פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא רוצה לשתוק. מילא אם הוא היה מבזבז את הכסף נכון זה משהו אחד. אבל תראה לי הצדקה בכל הכסף שהוא הוציא. זה אחת הדוגמאות פה לאנשים שכותבים תגובות לא במקום! אני לא מבין מה אכפת לכם על מה הוא מוציא את הכסף? כל אחד מוציא את הכסף(אם יש כמובן) על מה שהוא אוהב, ובכלל הוא בתור בעל מועדון(לשעבר) בטח חולה על הדברים האלה אז הוא החליט לפנק תעצמו עם כל הכסף שהוא עשה אני למשל אם שמים לי 22אלף שקל ביד אני ישר קונה טרקטורון ומפנק את עצמי ב7800gtx {::: ודוגרי... מי לא אוהב לבזבז כסף(על דברים שאוהבים ולא להגזים!) ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר זה אחת הדוגמאות פה לאנשים שכותבים תגובות לא במקום!אני למשל אם שמים לי 22אלף שקל ביד אני ישר קונה טרקטורון היה לי מכיר קוואד רייסר 500 אל טי של סוזוקי... 500 סמ"ק 2 פעימות!!! נמכר למוטוג'ט (מישאל) במושב רישפון...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אה איזה כיף לך הטרקטורון הזה זה החלום שלי! [היום הולדת שלי היתה לא מיזמן בא לך להקפיףץ לי איזה מתנה?] אגב אתה עושה הקלטות? יש לי חבר שרוצה לעשות כמה שירים+ עם אתה מכיר את נוריאל [הזמר] הוא חבר טוב שלי בא לעשות לו הפתעה ולתת לו הקלטה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים טרקטורון זה החלום שלי גם אבל לא זה אלה הפרדטור החיה או איזה בומב ריידר 800 סמק
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים נראה יפה רק תוסיף איזו פלזמה 42 אינץ' של טושיבה+ הרמקולים המפלצתיים שלך ויהיה לך מן קולנוע בבית גם משהו תותח!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מקרן זה איכות פחות טובה ואתה גם צריך קיר לבן(מה שאין לך) או איזה מסך שיורד למטה(לא אסטטי).
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר מקרן זה איכות פחות טובה ואתה גם צריך קיר לבן(מה שאין לך) או איזה מסך שיורד למטה(לא אסטטי).כמה פחות הריי זה רק בשביל סרטים מהאינטרנט ולא HDTV כי עם מקרן ומסך לבן ראיתי חשמלי מזה יפה שירד מהתיקרה בגודל 60 אינטש אלכסוני לא יהיה יפה תחשוב שאני רואה סרטים בחושך מוחלט לא יתן לי תצוגה טובה?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר לא ניראה לי כי עשיתי טיפה מחקר וחיפוש על מקרנים ביתים ולא מצאתי ממש הכי גבוה זה 1024X768
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.