פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר שלח לי לינק איך זה ניראה עם זה מעוצב טוב ויתאים לי אחד אז למה לא...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום זה רק בשביל התמונות קבלו עוד [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים איך אתה הולך לנקות את הפילטרים של המזגן? וד"א קיים צמר סלעים שיושב בתוך שקיות נילון שחורות אטומות , זה נקרא WHITE SNOW, כך אין מגע עם הצמר המסרטן ,השתמשתי בזה אצלי בבית, תשאל את הקבלן שלך.. אחלה חדר תמשיך להביא תמונות אבל קצת יותר מתקדמות ותזכיר שוב למה השימוש , הבנתי שזה סטודיו אבל מה יהיה בו? תופים, הקלטות , חדר מוזיקה?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר עדכון צבע יד ראשונה ללא פיניש...נשאר פינישים עוד 2 ידים צבע תקרה אקוסטית להרכיב רצפת פרקט לוחות סונקס וספוגי בצים בכמה נקודות תאורה להרכיב ולחבר חשמל יש עוד הרבה עבודה משו כמו שבוע בנתיים... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר עוד אחת התמונות לא בהכי איכות כי אין אור בחדר אז אני מנחש בערך מה אני מצלם [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים איזה צמר מסרטן וורוד או צהוב אני לא שמעתי על זה זה לא נימה הגיוני תפרט בבקשה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים יפה!על התמונות יש כתמים כאלהזה נראה שהתלכלכה העדשה של המצלמה לא?בכל מקרה בהצלחה בהמשך
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר עדכון תקרה אקוסטית ועוד יד צבע... מתחיל להיות מעניין ? [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.