עבור לתוכן

האם ניתן להוסיף כ. מסך PCI ללוח שיש לו כ. גרפי ON BOARD

Featured Replies

פורסם

כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים

ואיך עושים זאת ?

פורסם

תוכל להוסיף, אך תמיכה בשני מסכים בו זמנית לא תיהיה לך עד כמה שידוע לי.

פורסם

נראה לי שטעית בפורום, בכל מקרה, אם אתה עובד עם מערכת יותר חדשה מWIN98, אז אין בעיות, תעבוד עם כמה מסכים שתרצה, נדמה לי שההגבלה היא שבעה מסכים, פתרון טוב, לקנות איזה כרטיס עם DVI וVGA, ואקסטרא כרטיס PCI, ויש לך surround gaming...

פורסם

אני יודע שיש את התמיכה במ"ס גדול של מסכים אבל מה לא ניראה לי שזה פועל ככה שאתה יכול לשים שני כרטיסי מסך

פורסם

אני יודע שיש את התמיכה במ"ס גדול של מסכים אבל מה לא ניראה לי שזה פועל ככה שאתה יכול לשים שני כרטיסי מסך

ב98 ואילך אפשר לחבר עד 8 מסכים כאשר לכל מסך צריך כרטיס

פורסם

אם יש תמיכה אז זה פועל.... ::)

פורסם

יש לך GF3 T500 ואני לא יכול לראות בו זמנית בשני מסכים למה?

פורסם

כי בכל סדרת ה G3 האופציה של NVIEW בוטלה.

פורסם

מה שאת אומר זה שמישהוא שיש לו 7700 יכול לראות בשני מסכים

ואני עם הכרטיס שעלה לפי חצי שנה 2000 שקל יכול ללכת איתו לשרותים !!!!!!!!!!!!!!

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

אנשים, לא נראה לי שזה יעבוד, במיוחד אם זה שני כרטיסים שונים. נדמה לי שזה עובד רק בכרטיס אחד עם שני יציאות.

פורסם

אנשים, לא נראה לי שזה יעבוד, במיוחד אם זה שני כרטיסים שונים. נדמה לי שזה עובד רק בכרטיס אחד עם שני יציאות.

ממש מממש ממממממש לא.

כל שצריך הוא כרטיס נוסף, או יותר , או יציאה נוספת על הכרטיס. ווינדוס החל מגרסת ה 98 ידע להתמודד עם זה בצורה טובה מאד. אין צורך שכל הכרטיסים יהיו זהים, או בעלי אותו החיבור. ראו לדוגמה מצב בו יש לנו כרטיס GF3 וכרטיס ATI פשוט עם 8 מגה זכרון על המחשב - ואנו משחקים UNREAL TOURNAMENT. אפשר במסך שמחובר לכרטיס ה ATI לנהל את ה CONSOLE ובמסך שמחובר ל GF3 לשחק בצורה חלקה ושוטפת. היישומים הם רבים ומגוונים - החל ממשחקים ועד לפיתוח, ולשרטוט ולגרפיקה. בקיצור - אם יש לך צורך , ויש לך תקציב - זה אפשרי בהחלט, ולא צריך לדאוג יותר מדי.

פורסם

לדעתי לא כדי לך לנסות אפילו לחשוב על זה כי אני ניסיתי, שברתי את הראש ובסוף לא הצלחתי-סתם תטרח.

פורסם

זה כן יפעל עם כמה כרטיסי מסך כו עוד *הם* תומכים בזה, ואפילו כרטיסים ישנים יחסית תומכים בזה (אכן, מווינ' 98 התמיכה נהיתה מקובלת הרבה יותר). במקרה של כ.מסך על הלוא"מ כמעת ואין לי כל ספק שהוא *לא יתמוך* בזה ולא תוכל השתמש בו במקביל לאחד אחר. לעומת זאת סביר מאוד להניח (תלוי איזה כ.מסך) שתוכל לחבר 1 ל AGP ועוד כמה ל PCI ולראות בכמה מסכים (נ.ב. לאחרונה ראיתי מערכת עם 4 מסכים על שני כרטיסי מסך מבוססי R9700, אגב).

פורסם

מה שאת אומר זה שמישהוא שיש לו 7700 יכול לראות בשני מסכים

ואני עם הכרטיס שעלה לפי חצי שנה 2000 שקל יכול ללכת איתו לשרותים !!!!!!!!!!!!!!

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

לא, ה V7700 מבוסס על GF2 GTS שגם לא תומך בשני מסכים, רק ה GF2 MX ואח"כ כל ה GF4 (מ NVIDIA כמובן) תומכים בשני מסכים.

פורסם

ב Win 98 אתה יכול לשים בכל סלוט pci כרטיס מסך , ולכל כרטיס מסך לחבר מסך, וכל המסכים יעבדו בו זמנית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים