אני אנסה למצוא משהו ב ebay, לא חשבתי על זה, אולי באמת אני אמצא שם משהו.ושוב תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים כן הראשון יספיק לך RJ45 זה שקע רשתRJ11 זה השקע טלפון האמריקאי (4 גידים)
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים למרחקים כאלה חובה כבל משוריין היטב עם הנחתה מינימלית.בדוק את ההפרש במחיר, אם הוא לא גדול, עדיף שתקנה כבל CAT6 טוב.אם ההפרש גדול, קנה כבל CAT5E טוב.בשום אופן אל תשתמש בקו של טלפון. אין לו מספיק גידים, והוא לא מספיק מוגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.