פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ?????זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מה הכוונה פתיחת משחק?הIP הזה הוא לא בעיה זה רק אומר שאתה משתמש בנתב והכתובת הפנימית שלך 10.0.0.1אם לצורך המשחק הזה דרוש הIP החיצוני אז אתה צריך לבצע הפניית פורטים
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר אז איך עושים ויש לי מודם נתב של בזק B-FOCUS 312+בקשה תעזור לי! מה הכוונה פתיחת משחק?כיאלו אני רוצה לישלוח לאנשים תאיפי כדי שישחקו איתי תמבין.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים איך פותחים פורטים ספציפית בנתב הזה אני לא יודעאבל תכנס לממשק שלו בכתובת 10.0.0.138 ותחפש שםמה שצריך לבצע זה קיבוע המחשב שלך בIP פנימי קבוע (כנראה כבר קבוע על 10.0.0.1)ואז הפניית הפורטים הדרושים למשחק שדרוש לך למחשב הזההכתובת IP שאתה צריך לתת זאת הכתובת IP החיצונית שלך לדוגמא בהודעות שאתה שולח כאן בצד שמאל למטה רשום הIP ובטוח שבממשק של הנתב הוא גם מופיע
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר זה קורה לי בכל המישחקים.אבל איפה מתקנים את זה?.....שמע ליפני חצי שנה היתה לי בעיה באינטרנט והיתקשרתי לבזק ואז הם אמרו לי ליכתוב תאיפי הזה 10.0.0.1 בהגדרות ועוד איפי לא זוכר ומאז אני לא יכול לקבל איפי רגיל במישחקים!איך אפשר לתקן את זה שאני יקבל איפי רגיל?.......... כי לא הבנתי אותך אתה יכול להסביר לי בבקשה מה לעשות?......
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים כמו שאמרתי את הנתב הספציפי הזה אני לא מכירתכנס לכתובת http://10.0.0.138 שם משתמש admin או Adminסיסמא אחת מאלהBezeqwow conexantpasswordAdminשם צריך למצוא איך מפנים פורטיםאם אתה לא מוצא תנסה להביא תמונות מסך
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר לא מוצא את זה. הינה תמונה: איפה לוחצים תגיד לי אני יביא תמונה וככה יהיה יותר קל.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים ADVANCEDושם כנראה FIREWALLבכל מקרה אל תשכח שאתה צריך גם למצוא את הפורט שהמשחק משתמש בו
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר ניכנסתי לשם ול- port forwarding אני מקווה שזה שם מה עושים הלאה?.... וזה של ip filters זה באחד מאלו בטוח מה לשנות?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים אם המשחק שלך מופיע ברשימה אז תסמן אותו ולמעלה תסמן 10.0.0.1 ותלחץ ADDאם המשחק לא מופיע אז תכנס ל PORT FORWARDING
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר הוא לא מופיעה.ומה אני יעשה ב-PORT FORWARDING ?ושמע אולי אני ישנה ב-IP FILTERS ת-10.0.0.1 לANY ?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים רשום שם למעלה DMZ ניתן ללחוץ על זה?אם כן אז שיהיה כתוב 10.0.0.1 ותלחץ על זהזה אמור לפתוח את כל הפורטים למחשב יחיד
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר תעשה user> חדש(new) ושם תשים את ההגדרות ואח"כ תעשה ADD. לא הבנתי למה אתה מיתכוון? ירח אפל - הינה תמונות כי אני לא יודע איפה לילחוץ. זה הDMZ . וזה כשלחצתי על new ip . בהתחלה מחקתי אותם ואז עשיתי מחדש וזה ניהיה לי 10.0.0.2 טוב בקיצור זה לא חשוב מה הלאה? מישהו יכול לתת לי את ההגדרות שלו שיראה לי איך להגדיר את זה נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים תסמן ENABLE DMZלמטה שיהיה הכתובת IP של המחשב שלך (הפנימית)ותלחץ APPLAYאחרי זה אמורים כל הפורטים החיצוניים להיות מופנים לכיוון המחשב שלךדבר יאפשר לך לתת את הכתובת IP החיצונית ולהיות המארח במשחק כמו שרצית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.