עבור לתוכן

תקלה ב ADSL, המודם מאבד סנכרון ומתנתק.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו).

לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router.

עכשיו לשאלות...

א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי?

ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל)

ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ולכן אני חייב לדרוש מהם מודם שיכול לעבוד כ ROUTER. (יש לי 3 מחשבים בבית).

ד. האם יתכן והתקלה היא בכלל בקו הטלפון ולא במודם עצמו?

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

אח שלי הייתה לי את אותה הבעיה תתקשר לבזק ותרים אלייהם צעקות רצח

ותגיד אני רוצה לעבור פורט (מרכזיה ) וזה במקרה שבדקתה עם בזק שהתשתית שלך בסדר והמודם תקין :cool2:

הייתה לי אותה הבעיה ובא אליי תכנאי ועשה את העברה הוא התקשר אלייהם והם העבירו אותי דרך אגב יש לי אותו מודם כמו שלך וזה אחלה

של מודם עצה שלי על תחליף את המודם הזה בכלל זה מודם אחד מהטובים שבזק חילקו בזמנו :'(

ובקשר לראטור שילכו קיבנימט הם לא יכולים להגיד לך כלום שאלתי גם מוקדנים של שירות לקוחות בבזק והם אמרו

שאין להם עם זה זה בעיה שאתה תפתח אותו לבד אבל במקרה שתעשה נזק הם לא יתנו לך תמיכה חחחחח מי צריך אותם ואת התמיכה הזוועתית שלהם בכלל :lol:

אז תעדכן אותנו מה קורה טוב :hi:

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לבדוק את התשתית ואת המודם מבלי להעזר בתמיכה של בזק?

ואיזה נזק כבר אפשר לעשות למודם? מקסימום עושים ריסט וזהו...

פורסם

תבטל תראוטר ותתקשר לבזק ותבקש תמיכה ותגיד שיבדקו לך סינכרון אצלהם

הכוונה עם המודם מתחבר אצלהם ושיבדקו אצלהם את תקינות התשתית שלך

אם תהיה בעיה אתה מוזמן לשאול ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה

מישהו יכול לענות לי על שאר השאלות?

פורסם

בזמן שהיה לי את המודם הזה, כל פעם שהייתה לי בעיה התומך הזכיר לי ש"בעיקרון אסור לי לעזור לך.." אבל בסוף הוא עזר כמו גדול. :lol:

פורסם
  • מחבר

אסור לו לעזור לך בגלל שהפכת את המודם לראוטר?

אם זה העניין, אין לי בעיה לעשות לו ריסט כדי לבדוק את תקינותו... סתם טירטור אבל בחפיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים