פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר בעיה: הוא לא נותן לי אחרי שעשיתי החל הוא רשם לי שגיאה(ERROR) מה עושים? רשמתי תאיפי של המחשב ותשם של המחשב וזה לא עובד מה הוא כותב?
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים תכנס לSTATIC IP ושם תראה איך אפשר לקבע את הIP שלהמחשב שלך ואחרי זה תנסה שוב את הDNZ
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר שמע עכשיו יש לי בעיה חדשה שאני לא מצליח להיכנס לאתר הזה שהבאתה!! ואני לא יכול לשנות כלום טוב בקיצר אני היתיאשתי מכל זה! :-\ תגיד עם אני ימחוק תאינטרנט כיאלו תדריברים ויתקין מחדש זה יחזור ליהיות רגיל?
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים לא יכול להכנס לכתובת הזאת?http//10.0.0.138 לאינטרנט אתה מחובר עדיין אני רואה או שגם זה לא?
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר כן לאתר הזה אני לא מצליח להיתחבר עכשיו! והכל עובד בינתיים בסדר.אז מה אפשר לעשות שזה יעבוד עכשיו אני לא יודע מה לעשות ?
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים יכול להיות ששינית לו את הכתובת?אמרת קודם שרשמת היכן שהוא 10.0.0.2תנסה להתחבר לכתובת הזאת
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר בסוף מחקתי את כולם ולא נישאר שם כלום אתה זוכר תשגיאה שהיתה? אז לא הצלחתי לשים שם כלום בסוף יצאתי וזה לא היתחבר אז מה אתה אומר צריך לעשות?ניסיתי מיקודם להיתחבר ל10.0.0.2 ו10.0.0.1 ואי אפשר!
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים לפי זה הכתובת היא עדיין 10.0.0.138 יתכן שמשהו נתקע בדפדפן או בנתב ואז רסטרט למחשב ו/או למודם (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש) אמורים לסדר את זה
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר וואלה צדקתה!!!! עשיתי רסטרט למודם ועשיתי הפעלה מחדש וזה עכשיו עובד!שמע עכשיו רציתי לדעת למה היתכוונתה כשאמרתה :תכנס לSTATIC IP ושם תראה איך אפשר לקבע את הIP שלהמחשב שלךואחרי זה תנסה שוב את הDNZאבל אין דבר כזה STATIC IP . טוב עכשיו זה עובד אתה יכול לכוון אותי מה לעשות? כי אני עושה שטויות.
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים אופס התכוונתי STATIC ROUTING שם נראה לי שניתן לקבוע IP קבוע למחשב בכל מקרה אני צריך לזוז עכשיו מחר אמשיך (או שמישהו שיש לו את הנתב הזה כבר יסביר לך)
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מחבר צריך עזרה אני מיואש :-\מי שיודע איך להגדיר את זה ומי שיש לו אולי תמודם הזה שיעזור לי בבקשה!!!אני לא יודע מה לשנות מי שיכול להסביר לי שלב שלב או בפרטי אני אודה לו מאוד!בבקשה - HELP
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים אני לא מבין איפה הסתבכת? לא יעזור לך בכל משחק זה ירשום תאייפי הפנימי אבל זה לא אומר שלא יכולים להתחבר אליך מבחוץ כל עוד הפורט פתוח.זה ממש פשוט לפתוח פורט יש לי את אותו המודם, רק דבר אחד מוזר לי יש לך אפשרויות שאצלי אין נראה לי שזאת גירסה יותר חדשה. בכל מקרה תצלם תמונה של הStatus-->Product information
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.